Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Została sama w kojcu...Na razie jest cichutka, po porannych szaleństwach w sadzie wróciła do budki i nie płacze. Ale jak tyle czasu była w tłumie psiaków, to teraz jej smutno w pojedynkę....

Posted

malagos napisał(a):
Została sama w kojcu...Na razie jest cichutka, po porannych szaleństwach w sadzie wróciła do budki i nie płacze. Ale jak tyle czasu była w tłumie psiaków, to teraz jej smutno w pojedynkę....

Bidulinka, mam nadzieję że też zaraz będzie miała domek

Posted

Mika jest bardzo wesołą suczką.Samo jej spojrzenie wywołuje usmiech na twarzy.
Mam nadzieję ,ze znajdzie równie jak ona wesołego wlściciela.Będzie i razniej kroczyć razem przez życie !!!

Posted

zadra napisał(a):
Mika jest bardzo wesołą suczką.Samo jej spojrzenie wywołuje usmiech na twarzy.
Mam nadzieję ,ze znajdzie równie jak ona wesołego wlściciela.Będzie i razniej kroczyć razem przez życie !!!

Ale ładnie powiedziane :cool3:

Posted

malagos napisał(a):
Ja tam jej nie popędzam, ale dziewczyna jest gotowa do adopcji, zadna tam trauma, lęki czy coś. Pogodna, posłuszna i tyle. Super psinka!

No ludziska:cool3:brac i kochac malizne:p

Posted

Tak, wczoraj przyjechał Jożinek :cool3:
Nawet moge jego zdjątko wtawić, ale po powrocie do domu. Na razie spięty, fuczący, burczący :roll:

Posted

malagos napisał(a):
Tak, wczoraj przyjechał Jożinek :cool3:
Nawet moge jego zdjątko wtawić, ale po powrocie do domu. Na razie spięty, fuczący, burczący :roll:

Fuczący i burczący - o matko, chyba muszę zacząć więcej czytać o tych zwierzakach :crazyeye:

Posted

Tak mnie to psiątko rozbawło, wzięła buteleczkę z plastiku, którą donoszę wodę do miseczki w kojcu, i tak z nią biegała, szalała, podrzucała! Jak szczenią tko! :multi: