Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ick']Anja2201 otwiera na dniach nowy hotelik. Może zapytacie o szczególy...
Albo u mariamc w SZczecinku. Jest tani i dobry.
Poszukam fantów na bazarek...
Musimy zacząć działać!!!!!! DOGOLUDKI!!!!!!!!!!!!

gdzie ta Anja2201 ma hotelik?

[quote name='anett']Morisowa masz zapchaną skrzynkę..;)
Właśnie trafiłam na wątek Diany...
Domowy DT prowadzi omar k/W-wy; z tego co wiem przyjmuje tylko sunie bo szukałam miejsca dla Uzika...Może warto do niej napisać?
No i jeszcze kikou przyjmuje właśnie stare i chore; psiaki są w domu.

czy omar i kikou maja watki tych hotelikow?

Posted

Wątek DT u Kikou:

http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w

Kontakt telefoniczny, nr tel. na wątku
Warunki doskonałe, tylko pies musi się zgadzać z innymi (wszystkie z założenia schorowane staruszki) bo mieszkają razem w domu.
Jedyny minus to odległość; DT jest za Wrocławiem - więc trzeba byłoby znaleźć przejściowy DT w W-wie na czas diagnostyki.
Myślałam jeszcze o diagnostyce we Wrocławiu, też mają świetnych specjalistów a dziewczyny na miejscu może mogłyby pomóc w dotarciu do specjalistów (NaamashChild i Ulv - Ulv z tego co kojarzę miała kontakt do świetnego fachowca od chorób nowotworowych).

Omar chyba nie ma swojego wątku, DT pod W-wą.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Napisałam do kikou, to daleko ale jeśli warunki domowe to tego szukamy przecież.

Mysza lepiej zadzwoń, Kikou rzadko bywała na dogo, wskazany kontakt tel. 0792 333 938

Posted

Witam,chcialabym sie zapytac ile lat ma sunia?znam osobe,ktora pomaga schorowanym,starym,najlepiej suczkom,ale nie chce poki co zapeszac,prosze o info.Przepraszam,ze sama sie nie przykladam do czytania calego watku,ale brak mmi czasu na to,jednak los tej suni jest mi wazny,to tak wazne by zaznala ciepla...

Posted

ciezko czasem przebrnac przez caly watek - na stronie eli z palucha tez nie ma informacji co do wieku; jest tylko napisane: starszy; na zdjeciu wyglada na jakies 9 lat, ale moze ktos kto ja widzial ocenia inaczej...?

Posted

Dziewczyny dajcie mi prosze znac jak bedzie juz konto Dianki- potrzebuje nr BIC i IBAN - przelewalam juz do GoskaGoska, wiec wiem ze trzeba liczyc ok. 5-6 dni zanim pieniadze dojda.

Posted

Podaję nr mojego konta na które można wpłącać pieniądze:
Joanna Feliga
pko bp
50 1020 1026 0000 1702 0040 6215
kod BIC (Swift) BPKOPLPW
z dopiskiem Diana
pieniądze potrzebne będą przede wszystkim na dalszą diagnozę i leczenie Diany

dziękujemy

Posted

przeczytałam wątek Diany
mieszkam pod W-wą, mysza ma u mnie na tymczasie chorą onkę Maję, tymczasuję też niewidomego Juranda, połamaną Simonę i inne psy. mogę przyjąć Dianę do domu, niestety odpłatnie - koszt to 13-14zł z pełnym wyżywieniem (suche rano, obiady gotuję). Diana mieszkałaby w boksiku w tzw psim pokoju, czyli pokoju mojego męża - to ogrzewany pokój i są tam 4 boksiki.
chciałabym wiedzieć jaki jest stan Diany, czy daje radę sama wychodzić i czy załatwia się na zewnątrz.
jakiej ewentulanie opieki weterynaryjnej wymaga?

Posted

Dziękujemy za propozycję.
na dzień dzisiejszy jeszcze nie wiemy jakie są rokowania co do Dianki (wiemy niestety, że jej czas jest policzony natomiast jeszcze nie wiemy jakiego leczenia/opieki medycznej będzie potrzebowała) dlatego nie mozemy jeszcze w tej sprawie się wypowiedzieć.

ronja napisał(a):
przeczytałam wątek Diany
mieszkam pod W-wą, mysza ma u mnie na tymczasie chorą onkę Maję, tymczasuję też niewidomego Juranda, połamaną Simonę i inne psy. mogę przyjąć Dianę do domu, niestety odpłatnie - koszt to 13-14zł z pełnym wyżywieniem (suche rano, obiady gotuję). Diana mieszkałaby w boksiku w tzw psim pokoju, czyli pokoju mojego męża - to ogrzewany pokój i są tam 4 boksiki.
chciałabym wiedzieć jaki jest stan Diany, czy daje radę sama wychodzić i czy załatwia się na zewnątrz.
jakiej ewentulanie opieki weterynaryjnej wymaga?

Posted

rozumiem. oczywiście nie chcę się narzucać, zrobiło mi się żal Diany, a chorych i wymagających pracy psów się nie boimy.
ale też chciałabym mniej więcej wiedzieć czy się zdecydujecie, bo dziś dostałam prośbę o tymczasowanie chorej suki z Klembowa i nie wiem co odpowiedzieć
jeżeli chodzi o weta, to sami wozimy psy za zwrot kosztów paliwa. mamy też zaufanego weta niedaleko nas i lżejsze przypadki leczymy u niego (lżejsze, w znaczeniu nie wymagające specjalisty - tak naprawdę poza połamaną Simoną, którą składal dr Janicki, nasz wet pomógł przy wszystkich psach)