Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anja2201 otwiera na dniach nowy hotelik. Może zapytacie o szczególy...
Albo u mariamc w SZczecinku. Jest tani i dobry.
Poszukam fantów na bazarek...
Musimy zacząć działać!!!!!! DOGOLUDKI!!!!!!!!!!!!

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ick napisał(a):
Była mowa o drugiej operacji (post.96.) dlatego zapytałam.
Jak można jej w tej chwili pomóc ?Jej stan zdrowia jest krytyczny ...
Ale można jeszcze ją uratować... czy miała robioną punkcję ?
Znależć DT, DS i robić ogłoszenia .Czy ma aktualne allegro ?
Ile jest już deklaracji ?

Nie byłam pewna o co pytałaś, bo w pewnym momencie miałyśmy z Apsą inne wiadomości co do tamtych operacji.
Na dodatkowe badania w schronisku nie ma co liczyć.

Mysza 1 - zaktualizuj pierwszą stronę, warto deklaracje wstawić bo tak nawet nie wiadomo czy/co ktoś deklarował

Posted

Tylko trzeba jeszcze brać poprawkę na to, że w tym stanie to jednak ona nie może trafić do kojca. No i nie każdy hotelik przyjmie psa w tak poważnym stanie; psa który z założenia będzie w tym miejscu nie tylko żyć ale i umierać...

Posted

To trzeba popytać...mozę akurat..
I trzeba zbadać psiaka czy jest on ciężko chory....Może mozęmy go uratować ?
Znalazłam dwie deklaracje : 25 zl i 20 zl .miesięczne.
Trzeba popytać dogomaniaKow od onków >.

Posted

kojec na bank odpada

tak sobie z asiaf1 rozmawialysmy, ze najlepiej byloby teraz znalezc jej na juz miejsce w wawie zeby moc ja porzadnie zdiagnozować
wiadomo najlepszy bylby tymczas, bo klinika to straszne koszty...

a potem domowy hotelik, ale tu jak zwykle problem BRAK KASY!!!

wszystko to i tak gdybanie, bo nie wiemy jaki jest jej faktyczny stan i co w trakcie wyniknie...

ale nie mozna jej zostawic w schronie:(:(:(

Posted

Morisowa masz zapchaną skrzynkę..;)
Właśnie trafiłam na wątek Diany...
Domowy DT prowadzi omar k/W-wy; z tego co wiem przyjmuje tylko sunie bo szukałam miejsca dla Uzika...Może warto do niej napisać?
No i jeszcze kikou przyjmuje właśnie stare i chore; psiaki są w domu.

Posted

Ja się zgłaszam na zaproszenie Gazzy:) Straszniemi przykro kochane, ale chyba dopiero w przyszły piątek znajdę czas by przeczyać wątek.. trudny tydzień przede mną... mam nadzieję, ze nie będzie już wtedy za póżno :(

Posted

AnnaA napisał(a):
Deklaruję 25 zł na sunię misięcz. Proszę tylko o przypomninie jak nazbieracie deklaracje bo zaczynam sie gubic.

A tu mamy pierwszą

Posted

laikinia napisał(a):
Dziewczyny - ja oplace pierwsze 2 miesiace domku, tylko znajdzcie cos szybciutko... dla niej to moze juz tylko dni sa potrzebne... :(

och to wspaniale - gdyby tylko jakis domek sie znalazl to by bylo taniej niz w hoteliku - tylko jedzenie i ew. wizyty lekarskie...

Posted

laikinia napisał(a):
Dziewczyny - ja oplace pierwsze 2 miesiace domku, tylko znajdzcie cos szybciutko... dla niej to moze juz tylko dni sa potrzebne... :(

Niesamowita jesteś!
ale powiedz, jakie są możliwości - miejsca w hotelach są drogie, to miałaś na myśli? czy utrzymanie w domu tymczasowym, czyli karma, leczenie?

Fakt, trzeba się wreszcie pośpieszyć :/

Posted

Mysle, ze do 450 zl moge sfinansowac przez 2 miesiace. Pewnie, ze mam 1000 innych pomyslow na wydanie tych pieniedzy, ale nic nie wydaje mi sie teraz tak wazne, jak ulzyc takiej cierpiacej istotce. :( Mam obawy, czy ona w pelni te 2 miesiace wykorzysta... ale moze bedzie dobrze. Moge w ten sposob pomoc wam zdobyc troche czasu na organizowanie dalszych krokow...
Teraz jeszcze moge - pozniej moze juz nie, roznie to bywa z finansami wiec wole jednorazowe wplaty :)

Posted

przy takich dublach mozna wejsc w edycje postu i wykropkowac powtarzajacy sie tekst :)
ze swojej strony dziekuje za taka hojna wpłatę - to naprawdę duży komfor - wiedzieć, ze sie ma w zapasie 2 miesiace; tylko zeby sie dt znalazl...