malagos Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Tak, radosne ma to pysio! Wreszcie w swym domku! :multi: Quote
Jola_K Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 w koncu was znalazlam :) Mikusia, to spokojna kochana psinka grzecznie jechala cala trase (pomimo obecnosci dwoch przedstawicieli kotowatych :kociak: ) raz tylko wstala i wylazla na paczki ktore wiozlam zatrzymalam sie w obawie o to, ze poleci jak przyhamuje mocniej Mika byla ozywiona wiec wyszlam na chwile na trawke, pozbierala nosem zapachy - swoich nie zostawila ;) milo bylo poznac Age i Asie (wraz z kolezanka i dzidzia :)) wszystkiego dobrego zycze bede do was zagladala Quote
rita60 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wow jakie spojrzenie:loveu:ciekawe jak długo ta zabaweczka bedzie w takim dobrym stanie:cool3: Quote
asia2405 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja też sie ciesze że mogłam poznać Jole;) Mikusia to faktycznie najgrzeczniejszy mój piesek i najbardziej wystraszony,na wątku Tusi pisze że jest bardzo wystraszona ale w domu prawie od razu szalała i cieszyła sie na widok każdego,Mikula nie boi sie tylko mnie i moich córek a poza tym wszystkich a najbardziej mojego męża nie podchodzi do niego wczoraj próbował przekupić ją kiełbaską ale długo trwało zanim podeszła,boi się też szafek jak sie otwierają czy zamykają,drzwi,jak ktoś w domu krzyknie(a z taką bandą czasem jest głośno:evil_lol:) Biedulka moja ciekawe co ją w życiu spotkało że jest taka strachliwa:-( Poza tym to przekochana psinka,chodzi po domu z podkulonym ogonkiem a jak tylko mnie zobaczy od razu nim macha i robi taką mine jakby sie uśmiechała:) Quote
asia2405 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 rita60 napisał(a):Wow jakie spojrzenie:loveu:ciekawe jak długo ta zabaweczka bedzie w takim dobrym stanie:cool3: zabawka już niema jednego oka,a teraz zostały tylko strzępki z drugiej:evil_lol::loveu: Quote
Jo37 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wszystkie psiaki ze schroniska w Zamościu boją się facetów . Ciekawe dlaczego ?????? Quote
asia2405 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 obgryzanie zabawek jest bardzo męczące i tak sobie odpoczywa księżniczka poluje z aparatem na całą bandę ale narazie to wychodzą albo plamy albo kawałki ogonów:roll: Quote
malagos Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Jejku, ależ ja sie cieszę!! :loveu: :loveu: Quote
malagos Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Jak minął weekend, w powiększonej rodzinie? Quote
asia2405 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy u nas bez zmian,tzn Mikula nadal boi sie wszystkich facetów i obcych tylko jak narazie do mnie ma zaufanie dlatego troche zamieszania z nią mamy,w domu też jest wystraszona ale bardzo ożywia sie na dworze biega cieszy sie i bawi.Na męża warczy i pare razy próbowała go ugryzc,ale to wszystko ze strachu.:-( Chciałabym żeby się w końcu przekonała że nikt jej krzywdy nie zrobi i była wesołym pieskiem... Quote
malagos Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Będzie, zobaczysz, to ldy pies i sie nauczy. Namów męża żeby, jak jest głodna, on jej dawał smaczki z ręki. Quote
malagos Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Jak sie okazuje, wszystkie psy po Zamościu boją sie mężczyzn...Ciekawe, dlaczego :shake: Quote
malagos Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Wstawiłam Mikusię na Metamorfozy, od dawna o tym marzyłam :loveu: Metamorfozy - Strona 561 - Dogomania Forum Quote
asia2405 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witamy,u Mikuli wszystko dobrze.Ostatnio troche sie ośmieliła.Łobuziara pogryzła kołdre i zabawki dzieci:evil_lol:jakieś szczeniackie zapędy ma:cool3:.Boi sie coraz mniej jednak mój mąż chyba jej kogoś przypomina bo jego boi się najbardziej:-( Metamorfozy super:loveu:aż łezka się w oku kręci jak się patrzy na coś takiego. Teraz mniej będę zaglądała na dogomanie bo moja córeczka przygotowuje się do komuni św.i mamy tyle nauki że nie nadążamy:roll:Ale postaram się jakieś relacje od czasu do czasu zdać;) Pozdrawiamy:) Quote
malagos Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Asiu, jej potrzeba wiele cierpliwsci. Te zamojskie psy tak reaguja na mężczyzn. Ale bedzie dobrze! Odnajdzie sie w normalnej, wspaniałej Waszej rodzinie, wyrośnie, zmadrzeje! Quote
asia2405 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 witamy:)u Mikuli coraz lepiej,oczywiście cierpliwości dużo dla niej mamy;) Za to mamy troche zamieszania z Tusią ostatnio jest strasznie niegrzeczna i kompletnie się nie słucha taki diabełek z niej. No i nasza Maja się rozchorowała ma biegunkę i wymiotuje tzn już w sumie dochodzi do siebie,ona jakaś strasznie delikatna jest,tylko niewiem od czego się rozchorowała,ciągle jej pilnujemy na podwórko wychodzi tylko zemną raczej nie mogła nic brzydkiego zjeść. Mam pytanie,możeciecie mi polecić jakąś karmę dla takich delikatnych piesków?ona już nie pierwszy raz ma problemy z żołądkiem,średnio raz w miesiącu nam się tak zdarza:( Pozdrawiamy z Mikusią:) (niewiem jak wstawić zdjęcia po tych zmianach,wogóle od kilku dni szukałam wątku!) Quote
malagos Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 malagos napisał(a):Asiu, jej potrzeba wiele cierpliwsci. Te zamojskie psy tak reaguja na mężczyzn. Ale bedzie dobrze! Odnajdzie sie w normalnej, wspaniałej Waszej rodzinie, wyrośnie, zmadrzeje! Przez przypadek odkopałam ten wątek - i z ciekawością sobie go przypomniałam. To juz tyle lat!... :) Quote
Recommended Posts