asiaf1 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 super, dziękujemy mamy pierwsze pieniążki na Diankę:multi: Quote
mysza 1 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Czy ktoś zechce się przyłączyć? Quote
AnnaA Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Wracaj mała do góry i proś o pieniążek! Quote
asiaf1 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To nie Mysza to ja:roll: Wiem od niej od Pani, która dokarmiała ją nad Wisłą i dlatego interesowałam się nią i pytałam o nią Morrisową. Niestety ja mam kilka psów w hotelach i bez wsparcia z zewnątrz nie jestem w stanie jej wyciągnąć do hotelu:-( Bardzo bym chciała ale po prostu nie mam pieniędzy. Bardzo prosimy o pomoc.:modla: Czy w jej wsprawie możemy się z Tobą kontaktować? Quote
asiaf1 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 APSA napisał(a):Masz jakiś konkretny hotel na oku? W miarę możliwości pomogę, suka warta jest wypromowania. Tylko nie wiem, jak z gotowością schroniska do wydania jej :roll: Rozmawiałam z Morrisową czy by jej nie wzięła jak się u niej troche przeluźni-to byłoby chyba dla niej najlepsze. Chciałam zabukować miejsce u Gajowej ale jeszcze z nią nie rozmawiałam. Ostatecznie mogę ją wziąć do Rajszewa. Niestety i tu i tu sa kojce na zewnątrz a ona teraz przyzwyczajona do mieszkania w budynku:-( Quote
magdyska25 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='asiaf1'] Niestety i tu i tu sa kojce na zewnątrz a ona teraz przyzwyczajona do mieszkania w budynku:-( Według mnie kojec to nie jest miejsce dla Niej- tym bardziej że teraz jest w ciepełku-ma swoje legowisko, opiekę kilku wolontariuszek. Jeżeli Ją wyciągać to do "domowego" tymczasu. Quote
mysza 1 Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Tylko o te doowe tymczasy njagorzej:shake: I jeszcze o kasę. Banerek się zepsuł, umie ktoś zrobić? Tytuł- czy mam umrzec sama lub coś tym stylu... Quote
magdyska25 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Diana bardzo przypomina mi "moją" podopieczną, która dzięki dogomanii znalazła wspaniały dom. Również nie jest młoda-jakieś 10 lat ale co przemawiało za Nią to to że jest onkiem-rodowodowym. Na takiego musi znaleźć się amator-prędzej czy później... Mam nadzieję że prędzej bo wiek robi swoje.... Dziewczyny ja się wypowiedziałam- według mnie kojec z budą na dworze będzie jeszcze gorszym rozwiązaniem niż na chwilę obecną... Ona tam chodzi luźno-tzn. po geriatrium- jeżeli jestem w schronisku zawsze widzę Ją wypuszczoną-czyli jak sądzę należy do stada chodzących "samopas". Zawsze może wejść do środka lub poszczekać na zewnątrz... Ma wybór a w kojcu na dworze...jeszcze zima nadchodzi!!! Jeżeli grzać stare kosteczki to w domowych warunkach. Apsa- Ty coś mówiłaś że Ona jest rasowa? Ma tatuaż? Edit: Dziewczyny oprócz dogomanii jest na innych forach?- chodzi mi onkowatych. Quote
Dada M Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja też uważam, że nie ma sensu przenosić Diany do hotelu z zewnętrznymi kojcami. Ale jeśli znajdziecie coś domowego, odrobinę pomogę finansowo - niedużo, gdyż sama teraz zbieram deklarację na Kawę i idzie średnio :roll: Quote
asiaf1 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kojec to ostateczność gdyby cos było nie tak w schronie. chciałybyśmy bardzo, żeby znalazł się dla niej jakis domowy tymczas Quote
mysza 1 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Pokaż się, może ktoś rzuci grosikiem. Quote
morisowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Byłam dziś z Dianką na krótkim spacerku. Trzeba ją koniecznie ogłaszać - fajna suczka, całkiem dobrze się trzyma a na geriatrii owszem ma najlepsze warunki ale za to bez szansy na adopcję bez ogłoszeń - odwiedzający tam nie wchodzą. No i większość psów tam to ewidentne staruszki, nie tak jak ona. Quote
asiaf1 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 morisowa napisał(a):Byłam dziś z Dianką na krótkim spacerku. Trzeba ją koniecznie ogłaszać - fajna suczka, całkiem dobrze się trzyma a na geriatrii owszem ma najlepsze warunki ale za to bez szansy na adopcję bez ogłoszeń - odwiedzający tam nie wchodzą. No i większość psów tam to ewidentne staruszki, nie tak jak ona. dzięki Morrisowa ile ona może mieć lat? Quote
mysza 1 Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Ogłoszenia ma, sporo. Nasz spec robił.;) Quote
magdyska25 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mysza 1 napisał(a):Pokaż się, może ktoś rzuci grosikiem. A macie jakiś konkretny hotelik na myśli? Quote
obraczus87 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witam, tutaj jest wolne miejsce. Zajrzyjcie: http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-kolo-radziejowic-173562/ Quote
magdyska25 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Jako że dogomania wariuje nie można otworzyć podanego linku... Quote
asiaf1 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 jest miejsce w hoteliku domowym w okolicach sochaczewa-Lulka trzyma tam swoją sunię ale ja tam jeszcze nie była -no i główny powód brak kasy :-(. koszt to min 350+ karma Quote
obraczus87 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 asiaf1 napisał(a):jest miejsce w hoteliku domowym w okolicach sochaczewa-Lulka trzyma tam swoją sunię ale ja tam jeszcze nie była -no i główny powód brak kasy :-(. koszt to min 350+ karma Na razie z deklaracji stałych jest 25zł (AnnaA) Pomozcie ! Quote
Lulka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 asiaf1 napisał(a):jest miejsce w hoteliku domowym w okolicach sochaczewa-Lulka trzyma tam swoją sunię ale ja tam jeszcze nie była -no i główny powód brak kasy :-(. koszt to min 350+ karma ja mam mix rottke, srednia raczej i koszt to 450 Quote
obraczus87 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Ta deklarację zostawmy. Ja zapłacę za wyróżnione allegro - czy gdzieś jeszcze trzeba płacić?? Quote
asiaf1 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 obraczus87 napisał(a):Ta deklarację zostawmy. Ja zapłacę za wyróżnione allegro - czy gdzieś jeszcze trzeba płacić?? to ja zrobię allegro własnie się do tego przymierzałam. Beatka robiła jej ogłoszenia na innych forach Quote
obraczus87 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Wiem tylko tyle, że allegro z bajerami kosztuje 20,50PLn? Asiaf zgadza się?? A w reszcie wyrożnien sie nie orientuję. Powiedzcie mi gdzie i ile kosztuje, komu wysłać kasę :) Na wszystkie wyrożnione ogłoszenia mnie nie stać, ale wybierzcie te najlepsze :) Quote
asiaf1 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 allegro dla Dianki. Jezeli sa jakieś uwagi to prosze śmiało http://www.allegro.pl/show_item.php?item=822683702 Quote
Recommended Posts