Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rita60']A potem Osa...........szampan i truskawki:p[/QUOTE]
:eating::drinka:
Nooooo....:mdrmed:
To kiedy się zjeżdżamy do Malagos?:diabloti:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no, zebyscie sie nie zdziwiły, kochane :placz:

Mowiłam, że zapeszę? :placz:
Telefon od Agnieszki, która miała być u mnie "na śniadaniu o 5,30", ze własnie Straż miejska zabiera jej samochód na parking za złe parkowanie, a ona nie ma 400 zł na wykupienie auta. Za 15 min wiadomosć, ze pozyczyła i idzie walczyć o samochód. Ma dać znać, czy się uda i czy jutro przyjedzie po sunię. Już zawaidomołam Jolę, ze moze nie dotrze jej pasażerka...
No jaja, nigdy nie ma tak, zeby wszystko poszło gładko :-(

Posted

[quote name='malagos']no, zebyscie sie nie zdziwiły, kochane :placz:

Mowiłam, że zapeszę? :placz:
Telefon od Agnieszki, która miała być u mnie "na śniadaniu o 5,30", ze własnie Straż miejska zabiera jej samochód na parking za złe parkowanie, a ona nie ma 400 zł na wykupienie auta. Za 15 min wiadomosć, ze pozyczyła i idzie walczyć o samochód. Ma dać znać, czy się uda i czy jutro przyjedzie po sunię. Już zawaidomołam Jolę, ze moze nie dotrze jej pasażerka...
No jaja, nigdy nie ma tak, zeby wszystko poszło gładko :-(
Ja tez często tak mam:roll:
Trzymam kciuki, zeby się wszystko udalo

Posted

Pojechały! Aga była i mnie raniutko, zgodnie z umową. Pojechały o 7.20 do Warszawy. Jeszcze nie mam potwierdzenia, ze są na miejscu...

Cholera, paznokcie do łokcia chyba poogryzam :diabloti:

Posted

[quote name='malagos']Pojechały! Aga była i mnie raniutko, zgodnie z umową. Pojechały o 7.20 do Warszawy. Jeszcze nie mam potwierdzenia, ze są na miejscu...

Cholera, paznokcie do łokcia chyba poogryzam :diabloti:[/QUOTE]
Ja tez.........:cool1:

Posted

Asiu, napisz kochana, jak dojechałyscie!
Strasznie mi przykro, ze tyle czasu musiałas czekać, taki skutek nieporozumienia :cool1:

Ale Mikusia fajna, nie? :loveu:

Posted

[quote name='malagos']Udało się! Samochód juz u Agi! Jutro wyprawa Mikusi do domku!
:loveu:[/QUOTE]

[quote name='malagos']Pojechały! Aga była i mnie raniutko, zgodnie z umową. Pojechały o 7.20 do Warszawy. Jeszcze nie mam potwierdzenia, ze są na miejscu...

Cholera, paznokcie do łokcia chyba poogryzam :diabloti:[/QUOTE]

No to teraz się już nie wymigasz od tych truskawek..:evil_lol:

Posted

[quote name='rita60']O szampanie nie wspomne:razz:

Mówię Ci ...Ja tak czuję że Malagos robi uniki...:razz:
Wykręcić się chce jak nic...:evil_lol:

Posted

Troche sie nie dogadałyśmy ale nic strasznego sie nie stało,w końcu dojechałyśmy do domu.
Mika poznaje dom,chodzi obwąchuje wszystko ogonek ma podkulony widać niewie co sie dzieje.
Dziewczyny powarkują a Mika syczy i ząbki pokazuje ale wiem że muszą sie poznać i przyzwyczaić.
A tak poza tym to kochana sunia,śliczna i takie słodkie i mądre ma oczka:loveu:
Jeszcze raz dziękuję Malagos ;)

Posted

Ja tez bardzo sie cieszę:lol:
Jeszcze raz dziekuję malagos i wszystkim, ktorzy pomogli Mice w drodze do swojego domu.
Szczęscia malutka zamojska sunieczko:loveu:

Posted

Tola, powiedz mi, jak sie rozliczyć z p. Anią z Wrocławia. Dała 200 zł, część tej sumy została niekorzystana. Mika był 3 tygodnie i 1 dzień. Zostało ponad 50 zł.

Posted

witamy:)noc minęła bez żadnych problemów,Mika spała z dziećmi w łóżku:lol:
Ciągle zamną chodzi i macha ogonkiem,już sie tak nie boi.Psinki na dworze biegają i bawią sie razem,przy misce powarkują a teraz zaglądam do przedpokoju a one zaczepiają sie do zabawy:multi:więc napewno sie dogadają i będą najlepszymi koleżankami.
A Mikusia umie podawać łapke:cool3:wczoraj robiłyśmy próby ale nic a dziś podaje łapę ale tylko mi:pNa dworze bardzo sie słucha chodzi zamną jest bardzo grzeczna.
Zdjęcia napewno będą.Pozdrawiamy Mikusiowe Cioteczki;)

Posted

[quote name='asia2405']witamy:)noc minęła bez żadnych problemów,Mika spała z dziećmi w łóżku:lol:
Ciągle zamną chodzi i macha ogonkiem,już sie tak nie boi.Psinki na dworze biegają i bawią sie razem,przy misce powarkują a teraz zaglądam do przedpokoju a one zaczepiają sie do zabawy:multi:więc napewno sie dogadają i będą najlepszymi koleżankami.
A Mikusia umie podawać łapke:cool3:wczoraj robiłyśmy próby ale nic a dziś podaje łapę ale tylko mi:pNa dworze bardzo sie słucha chodzi zamną jest bardzo grzeczna.
Zdjęcia napewno będą.Pozdrawiamy Mikusiowe Cioteczki;)[/QUOTE]
Grzeczna dziewczynka:loveu:dziekujemy za pozdrowienia i dla was rowniez zasylamy:lol:

Posted

W łóżku? Ależ to niezdrowe i niehigieniczne!

:diabloti:

Żartuję. O takiwe wieści prosimy! Jak z jej apetytem? Czasem nie chciała jesć chrupek, ale gotowane zawsze.

[B]Dziekuję za nieocenioną pomoc Agnieszce z Warszawy (namawiałam Ją, by zalogowała sie na dogo) i nszej JoliK. Bez Waszej pomocy, bez żadnego wynagrodzenia, sunia nie trafiłaby do tak fajnego domku! [/B]

Posted

Co do łózka to u nas mąż ma twarde zasady i nie pozwala ale i tak psiaki wiedzą chyba że u dzieci niby mogą bo nikt nie zajrzy w nocy gdzie śpią:evil_lol:Mi żal wyganiać na podłogę,jeśli piesek jest czysty to nie widze w tym nic złego;)tylko dzieci sie nie wyspały bo ona im zabawki znosiła i kładła na poduszke niewiem czy chciała sie bawić.

A jeśli chodzi o jedzenie to wczoraj ładnie zjadła karme z puszki bo już czasu mi zabrakło żeby gotować,a dziś na śniadanie miseczke suchej karmy widać było że jej smakuje.

Teraz cała banda leży u moich stóp:loveu: