malagos Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Była w schronisku w Zamosciu od kwietnia, bo taka data szczepienia widnieje w ksiażęczce zdrowia. Mała, śmieszna sunia. Podłuzna jak jamnik, długowłosa, o kręconej brunatnej sierści. A ile zycia w niej! Radość podskakujaca na czterech łapkach, rozwiane w biegu uszy :loveu: Mika ma ok. 3 lat, jest już po sterylizacji i odrobaczeniu. Lubi inne psy i koty. Idealna do małego mieszkania, bo sama jest maleńka. Mikę sponsoruje pani Ania z Wrocławia. Przebywa w domu tymczasowym koło Warszawy. Kontakt : [email protected] 692 781 745 wiecej zdjeć ze schroniska tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zamojskie-psiaki-szukaja-domow-milosci-136450/index31.html Ogłoszenia Mikusi: przez figa33: cafeaniml Mika (2886) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl wyróżniona alegratka MIKA - MAŁA RADOSNA SUNIA gumtree MIKA - RADOSNA SUNIA - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa oraz przez Danka1234: kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen nasi pupile Rita60 eoferty.pl mojpupil przygarnijzwierzaka petworld.pl neeon.pl psiamania.pl morusek.pl aukcja allegro dla Mikuni (wyróżniłam) - Isadora7 http://allegro.pl/item792039801_mala...erolapkow.html Quote
Tola Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Mika miała bardzo duzo szczęścia. Mam nadzieję, ze obie z Lawendą szybko znajda domy stałe. Mikę sponsoruje p. Ania z Wrocławia:lol: Quote
karolina_g_k Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 To ja tez oczywiście. Ale maluchy Ci się Małgosiu tym razem trafiły. Quote
malagos Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 karolina_g_k napisał(a):To ja tez oczywiście. Ale maluchy Ci się Małgosiu tym razem trafiły. Poza Aksamitką i Kumplem mam same maluchy, jakies takie podobne, "w typie malagos" :evil_lol: Szuczki juz śmielsze. Dziś wyszłyśmy na specer po ogrodzie bez smyczki. Całe stado w ilości 5 podobnych brytanów w zgodzie penetrowało maliny, piło wodę z oczka wodnego i siusiało na to samo kretowisko. Na cmokanie przybiegają obie panny, i dwie moje zaraz za nimi (tylko Zulka jak zawsze z boku, trochę boi się nowych twarzy...). Mika nie wyglada na 3 lata, jest usposobienia szczeniecego. Podskoki, podgryzanie smyczy, zaczepienie do zabary Dalii i Lawendy, wiecznie usmiechnięty pychol. Biega po trawie, skubnie źdźbło, chwyci w zęby listek, a wszystko z wyrazem pyszczka: "ale tu fajnie, zobacz, kretowisko, zobacz, patyczek, zobacz..." :loveu:, a ogonek mało nie odpadnie. Quote
malagos Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Dziekuję Nika, zagladaj do nas... Straszna bieda u nas na wsi, kolejna maleńka sunia siedzi na ulicy, śpi na przystanku PKS... Obiecałam jej, ze jak tylko jedna z moich tymczasowiczek znajdzie dom, wezmę ją i trzeba by ją szybko wysterylizać. Quote
Tola Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malagos napisał(a):Dziekuję Nika, zagladaj do nas... Straszna bieda u nas na wsi, kolejna maleńka sunia siedzi na ulicy, śpi na przystanku PKS... Obiecałam jej, ze jak tylko jedna z moich tymczasowiczek znajdzie dom, wezmę ją i trzeba by ją szybko wysterylizać. Biedna mała:-( A tu zima idzie :shake: Quote
malagos Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 To co, czas zacząć ogłaszanie? Kogo tu poprosić o ogłoszenia... hmmm.... Quote
Tola Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 malagos napisał(a):To co, czas zacząć ogłaszanie? Kogo tu poprosić o ogłoszenia... hmmm.... Napisalam do danka1234 Quote
figa33 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 też porobię ogłoszenia:lol: Mika bardzo podobna do mojej Figi prawdziwa pięknotka , fajnie ,że dostała szansę Quote
malagos Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Tak prawdę mówiąc, daleko jej do pięknosci... :cool3: Za długa, śmiesznie niezgrabna, podkasany brzuszek a klatka piersiowa prawie do ziemi :evil_lol: i do tego z humorem ogonek zakrecony na pleckach jak rogalik .......... Quote
figa33 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 no to w takim razie zdjęcia dodały jej urody:evil_lol: Quote
Jo37 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Zrób zdjęcia tej małej suni z ulicy . Będziemy szukać trzech domów. Quote
malagos Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Wzięłam do pracy aparat, ale suni nie widzę. Pada mokry śnieg, pewnie się gdzieś schowała. Dzis u nas na wsi jarmark, masa ludzi, pewnie psinka sie przestraszyła :cool1: Wystawię dzis na bazarku broszurki , mam 4 nowe tytuły, moze sie ktoś skusi. Quote
rita60 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Jestem,malenka jest pocieszna i sliczna,jak chcesz porobie troche ogloszen:roll: Quote
malagos Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Bardzo proszę! Moze zdjecia nie najladniejsze, ale ta pogoda.... Quote
rita60 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 malagos napisał(a):Bardzo proszę! Moze zdjecia nie najladniejsze, ale ta pogoda.... Postaram sie,ale tak koło niedzieli:roll:/imieniny mam,zreszta ty chyba tez:razz:/. Quote
danka1234 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Tola napisał(a):Napisalam do danka1234 jestem ale widze ze są juz chętni do ogłoszen,jesli bedzie jeszcze potrzebna pomoc to tez cos dorobie. Quote
rita60 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 danka1234 napisał(a):jestem ale widze ze są juz chętni do ogłoszen,jesli bedzie jeszcze potrzebna pomoc to tez cos dorobie. danka ja bede mogła dopiero niedziela,poniedziałek,jak zrobisz wczesniej,to nie ma sprawy,zrob prosze tylko wykaz,zeby nie dublowac ogłoszen. Quote
malagos Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Danka, Rita, figa - dziekuję Wam! Bez Waszej pomocy dooopka blada, domku się nie znajdzie :cool3: Rita, ja obchodze imieniny w czercu :lol: Ale przyjmij od nas najlepsze życzonka :multi: :multi: Quote
Recommended Posts