Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sprawa Partyzanta w toku...choć sznse na odnalezienie go lub odkrycie jego prawdziwego lusu maleją z dnia na dzień...jeśli został wyrzucony na ulicę lub do schronu ,do kojca....ma marne szanse w te mrozy :(

:(:(:(

Posted

Temat wciąż aktualny ... pytania czekają na odpowiedź...... [IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]
Gdzie jest ten psiak ??? i inne ukryte przez floridę i jej wspólniczki???

[SIZE=3]
[IMG]http://img263.imageshack.us/img263/7103/partyzant4picssygnaturk.jpg[/IMG][/SIZE]

Posted

Oj nie dzieje się dobrze na świecie i na dogomanii :( Wątki z przekrętami zamierają,są czyszczone lub wręcz zamykane,psy giną bez wieści,a Ci,którzy pytają o losy zaginionych biedaków : Partyzanta, Filipa itd.......są tropieni po innych wątkach i atakowani przez trolli ..... Nie wróży to dobrze ani zwierzakom ani dogomanii :(

Posted

Otworzylam watek Filipka w innym dziale, wiec to jest zgodne z prawem..
zajrzyjcie prosze...nigdy nie podgodze sie z tym, ze mozemy o nim zapomniec...
szpieg don pedro z krainy deszcowcow juz tam jest..tropi od rana..nie wiem czy się bac, smiac, czy płakac,,,
[url]http://www.dogomania.pl/threads/178700-Filipek-historia-niedokonczona-wielka-niewiadoma-czy-A-yje?p=13983586#post13983586[/url]

Posted

Otworzylam watek Filipka w innym dziale, wiec to jest zgodne z prawem..
zajrzyjcie prosze...nigdy nie podgodze sie z tym, ze mozemy o nim zapomniec...
szpieg don pedro z krainy deszcowcow juz tam jest..tropi od rana..nie wiem czy się bac, smiac, czy płakac,,,
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/178700-Filipek-historia-niedokonczona-wielka-niewiadoma-czy-A-yje?p=13983586#post13983586[/URL]

Posted

[INDENT]Przepraszam za offik o Rudolfiku...

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/178530-maA-y-stary-Rudolf-porzucony-na-mrozie-zaAE-ma-wAE-troba-i-nerki-w-zA-ym-stanie-DOMU"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1785...ym-stanie-DOMU[/COLOR][/URL]

Znaleziony w Zalesiu Dolnym mały, kilkunastoletni, schorowany staruszek Rudolfik umiera. Potrzebny domek na dożycie...
Wyniki fatalne!!! Wczoraj ogłoszenie w "Metrze" i tragedia: ani jednego telefonu!!!

Proszę, zajrzyjcie! Może kogoś znacie, kto pomoże!!! [/INDENT]

Posted

[quote name='sleepingbyday']słuchajcie, miały byc oficjalne działania związane z esprawą, czy coś się dzieje?[/QUOTE]
NO tak..maily ale ivette byla niewygodna...dostala bana....powiedziala, ze nigdy wiecej na dogo nie wejdzie...i o to chyba co poniektorym chodzilo.....:(

Posted

ivette ma bana??? nie zajarzyłam. za co? tylko plis, nie mów mi, że niewygodne pyatnia zadawała. bo musi bytc podstawa regulaminowa.

aha, bycie na dogo to chyba nie jest oficjalne działanie, o którym daaawni, przed sprawą filipka, ivette pisała tutaj na wątku. i czy coś sie dzieje w tej sprawie?

Posted

[quote name='sleepingbyday']ivette ma bana??? nie zajarzyłam. za co? tylko plis, nie mów mi, że niewygodne pyatnia zadawała. bo musi bytc podstawa regulaminowa.

aha, bycie na dogo to chyba nie jest oficjalne działanie, o którym daaawni, przed sprawą filipka, ivette pisała tutaj na wątku. i czy coś sie dzieje w tej sprawie?[/QUOTE]

Z tego co mi wiadomo , to są prowadzone czynności sprawdzające.Ktoś kiedyś ładnie powiedział ,że maszyna sprawiedliwości miele powolnie....

Ciekaw jestem tylko jednego : czy założyciele tego forum nie zauważają co dzieje się pod ich okiem ?
Dogomania przemienia się w siedlisko niejasnych interesów, kombinatorzy prosperują i mają poparcie w młodym pokoleniu modów, a ludzie uczciwi za zadawanie pytań dostają bany?

ivette za pytania o Partyzanta i Filipa, teraz gonia66 ...ciekawe,ciekawe....
Czy ja będę następny? Możliwe ...bo na tym wątku Partyzanta, gdzie jasno widać ile zła robi się zwierzętom i ludziom uczciwym , ośmielę się zapytać :
Gzie jest Partyzant ? Tosiek? Tytan? Filip? Nikifor? ........

