mysza 1 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Trzeba jak najszybciej mysleć o zabraniu jej, tylko dokąd? :( Boks nie, tymczas domowy to marzenie.... Quote
asiaf1 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Dowiedziałm się, że sunia ma na imię Amfa, tak jaa ten bezdomny nazywał. Czy możecie sprawdzić czy na nie reaguje? Quote
morisowa Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 W miarę tak. Na pewno lepiej niz u jej koleżanki z geriatrii, Lady. Ta oneczka po wycięciu śledziony złapał nużycę. Kiepsko z nią :/ To jej wątek: http://www.dogomania.pl/threads/174767-Lady-in-Red Quote
asiaf1 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 CZy mogłabym prosić o info jak tam Dianka się czuje? Quote
asiaf1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ma cały czas allegro i Beatka ja ogłasza ale niestety nqawet jednego zapytania:-( Quote
mysza 1 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 asiaf1 napisał(a):ma cały czas allegro i Beatka ja ogłasza ale niestety nqawet jednego zapytania:-( Tragedia :( Quote
asiaf1 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Mysza zmień proszę tytuł watku, Kurcze jak jej pomóc-kasy brak Quote
morisowa Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Apsa, "podejrzenie na podstawie rtg", kojarzy Ci się z czymś? Warto by mieć pewność co jej dolega, wiesz co mam na myśli? jesteś w weekend w schronisku, to byśmy pogadały? Quote
magdyska25 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Sunia "załapała się" na niedzielny spacer ze mną. Faktycznie kuleje, trudno Jej chodzić więc nie wysilałam. Dostała jedzonko, wpałaszowała. To był chyba nasz pierwszy spacer "zapoznawczy". Sunia na prawdę super! Dosłownie słucha co się do Niej mówi!!! Idziemy, chodź, masz, teraz tu... No po prostu wszystko rozumie! Leżała sobie, żaden pies z geriatrium nie chciał się ruszyć. Chodź Diana- wstała i zaraz była koło mnie. Miziasta jest ale nieupierdliwa w tym. Ja się zakochała (zresztą nie pierwszy raz) ;) Quote
Laura1108 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Wybaczcie ale sytuacja PILNA psiak potrzebuje DT , deklaracji na DT czas jest do poniedziałku później to juz chyba tylko ulica mu pozostanie . POMOCY ! http://www.dogomania.pl/threads/177963-Cudo-wywalone-jak-A-mieAE-na-bruk-MEGA-PILNE-SZUKAMY-DT-I-OGA-OSZENIA-NA-CITO-PROSZAE Quote
asiaf1 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 dziewczyny bardzo dziękuję Wam za to, że zajmujecie się Dianką. Szukam dla niej jakiegoś tymczasu-może gdyby Saba spodobała się ew. włascicelom a oni mi to za 3 tyg miałabym tymczas płatny w mieszkaniu ale to nic pewnego Quote
mysza 1 Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Zmieniłam, przepraszam, że dopiero teraz. Kasa to jedno ale brak tymczasu jest najgorszy. Quote
morisowa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Dianka kuleje, ale chodzi. Ile czasu jej zostało..? Czy odejdzie samotnie w schronisku? Ds, dt, hotelik z pokojami- wszędzie będzie jej lepiej. Quote
mysza 1 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Morisowa, a jest szansa na miejsce dla niej u Ciebie? :( Quote
morisowa Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 mysza, to wszystko nie jest takie proste, niestety Czemu tu tak pusto??? Quote
kakadu Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 juz jestem i oddaje moją stala deklaracje - 20 zlotych, bo florciowi juz nie potrzebna :shake::-( Quote
kakadu Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 moim zdaniem znacza bo ci co szukaja dt maja zaplecze finansowe jesliby sie dom znalazl; Quote
morisowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 kakadu, dzięki! Rozmawiałam dziś z opiekunką o Diance, o jej zachowaniu, charakterze. Sunia sporo śpi w swoim posłaniu. Innych psów nie zaczepia (jest luzem na korytarzu). Jak inny wchodzi na jej posłanie to warczy ale na polecenie opiekunki odpuszcza.. Z żadnym psem/suką się nie pogryzła. Bardzo karna, grzeczna w stosunku do ludzi. "Do siebie", "wyjdź", "chodź", "zostaw" - takie komendy dnia codziennego zna i wykonuje. Słucha co się do niej mówi, uważa na człowieka. Miła, łagodna a przy tym nie jest nachalna. Quote
mysza 1 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='KWL'] Dla Dianki zlinkowany. Dzięki. Powiem Wam szczerze, że nie boję się obciążenia finansowego na opłacenie tymczasu, bo zawsze można bazarek zrobić, jakoś pomyśleć ale przeraża mnie brak miejsca dla niej. Zwykły hotel odpada a ja DT nie znam w zasadzie. Quote
Recommended Posts