Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barberry']Hm. Ja kilka razy wysyłałam do nich maile w różnych sprawach i zawsze odpisywali. Zwykle nawet dopytując się dla jakiego psa potrzebuję tego sprzętu, czy dobry rozmiar wybrałam itp. :roll:[/QUOTE]

ta ja mialam wrazenie ze osoba ktora mi odpisywala kompletnie nie czytala co pisze. Pytalam o jedno odpowiadajac na poprzednie pytanie, w odpowiedzi pytal sie mnie o to co odpisalam. Az nie odpisal. Towaru nie zakupilam. W nosie mam taki sklep

Posted

Kiedyś, jakieś 3 lata temu, kontakt z pełną był bardzo dobry - wzorowy bym powiedziała. Teraz na odpowiedź czeka sie tygodniami, a jak odpiszą to zwykle tak dziwnie i pokrętnie, że człowiek nie wie o co chodzi.

Posted

[quote name='zaba14']to 25mm :) czyli takie jakie mamy rogzy ;)
kupiona na staficznym forum, robione przez dziewczyny które tworzą różne gadżety :)[/QUOTE]

jak dla mnie szerokość idealna :loveu::loveu:
W ogóle to Miya wygląda rewelacyjnie w czerwieniach :loveu:

Posted

Zaba - tez musze powiedziec ze szerokosc idealna. Mi osobiscie bardziej pasuje Miya w 2,5 niz 4cm. Ale to moje osobiste zdanie ;)
a mozesz podac linka do te tych dziewczyn i tego co one robia?

Posted

stafikowe forum
[URL]http://www.staffik**********/ogloszenia-rozne-other-announcement,20/staffikowe-komplety-parciane-cool,3046.html[/URL]
i allegro
[URL]http://allegro.pl/staffordshire-bull-terrier-obroza-25mm-polzacisk-i1403293475.html[/URL]
;)

co do samej szerokości, mnie bez różnicy czy ma 2,5 czy 4 , ale gdy ciągnie to chociaż się na 4 nie dusi :) a na 2,5 nie dosć że ciągnie, to się dusi i ma to gdzies... :/ ale na całe szczęście coraz lepiej spaceruje ..

Posted

Ja nie mogę narzekać na kontakt z Pełną Miską , odpowiedź mam na drugi dzień. Ostatnio otrzymałam wczoraj :lol:. Nawet była to kilkudniowa wymiana zdań ;).

Jeżeli cena jest korzystna, to radzę klikać, bo w razie pomyłki, wysyłają towar po cenie jaka widnieje w sklepie.

Posted

[quote name='toyota']Jeżeli cena jest korzystna, to radzę klikać, bo w razie pomyłki, wysyłają towar po cenie jaka widnieje w sklepie.[/QUOTE]

jestes pewna?

Posted

Mam pytanie, bardzo proszę się nie śmiać ze mnie.

Założyłam dziś mojemu Kubie po raz pierwszy szelki. Spodziewałam się, że karabińczyk do przypięcia smyczy będzie na karku. A on jest ładnych parę cm za karkiem. Czy ja mu źle założyłam te szelki, czy tak powinno być?

Posted

[quote name='AnnaAntonina']Mam pytanie, bardzo proszę się nie śmiać ze mnie.

Założyłam dziś mojemu Kubie po raz pierwszy szelki. Spodziewałam się, że karabińczyk do przypięcia smyczy będzie na karku. A on jest ładnych parę cm za karkiem. Czy ja mu źle założyłam te szelki, czy tak powinno być?[/QUOTE]

Jaki masz typ szelek?
U ns kółko do smyczy jest tam, gdzie przypięty ID

[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/3433/dsc02563e.jpg[/IMG]

Posted

Założyłam dziś mojemu Kubie po raz pierwszy szelki. Spodziewałam się, że karabińczyk do przypięcia smyczy będzie na karku. A on jest ładnych parę cm za karkiem. Czy ja mu źle założyłam te szelki, czy tak powinno być?[/QUOTE]
daj zdjęcie będzie łatwiej ocenić :)

Posted

[quote name='Diora']Jaki masz typ szelek?
U ns kółko do smyczy jest tam, gdzie przypięty ID

[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/3433/dsc02563e.jpg[/IMG][/QUOTE]

Dziękuje serdecznie, u mnie też mniej więcej tak to wypadło.

Posted

[quote name='Agnes']jestes pewna?[/QUOTE/]

Wczoraj miałam taką sytuację, że kliknęłam smycz 120 cm Lupine. Dostałam informację, że nie mają jej na stanie i czy w zamian mogliby przesłać mi ten wzór tyle, że 180 cm w tej samej cenie, bo to ich błąd.

Dlatego tak sądzę, że w przypadku jakiejś pomyłki w cenie, byłoby tak samo, czyli uznaliby, że to ich błąd.

Inna sprawa, że w tym sklepie jest porządek i takie sytuacje raczej się nie zdarzają, żeby wystawiali coś na sprzedaż czego nie posiadają.

Posted

Ja pół roku temu też zamówiłam pierwszy raz szelki i próbowałam założyć je odwrotnie, tzn. tak jak piszesz, żeby kółko do smyczy było z przodu. A że to nie bardzo mi się udawało, to prosiłam o pomoc na forum :lol:.

Tak więc w pełni Ciebie rozumiem :lol:.

Posted

Pomożecie?[url]http://www.dogomania.pl/threads/201208-Tir%C3%B3wka.-Zag%C5%82odzona-chora-sk%C3%B3ra-zjadaj%C4%85-j%C4%85-paso%C5%BCyty...pomocy[/url]!

Posted

Ja z pełną miską też miałam dobry kontakt. Kiedyś pisałam do nich o peace pupa, ale nie mieli wtedy i powiedzieli, że dostawa będzie dopiero we wrześniu. Oczywiście się to przedłużyło, ale o dostawie zostałam poinformowana od razu:)