Czy te pytania spowodują,że dostane bana lub zamknie sie i ten wątek?

Posted

[quote name='doogo-60']
.............
[B]Ciekaw jestem tylko jednego : czy założyciele tego forum nie zauważają co dzieje się pod ich okiem ?
Dogomania przemienia się w siedlisko niejasnych interesów, kombinatorzy prosperują i mają poparcie w młodym pokoleniu modów, a ludzie uczciwi za zadawanie pytań dostają bany?
[/B]
Czy ja będę następny? Możliwe ...[B]bo na tym wątku Partyzanta, gdzie jasno widać ile zła robi się zwierzętom i ludziom uczciwym , ośmielę się zapytać :
[/B]
Czy te pytania spowodują,że dostane bana [B]lub zamknie sie i ten wątek?[/[/B]QUOTE]

Na dogo w chwili obecnej wszystko jest możliwe
A że zamyka sie wątki psów , w których nie wszystko jest jasne i wyjasnione
co z psami nie wiadomo ...
daje bany na lewo i prawo dla tych co głośno pytają , domagają się jasnych odpowiedzi
żadaja uczciwego podejścia do sprawy ..i spraw finansowych
dzieje się jak widać bardzo nieciekawie.

Inni tylko na takiej ""polityce"" żerują ....
ŻENADA ot tyle ...
.
.
.

Posted

O ivette wiedziałem, ale nie wiedziałem, że gonia ma bana, a tak właśnie mi brakowało Jej postów.

Mało to wszystko pocieszające. Mam nadzieję, że nie na długo.

[quote name='majku33krakow']ten watek nie moze byc zamkniety,trzeba partyzanta znalesc lub tego co go oddał gdzies[/QUOTE]

Nie ma powodu aby zamykać wątek. Partyzant nadal jest poszukiwany.

Posted

[quote name='doogo-60']Ciekaw jestem tylko jednego : czy założyciele tego forum nie zauważają co dzieje się pod ich okiem ?

Czy ja będę następny? Możliwe ...bo na tym wątku Partyzanta, gdzie jasno widać ile zła robi się zwierzętom i ludziom uczciwym , ośmielę się zapytać :

Czy te pytania spowodują,że dostane bana lub zamknie sie i ten wątek?[/QUOTE]

Założyciele tego forum (firma Cyberdusk - właściciel kilku dużych domen, m.in. Hostpark) mają inne zajęcia niż sprawdzanie co tu się dzieje. Pieniądze płyną szerokim strumieniem (poszerzamy je każdym wejściem na forum), więc wystarczy.

Posted

[quote name='madcat1981']To może zaplanujmy sobie jeden dzień na generalną przerwę do dogomanii. Można wszystko tak zaplanować, żeby przez jeden dzień przerzucić się na maile czy telefony.[/QUOTE]

Dobry pomysł ;)

Posted

[quote name='Charly']to dobry pomysl- fajnie by było.[/QUOTE]
Oj tak,tez popieram,ale to chyba niewykonalne.Nie wiem czy ludzie są aż tak solidarni,żeby coś takiego mogło się udać.Ostatnio jak wchodzę na różne wątki,to coraz gorzej sie dzieje.Wystarczy jedno potknięcie,jakieś słowo mimochodem rzucone,ktoś ma inne zdanie niż inni i z małych rzeczy robią sie pyskówki,ludzie rzucają się sobie do gardeł,szydzą,wyzywają....ech,źle się dzieje:shake:

Posted

Na pocieszenie dodam tylko, że konflikty międzyludzkie zdarzają się jedynie tam, gdzie ludzie coś robią, działają, nad czymś pracują, Jakby ic nikt nie robił to i by się nie było o co pożreć od czasu do czasu;) Marne pocieszenie, ale jak na mój poniedzialkowy nastrój to i tak wiele ;)

Posted

[quote name='Cajus JB']O ivette wiedziałem, ale nie wiedziałem, że gonia ma bana, a tak właśnie mi brakowało Jej postów.

Mało to wszystko pocieszające. Mam nadzieję, że nie na długo.

Nie ma powodu aby zamykać wątek. Partyzant nadal jest poszukiwany.[/QUOTE]

I dlatego Cajus zawitałeś na miau ;)

Posted

[quote name='madcat1981']Na pocieszenie dodam tylko, że konflikty międzyludzkie zdarzają się jedynie tam, gdzie ludzie coś robią, działają, nad czymś pracują, Jakby ic nikt nie robił to i by się nie było o co pożreć od czasu do czasu;) Marne pocieszenie, ale jak na mój poniedzialkowy nastrój to i tak wiele ;)[/QUOTE]

racja:) i faktycznie działa pocieszająco:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...