malagos Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Rozmawiałam wczoraj z Jolą, prosiła o telefon dziś wieczorem. Jeśli by poszło wszystko po naszej mysli, to sunia pojedzie w srodę do Gliwic. Czyli wieczorem będę wiedziała, na czym stoimy. Quote
malagos Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Osa, tematycznie tego duszka wstawiłaś, na Zaduszki :lol: Strasznie sie cieszę, ze tym razem tymczasowiczki nie zagrzały miejsca za dlugo! Ale bedziemy sie cieszyć, no wiecie, szampan, truskawki i kawior, jak juz Mikusia zasiądzie na kanapie przy Asi ;) Quote
rita60 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malagos']Osa, tematycznie tego duszka wstawiłaś, na Zaduszki :lol: Strasznie sie cieszę, ze tym razem tymczasowiczki nie zagrzały miejsca za dlugo! Ale bedziemy sie cieszyć, no wiecie, szampan, truskawki i kawior, jak juz Mikusia zasiądzie na kanapie przy Asi ;)[/QUOTE] Bede mogła tez wpasc:oops:/szampan,truskawki,ale kawior niekoniecznie:p/. Quote
malagos Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 a pewnie, urządzimy sobie bibkę :evil_lol: Jakos pani, ktora miała do mnie przywieźć sunię z parkingu TIRów nie odzywa sie...Mam andzieję, ze z sunią wszystko ok. Quote
asia2405 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja ciesze sie bardziej:eviltong:bo to na mojej kanapie wysiadywać będzie księżniczka całe swoje życie:pciekawe jaki charakterek tym razem mi sie trafi,Maja to przytulak i lizus,Tusia to diabełek który ciągle jest w ruchu,ciekawa jestem jaka będzie Mikusia;) Quote
Osa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='malagos']Osa, tematycznie tego duszka wstawiłaś, na Zaduszki :lol: Strasznie sie cieszę, ze tym razem tymczasowiczki nie zagrzały miejsca za dlugo! Ale bedziemy sie cieszyć, no wiecie, szampan, truskawki i kawior, jak juz Mikusia zasiądzie na kanapie przy Asi ;) Ja też się bardzo cieszę, zwłaszcza, że sunie śliczne i domku bardzo potrzebujące(były:)). Ciotka to ja też chcę się załapać na te truskawki i szampana... I żeby było tematycznie i nastrojowo... Quote
malagos Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Rozmawiałam z Jolą, zabierze sunię w środę do Katowic. Potrzebny więc będzie kontakt Twój, Asiu i Joli żeby zgrać co i kiedy. Na razie piszę na gg do Agnieszki, czy zabierze Mikusie ode mnie do Warszawy i przekaze Joli. Ufff, ale koło zamachowe juz w ruchu i sunia coraz bliżej domku :p Quote
Tola Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Udało się dzieczynom:lol: Jak patrzę na zdjęcia jeszcze ze schronu i te mordki wygladające zza siatki to trudno uwierzyc ze to bylo tak niedawno. Malagos - dziękuję:loveu: Quote
asia2405 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kurcze!Właśnie wstałam i pierwsze co włączyłam komputer zobaczyć jakie wiadomości:loveu:super:multi:strasznie się cięszę że jeszcze jednej biedulce mogę troche pomóc.To może pośle mi Pani nr tel P.Joli na pw a Jej poda mój żebyśmy miały kontakt w razie czego. Pózniej jeszcze dogadamy szczegóły,teraz zmykam dzieci szykować do szkoły. Naprawde baaaaaaarzo się cięszę,dziękuję Malagos:loveu: Quote
malagos Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Odpukać w niemalowane, wszystkie częsci transportu (3 etapy) zgrane w czasie. Na razie Jola nie odbiera telefonu, ale Asia umówi sie z Nią na odbiór Mikusi z Katowic. no to tyle, trzymac kciuki, cioteczki, za jutrzejszy dzień! :cool3: Quote
rita60 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 A potem Osa...........szampan i truskawki:p Quote
malagos Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='rita60']A potem Osa...........szampan i truskawki:p[/QUOTE] i pijemy na umór :evil_lol: Ale to dopiero jutro, a dziś jakoś trzeba przeżyć.... :cool1: Quote
asia2405 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 no prosze jakie plany:cool3: dodzwoniłam sie do P.Joli,powiedziała że puści mi sygnał pózniej i pogadamy na spokojnie;) co do wpadek to napewno nikt się nie pogniewa na ślicznotke,Maja jest już z nami dwa lata a jeszcze zdaża jej sie załatwić gdzieś na dywan:evil_lol:wtedy szybko z dziećmi sprzątamy żeby pan nie zauważył i nie nakrzyczał,a Tusia też jeszcze się uczy.Także nic nie jest nam obce;) Wróciłam właśnie z zakupów mamy miseczki dla nowego domownika i śliczne czerwone posłanko. A moje dziewczynki bedą ucztować kurczakiem z ryżem i marchewką:eviltong: Quote
agusiazet Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Malagos jak zwykle załatwiłaś wszystko rewelacyjnie!!! Czyli masz wolne miejsce dla jakiegoś psiaczka? Quote
malagos Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='agusiazet']Malagos jak zwykle załatwiłaś wszystko rewelacyjnie!!! Czyli masz wolne miejsce dla jakiegoś psiaczka?[/QUOTE] Agusia, no bez przesady... :oops: Miejsce mam zaklepane dla suczki z Kieleckiego do Erki, a od 2 tyg. na ulicy siedzi malizna bezdomna, kolejna w mojej wsi, ją zabiorę juz jutro. No i pani spod Sochaczewa dopytywała się o dt dla parkingowej ratlerki, ale cos cisza zlaegła. Takze palca nie ma gdzie wsadzic. I tak myslę, ze wzorem suczek zamojskich, jak są dwie maleńkie, to sie zmieszczą w jednej budce. Quote
malagos Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 nie chciałam zapeszyć, a jednak...Plany o tyle sie zmieniły, ze suczka musi być raniutko w Warszawie... Agnieszka, która ma do mnie przyjechać z Warszawy, musi wyjść z domu o g. 4. Quote
asia2405 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Plany się troche zmieniły ale mamy już wszystko dogadane i będziemy w kontakcie jutro z P.Jolą,około 10 powinny dotrzeć do Czeladzi tam jesteśmy umówione.Jutro zdam relacje z pierwszego dnia w nowym domku;) Quote
Recommended Posts