Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam wczoraj z Jolą, prosiła o telefon dziś wieczorem. Jeśli by poszło wszystko po naszej mysli, to sunia pojedzie w srodę do Gliwic.
Czyli wieczorem będę wiedziała, na czym stoimy.

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Osa, tematycznie tego duszka wstawiłaś, na Zaduszki :lol:

Strasznie sie cieszę, ze tym razem tymczasowiczki nie zagrzały miejsca za dlugo! Ale bedziemy sie cieszyć, no wiecie, szampan, truskawki i kawior, jak juz Mikusia zasiądzie na kanapie przy Asi ;)

Posted

[quote name='malagos']Osa, tematycznie tego duszka wstawiłaś, na Zaduszki :lol:

Strasznie sie cieszę, ze tym razem tymczasowiczki nie zagrzały miejsca za dlugo! Ale bedziemy sie cieszyć, no wiecie, szampan, truskawki i kawior, jak juz Mikusia zasiądzie na kanapie przy Asi ;)[/QUOTE]
Bede mogła tez wpasc:oops:/szampan,truskawki,ale kawior niekoniecznie:p/.

Posted

a pewnie, urządzimy sobie bibkę :evil_lol:
Jakos pani, ktora miała do mnie przywieźć sunię z parkingu TIRów nie odzywa sie...Mam andzieję, ze z sunią wszystko ok.

Posted

Ja ciesze sie bardziej:eviltong:bo to na mojej kanapie wysiadywać będzie księżniczka całe swoje życie:pciekawe jaki charakterek tym razem mi sie trafi,Maja to przytulak i lizus,Tusia to diabełek który ciągle jest w ruchu,ciekawa jestem jaka będzie Mikusia;)

Posted

[quote name='malagos']Osa, tematycznie tego duszka wstawiłaś, na Zaduszki :lol:

Strasznie sie cieszę, ze tym razem tymczasowiczki nie zagrzały miejsca za dlugo! Ale bedziemy sie cieszyć, no wiecie, szampan, truskawki i kawior, jak juz Mikusia zasiądzie na kanapie przy Asi ;)
Ja też się bardzo cieszę, zwłaszcza, że sunie śliczne i domku bardzo potrzebujące(były:)).
Ciotka to ja też chcę się załapać na te truskawki i szampana...
I żeby było tematycznie i nastrojowo...

Posted

Rozmawiałam z Jolą, zabierze sunię w środę do Katowic. Potrzebny więc będzie kontakt Twój, Asiu i Joli żeby zgrać co i kiedy.
Na razie piszę na gg do Agnieszki, czy zabierze Mikusie ode mnie do Warszawy i przekaze Joli.
Ufff, ale koło zamachowe juz w ruchu i sunia coraz bliżej domku :p

Posted

Udało się dzieczynom:lol:
Jak patrzę na zdjęcia jeszcze ze schronu i te mordki wygladające zza siatki to trudno uwierzyc ze to bylo tak niedawno.
Malagos - dziękuję:loveu:

Posted

Kurcze!Właśnie wstałam i pierwsze co włączyłam komputer zobaczyć jakie wiadomości:loveu:super:multi:strasznie się cięszę że jeszcze jednej biedulce mogę troche pomóc.To może pośle mi Pani nr tel P.Joli na pw a Jej poda mój żebyśmy miały kontakt w razie czego.
Pózniej jeszcze dogadamy szczegóły,teraz zmykam dzieci szykować do szkoły.
Naprawde baaaaaaarzo się cięszę,dziękuję Malagos:loveu:

Posted

Odpukać w niemalowane, wszystkie częsci transportu (3 etapy) zgrane w czasie.
Na razie Jola nie odbiera telefonu, ale Asia umówi sie z Nią na odbiór Mikusi z Katowic.
no to tyle, trzymac kciuki, cioteczki, za jutrzejszy dzień! :cool3:

Posted

[quote name='rita60']A potem Osa...........szampan i truskawki:p[/QUOTE]
i pijemy na umór :evil_lol:
Ale to dopiero jutro, a dziś jakoś trzeba przeżyć.... :cool1:

Posted

no prosze jakie plany:cool3:
dodzwoniłam sie do P.Joli,powiedziała że puści mi sygnał pózniej i pogadamy na spokojnie;)
co do wpadek to napewno nikt się nie pogniewa na ślicznotke,Maja jest już z nami dwa lata a jeszcze zdaża jej sie załatwić gdzieś na dywan:evil_lol:wtedy szybko z dziećmi sprzątamy żeby pan nie zauważył i nie nakrzyczał,a Tusia też jeszcze się uczy.Także nic nie jest nam obce;)
Wróciłam właśnie z zakupów mamy miseczki dla nowego domownika i śliczne czerwone posłanko.
A moje dziewczynki bedą ucztować kurczakiem z ryżem i marchewką:eviltong:

Posted

[quote name='agusiazet']Malagos jak zwykle załatwiłaś wszystko rewelacyjnie!!! Czyli masz wolne miejsce dla jakiegoś psiaczka?[/QUOTE]
Agusia, no bez przesady... :oops:
Miejsce mam zaklepane dla suczki z Kieleckiego do Erki, a od 2 tyg. na ulicy siedzi malizna bezdomna, kolejna w mojej wsi, ją zabiorę juz jutro. No i pani spod Sochaczewa dopytywała się o dt dla parkingowej ratlerki, ale cos cisza zlaegła. Takze palca nie ma gdzie wsadzic. I tak myslę, ze wzorem suczek zamojskich, jak są dwie maleńkie, to sie zmieszczą w jednej budce.

Posted

nie chciałam zapeszyć, a jednak...Plany o tyle sie zmieniły, ze suczka musi być raniutko w Warszawie... Agnieszka, która ma do mnie przyjechać z Warszawy, musi wyjść z domu o g. 4.

Posted

Plany się troche zmieniły ale mamy już wszystko dogadane i będziemy w kontakcie jutro z P.Jolą,około 10 powinny dotrzeć do Czeladzi tam jesteśmy umówione.Jutro zdam relacje z pierwszego dnia w nowym domku;)