Lulka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 morisowa - czy wydadza sunie? wiesz cos? kurcze kazdy nastepny dzien bez lekow przeciwbolowych to koszmarne cierpienie:( Quote
2010 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja zbieram fanty na bazarek dla psiaczka...już wkrotce... Quote
malibo57 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A jak u DIF? 450+karma. Tylko nie wiem, czy są warunki dla Diany - coś mi dzwoni o schodach. Quote
Lulka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 a ktos podal jeszcze inne hoteliki - gdzie one są? Quote
Lulka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='ick']Anja2201 otwiera na dniach nowy hotelik. Może zapytacie o szczególy... Albo u mariamc w SZczecinku. Jest tani i dobry. Poszukam fantów na bazarek... Musimy zacząć działać!!!!!! DOGOLUDKI!!!!!!!!!!!! gdzie ta Anja2201 ma hotelik? [quote name='anett']Morisowa masz zapchaną skrzynkę..;) Właśnie trafiłam na wątek Diany... Domowy DT prowadzi omar k/W-wy; z tego co wiem przyjmuje tylko sunie bo szukałam miejsca dla Uzika...Może warto do niej napisać? No i jeszcze kikou przyjmuje właśnie stare i chore; psiaki są w domu. czy omar i kikou maja watki tych hotelikow? Quote
anett Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wątek DT u Kikou: http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszkA-w Kontakt telefoniczny, nr tel. na wątku Warunki doskonałe, tylko pies musi się zgadzać z innymi (wszystkie z założenia schorowane staruszki) bo mieszkają razem w domu. Jedyny minus to odległość; DT jest za Wrocławiem - więc trzeba byłoby znaleźć przejściowy DT w W-wie na czas diagnostyki. Myślałam jeszcze o diagnostyce we Wrocławiu, też mają świetnych specjalistów a dziewczyny na miejscu może mogłyby pomóc w dotarciu do specjalistów (NaamashChild i Ulv - Ulv z tego co kojarzę miała kontakt do świetnego fachowca od chorób nowotworowych). Omar chyba nie ma swojego wątku, DT pod W-wą. Quote
mysza 1 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Napisałam do kikou, to daleko ale jeśli warunki domowe to tego szukamy przecież. Quote
anett Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 mysza 1 napisał(a):Napisałam do kikou, to daleko ale jeśli warunki domowe to tego szukamy przecież. Mysza lepiej zadzwoń, Kikou rzadko bywała na dogo, wskazany kontakt tel. 0792 333 938 Quote
2010 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Trzeba napisać na pm do niej. Zapytać ... Anja2201 gdzie ma hotelik? Quote
Wioletat Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Witam,chcialabym sie zapytac ile lat ma sunia?znam osobe,ktora pomaga schorowanym,starym,najlepiej suczkom,ale nie chce poki co zapeszac,prosze o info.Przepraszam,ze sama sie nie przykladam do czytania calego watku,ale brak mmi czasu na to,jednak los tej suni jest mi wazny,to tak wazne by zaznala ciepla... Quote
kakadu Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ciezko czasem przebrnac przez caly watek - na stronie eli z palucha tez nie ma informacji co do wieku; jest tylko napisane: starszy; na zdjeciu wyglada na jakies 9 lat, ale moze ktos kto ja widzial ocenia inaczej...? Quote
Lulka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 moze miec i grubo ponad 10 lat ale to nie istotne w tej chwili najwazniejsze, zeby jej udzielic pomocy jak najszybciej Quote
2010 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Musaimy jej jak najprędzej udzielić pomocy...........bo może ją stracić..:-(.. Quote
malibo57 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Gdyby Diana mogła trafic do Astaroth, byłoby genialnie. Pierwsze w kolejce sa Clo i Fizia - niestety, nie mam kontaktu. Quote
laikinia Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dziewczyny dajcie mi prosze znac jak bedzie juz konto Dianki- potrzebuje nr BIC i IBAN - przelewalam juz do GoskaGoska, wiec wiem ze trzeba liczyc ok. 5-6 dni zanim pieniadze dojda. Quote
asiaf1 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Podaję nr mojego konta na które można wpłącać pieniądze: Joanna Feliga pko bp 50 1020 1026 0000 1702 0040 6215 kod BIC (Swift) BPKOPLPW z dopiskiem Diana pieniądze potrzebne będą przede wszystkim na dalszą diagnozę i leczenie Diany dziękujemy Quote
2010 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Serdecznie zapraszamy na bazarek dla Dianki i Karinki http://www.dogomania.pl/threads/180009-Butik-markowych-ciuszkA-w-dla-Dianki-i-Kariny-24-02?p=14123196#post14123196 Quote
ronja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 przeczytałam wątek Diany mieszkam pod W-wą, mysza ma u mnie na tymczasie chorą onkę Maję, tymczasuję też niewidomego Juranda, połamaną Simonę i inne psy. mogę przyjąć Dianę do domu, niestety odpłatnie - koszt to 13-14zł z pełnym wyżywieniem (suche rano, obiady gotuję). Diana mieszkałaby w boksiku w tzw psim pokoju, czyli pokoju mojego męża - to ogrzewany pokój i są tam 4 boksiki. chciałabym wiedzieć jaki jest stan Diany, czy daje radę sama wychodzić i czy załatwia się na zewnątrz. jakiej ewentulanie opieki weterynaryjnej wymaga? Quote
kakadu Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 o rany, dziewczyny - piszcie szybciorem :) Quote
2010 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 czas ucieka a :loveu:Dianka cierpi tam ...........:-( Quote
asiaf1 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziękujemy za propozycję. na dzień dzisiejszy jeszcze nie wiemy jakie są rokowania co do Dianki (wiemy niestety, że jej czas jest policzony natomiast jeszcze nie wiemy jakiego leczenia/opieki medycznej będzie potrzebowała) dlatego nie mozemy jeszcze w tej sprawie się wypowiedzieć. ronja napisał(a):przeczytałam wątek Diany mieszkam pod W-wą, mysza ma u mnie na tymczasie chorą onkę Maję, tymczasuję też niewidomego Juranda, połamaną Simonę i inne psy. mogę przyjąć Dianę do domu, niestety odpłatnie - koszt to 13-14zł z pełnym wyżywieniem (suche rano, obiady gotuję). Diana mieszkałaby w boksiku w tzw psim pokoju, czyli pokoju mojego męża - to ogrzewany pokój i są tam 4 boksiki. chciałabym wiedzieć jaki jest stan Diany, czy daje radę sama wychodzić i czy załatwia się na zewnątrz. jakiej ewentulanie opieki weterynaryjnej wymaga? Quote
ronja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 rozumiem. oczywiście nie chcę się narzucać, zrobiło mi się żal Diany, a chorych i wymagających pracy psów się nie boimy. ale też chciałabym mniej więcej wiedzieć czy się zdecydujecie, bo dziś dostałam prośbę o tymczasowanie chorej suki z Klembowa i nie wiem co odpowiedzieć jeżeli chodzi o weta, to sami wozimy psy za zwrot kosztów paliwa. mamy też zaufanego weta niedaleko nas i lżejsze przypadki leczymy u niego (lżejsze, w znaczeniu nie wymagające specjalisty - tak naprawdę poza połamaną Simoną, którą składal dr Janicki, nasz wet pomógł przy wszystkich psach) Quote
Recommended Posts