Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu, jak bedziesz cos wiedzieć po ustalenaich z AgaBytom, to napisz tu, na watku. A ja rozmawiam z Jolą K.
Cos musi sie udać, kurteczka ....

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja pojadę za tydzień gdyby się wcześniej transport nie znalazł. Prawdopodobnie w sobotę rano Wwa-Kraków.

Malagos, kto przyjeżdża na dt teraz? Mam domek w Wwie który szuka kudłatej suczki

Posted

Asiu, to moze nie jest za późno, by ten transport był z Makowa, nie samej Warszawy?..........
Nie moge odszukać waku, gdzie sie umawiałyście rano, jak widziałam... :cool1:

Posted

No pewnie, ze szukamy! Mika jedzie do Ciebie, a tylko informuję, ze sa i inne potania o nią, kieruję ludzi na dogomanię i proponuje pomoc w znalezienu pieska :cool3:

Posted

a już sie wystraszyłam:oops:bo my tu jak na szpilkach siedzimy i czekamy z moimi córciami
a co do tego Bytomia to sie boję zapytać czy podjadą jednak do Makowa bo mnie:mad:

Posted

Dogomania mnie nie chce:mad:
Od tyg nie moge sie zalogowac.
Bardzo sie cieszę, ze Mika ma dom:loveu:
A moze pytający o Mikę zainteresuja się ta sunią

Posted

Własnie mam zapytanie, pani szuka młodej suni/pieska , ale łagodnego dla dziecka 3-letniego. Pani jest z Gdyni. Czy ta sunia jest w dt, czy nadal w schronisku?

Posted

Pisałam do Pati-c w sprawie transportu z Warszawy na śląsk - konkretnie do Chorzowa.
Odpisała, że mogłaby jechać w nadchodzącym tyg - wtorek albo czwartek/piątek
Koszt ok. 300zł
Być może będzie jechała właśnie sunia od nas - damy jeszcze znać

http://www.dogomania.pl/forum/f28/chcieli-zebym-byla-grozna-ja-kocham-ludzi-piekna-sunny-prawie-owczarek-148281/

Kwota spora, ale jakby tak podzielić, dom Sunny chyba coś może dołożyc...

Posted

Mamy dwa warianty, albo wczesniejszy, w środę - ale do uzgodnienia,na telefon, albo drugi, podwózkę gratis proponuje Korespondentka, w tym nadchodzacym tygodniu, ale nie wiemy, którego dnia.
Jak zawsze, kłopot Maków - Warszawa, ale i tu mam pomysła :lol:

Posted

poczytajcie tu i spytajcie
Wczoraj, 15:59 #297 (permalink) jurmar98

Cytat:
Napisał giselle4
JADA AUTEM
I WSZYSTKO MOZNA DOGADAC
TYLKO Z OSOBA KTORA MA CZAS 8.11 I MOZE POMOC:cool3:
Na razie szukam z Kataowic i okolic....
jak znajde, to bedę molestowac dziewczyny o godzine i inne rzeczy,,,,,,:angryy:

Wracam w tym dniu z okolic Warszawy do Dąbrowy Tarnowskiej.Być może będę wiózł czworonoga,którego przekazałbym w okolicach Siewierza.Jeśli nawet ten transport by nie wypalił,to mogłbym nadłożyć te 150 km i zabrać malucha,ale też z okolic Siewierza (to ok. 35 km od Bytomia) i zawieźć do Tarnowa,tylko musiałbym mieć całkowitą pewność ,że Pani go weźmie (bo śledząc od początku wątek mam niejakie wątpliwości).Transport oczywiście bezpłatny,ale najwcześniej (w wypadku transportu pieska do Siewierza) bylbym tam ok.14.00