Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie Mysza to ja:roll:
Wiem od niej od Pani, która dokarmiała ją nad Wisłą i dlatego interesowałam się nią i pytałam o nią Morrisową.
Niestety ja mam kilka psów w hotelach i bez wsparcia z zewnątrz nie jestem w stanie jej wyciągnąć do hotelu:-(

Bardzo bym chciała ale po prostu nie mam pieniędzy.

Bardzo prosimy o pomoc.:modla:

Czy w jej wsprawie możemy się z Tobą kontaktować?

Posted

APSA napisał(a):
Masz jakiś konkretny hotel na oku?
W miarę możliwości pomogę, suka warta jest wypromowania. Tylko nie wiem, jak z gotowością schroniska do wydania jej :roll:

Rozmawiałam z Morrisową czy by jej nie wzięła jak się u niej troche przeluźni-to byłoby chyba dla niej najlepsze.
Chciałam zabukować miejsce u Gajowej ale jeszcze z nią nie rozmawiałam.
Ostatecznie mogę ją wziąć do Rajszewa.
Niestety i tu i tu sa kojce na zewnątrz a ona teraz przyzwyczajona do mieszkania w budynku:-(

Posted

[quote name='asiaf1']
Niestety i tu i tu sa kojce na zewnątrz a ona teraz przyzwyczajona do mieszkania w budynku:-(

Według mnie kojec to nie jest miejsce dla Niej- tym bardziej że teraz jest w ciepełku-ma swoje legowisko, opiekę kilku wolontariuszek.
Jeżeli Ją wyciągać to do "domowego" tymczasu.

Posted

Diana bardzo przypomina mi "moją" podopieczną, która dzięki dogomanii znalazła wspaniały dom.
Również nie jest młoda-jakieś 10 lat ale co przemawiało za Nią to to że jest onkiem-rodowodowym.
Na takiego musi znaleźć się amator-prędzej czy później...
Mam nadzieję że prędzej bo wiek robi swoje....

Dziewczyny ja się wypowiedziałam- według mnie kojec z budą na dworze będzie jeszcze gorszym rozwiązaniem niż na chwilę obecną...
Ona tam chodzi luźno-tzn. po geriatrium- jeżeli jestem w schronisku zawsze widzę Ją wypuszczoną-czyli jak sądzę należy do stada chodzących "samopas".
Zawsze może wejść do środka lub poszczekać na zewnątrz...
Ma wybór a w kojcu na dworze...jeszcze zima nadchodzi!!!
Jeżeli grzać stare kosteczki to w domowych warunkach.

Apsa- Ty coś mówiłaś że Ona jest rasowa? Ma tatuaż?

Edit:
Dziewczyny oprócz dogomanii jest na innych forach?- chodzi mi onkowatych.

Posted

Ja też uważam, że nie ma sensu przenosić Diany do hotelu z zewnętrznymi kojcami.

Ale jeśli znajdziecie coś domowego, odrobinę pomogę finansowo - niedużo, gdyż sama teraz zbieram deklarację na Kawę i idzie średnio :roll:

Posted

Byłam dziś z Dianką na krótkim spacerku.
Trzeba ją koniecznie ogłaszać - fajna suczka, całkiem dobrze się trzyma a na geriatrii owszem ma najlepsze warunki ale za to bez szansy na adopcję bez ogłoszeń - odwiedzający tam nie wchodzą. No i większość psów tam to ewidentne staruszki, nie tak jak ona.

Posted

morisowa napisał(a):
Byłam dziś z Dianką na krótkim spacerku.
Trzeba ją koniecznie ogłaszać - fajna suczka, całkiem dobrze się trzyma a na geriatrii owszem ma najlepsze warunki ale za to bez szansy na adopcję bez ogłoszeń - odwiedzający tam nie wchodzą. No i większość psów tam to ewidentne staruszki, nie tak jak ona.

dzięki Morrisowa

ile ona może mieć lat?

Posted

jest miejsce w hoteliku domowym w okolicach sochaczewa-Lulka trzyma tam swoją sunię ale ja tam jeszcze nie była -no i główny powód brak kasy :-(. koszt to min 350+ karma

Posted

asiaf1 napisał(a):
jest miejsce w hoteliku domowym w okolicach sochaczewa-Lulka trzyma tam swoją sunię ale ja tam jeszcze nie była -no i główny powód brak kasy :-(. koszt to min 350+ karma

Na razie z deklaracji stałych jest 25zł (AnnaA)

Pomozcie !

Posted

asiaf1 napisał(a):

ja mam mix rottke, srednia raczej i koszt to 450

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ta deklarację zostawmy. Ja zapłacę za wyróżnione allegro - czy gdzieś jeszcze trzeba płacić??

to ja zrobię allegro własnie się do tego przymierzałam. Beatka robiła jej ogłoszenia na innych forach

Posted

Wiem tylko tyle, że allegro z bajerami kosztuje 20,50PLn? Asiaf zgadza się??

A w reszcie wyrożnien sie nie orientuję. Powiedzcie mi gdzie i ile kosztuje, komu wysłać kasę :)

Na wszystkie wyrożnione ogłoszenia mnie nie stać, ale wybierzcie te najlepsze :)