Jump to content
Dogomania

PRESTON...ogoniasty rottek z ADHD ;) najwierniejszy z wiernych :)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hej!!

Ka-ka buziaki dla mamy od nas :buzi: Niech sie nie da i szybko wraca do zdrowia-po co tracic czas na chorobe :D
A Prestonka prosze wysciskac od cioci Asik-niech sie chlopak pilnie uczy :D

:drinking: :drinking: :drinking: Zdrowko mamy i wracaj do nas szybko :D :calus:

Posted

O kurcze, ale sie porobilo :( :( Duzo zdrowka zycze Mamie!! :D

Ka-ka@
chorobcia, na pewno kogos znajdziesz..a niestety Ci nie pomoge :placz: Trzymam :kciuki:

Posted

wpadłam na moment, więc przesyłam pozdrowienia od Prestonka :wink:
dzieciaczek pojętny jest, więc nauka idzie sprawnie. tylko niedługo zbankrutuję chyba na kiełbasie :oops:
nadal szukamy pokoiku :oops:
całusy i uściski dla wszystkich dobrych dusz 8)

Posted

widzisz, asher, tak mi nagadałaś z kawiarenką i w ogóle,. że musiałam wpaść :wink:

pytaj, pytaj i udanej imprezy. mam nadzieję, że wyściskałaś Helgę za wszystkie czasy 8)

• 2 weeks later...
Posted

a ja zaliczyłam bliskie spotkania z panem chirurgiem, ale od tygodnia jestem już w domku :D i nabieram sił

niestety, nadal bez pokoju dla mnie i psiaka :cry: a w dodatku z lekarskim zakazem wyprowadzania psa na 2-3 miesiące....posłucham tylko najwyżej przez 2 miechy :wink:

buziaczki dla wszystkich i udanego zlotu....może wpadnę na chwilkę 8)

P>S> a juz się bałam, że znajdę swój topic...na jakieś n-tej stronie :lol: dzięki za podnoszenie 8)

Posted

[quote name='Ka-ka']a ja zaliczyłam bliskie spotkania z panem chirurgiem, ale od tygodnia jestem już w domku :D i nabieram sił

niestety, nadal bez pokoju dla mnie i psiaka :cry: a w dodatku z lekarskim zakazem wyprowadzania psa na 2-3 miesiące....posłucham tylko najwyżej przez 2 miechy :wink:

buziaczki dla wszystkich i udanego zlotu....może wpadnę na chwilkę 8)

P>S> a juz się bałam, że znajdę swój topic...na jakieś n-tej stronie :lol: dzięki za podnoszenie 8)

Uważaj na siebie !!! :wink: :wink: :wink:
Tak, żebyś szybko wróciła do formy 8) :lol: :lol: