Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Isadora, pomocy, banerek znów nie działa, to znaczy link! :placz:

Małgosiu bo ty masz cały czas banerek ze starym linkiem. A te które wkleiłam działąją.

Posted

[quote name='rita60']malagos a asia z watku kudłaczy dotarła do ciebie ?[/QUOTE]
Tak, to właśnie o Asi mówię. Adoptowała Tusię (dobrze mówię?) i podobno dom juz sprawdzony przez dziewczyny z Gliwic.

Posted

[quote name='malagos']Boze, przepraszam, o tym nie pomyślałam.......... :oops:
Mam dom zainteresowany Mikusią, pod Gliwicami.........[/QUOTE]

Witam- widzę,że jest ktoś zainteresowany Mikusią,więc ustawię się z pytaniem w kolejce.Czy Mika jest mniejsza niż na zdjęciu?Ile waży? Proszę o informację.

Posted

Kupiłam nowa obrożę Mikusi, bo stara zrobiła się za ciasna :cool3:
no i muszę kupić smyczkę, bo Mika przyjechała bez.
Mikusia czeka więc na dobre wieści :roll:

Posted

Malagos jakby wam się coś udało, to jutro boksia Klarcia jedzie do Katowic. Raul oferował pomoc na trasie Jędrzejów - Katowice. Warszawa-Jędrzejów to 220 km około - nie chcesz mnie odwiedzić :razz: ?

Posted

[quote name='eliza_sk']Malagos jakby wam się coś udało, to jutro boksia Klarcia jedzie do Katowic. Raul oferował pomoc na trasie Jędrzejów - Katowice. Warszawa-Jędrzejów to 220 km około - nie chcesz mnie odwiedzić :razz: ?[/QUOTE]
He, he, pewnie że chcę :p a Muzeum Zegarów w Jędzejowie jeszcze istnieje? :cool3:
ale ja do Warszawy mam 100 km, wiec droga do Ciebie znacznie sie wydłuza, wiec przykro mi niezmiernie :placz: I ten ruch przed Świętem ogromny!

Posted

[quote name='malagos']He, he, pewnie że chcę :p a Muzeum Zegarów w Jędzejowie jeszcze istnieje? :cool3:
ale ja do Warszawy mam 100 km, wiec droga do Ciebie znacznie sie wydłuza, wiec przykro mi niezmiernie :placz: I ten ruch przed Świętem ogromny![/QUOTE]

No jasne, że istnieje, mamy jeszcze zabytkowy Klasztor Cystersów jakby Cię to miało zachęcić :evil_lol: