Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w tej kwestii mam dobre ( o ile to słowo tu pasuje ) wieści. Sprawa przeciw FFA dotyczy nie tylko Partyzanta a wielu, wielu innych przekrętów i nieprawidłowości objętych konkretnymi paragrafami ....tylko cierpliwie trzeba czekać....nie da się ominąć procedur urzędowych...

Posted

no to chyba mamy kolejną aferę z FFA tylko tym razem w roli głównej występuje Magdziak - ochrzaniła mnie bo chciałem wiedzieć gdzie jest psina na którą chce wpłacić na hotelik. Podobno w schronie ale to tajemnica:crazyeye:.
Rozumie ktoś coś z tego????????????????????????

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173281-malutka-sunia-z-cmentarza/page14[/url]

Posted

:diabloti:no to ja powęszę deko. Magdziaka to już znam z forum gazety.pl bo popisywała się tam kiedyś. rozczulaniem nad swoimi koleżankami zffa i teraz tu je godnie zastępuje.

[url]http://www.dogomania.pl/threads/173281-malutka-sunia-z-cmentarza/page14[/url]

Posted

[quote name='Magdziak']a moze do mnie zadzwonisz?? czekam na telefon. Jak juz mowilam mam taki sam login na miau - wiec zycze dobrego nosa[/QUOTE]

nie świadcze usług na telefon Magdziaku bidulo :p choć masz czego żałować bo szpakowaty ale sprawny i metro facio ze mnie:eviltong:
A skoro już tu cie przygoniło to gadaj w którym to niby schronie tego psa zamknęłaś ? Jutro na gazecie pl zapraszam na dyskusję o możliwościach. Lubisz tam pyszczyć to se pobaraszkujemy:lol: a życzliwi pomogą ci w udzieleniu prostej odpowiedzi na proste pytanie gdzie ta mała sunia? To jest dziwne że tak cie to pytanie irytuje a rzeczywiście twój podpis coś nasuwa na myśl:mad:

Posted

A po co się od razu unosić?? Wystarczyłoby uczciwie napisać na forum co się dzieje z sunią, nie robiąc z tego niepotrzebnie tajemnicy. A jeśli jest jeszcze u Ciebie to kilka zdjęć, aby uspokoić tych, którzy się przejęli losem Eli, bo jeśli wydaje Ci się, że tylko Ci co piszą na wątku martwią się o los zwierzaka, to się mylisz. Jest wielu takich jak ja "skrytoczytaczy", którzy odzywają się dopiero wtedy kiedy są w stanie pomóc.

Posted

[quote name='doogo-60']:santagri: Asior ;) A ja zapraszam na miłą intelektualną wymianę poglądów:beerchug: :lol:[/QUOTE]

dlaczego tylko Asiora, ja tez lubię "metro chłopaków" i podeślijcie na wątek linka do tej dyskusji z magdziak w roli głównej, chętnie zabiorę głos:icon_roc:

Posted

[quote name='marysia55']dlaczego tylko Asiora, ja tez lubię "metro chłopaków" i podeślijcie na wątek linka do tej dyskusji z magdziak w roli głównej, chętnie zabiorę głos:icon_roc:[/QUOTE]

:lol:Już byłem wylogowany ale dla pięknych Pań musiałem,co ja gadam :oops:,chciałem wrócić.
Oczywiście zapraszam :) tylko kumpla na dogo muszę znależć bo we dwóch będzie raźniej :lol:

i na dobranoc dla Asi:B-fly: i :B-fly: Marysi

Posted

[quote name='Asior']3 posty wyżej doogo wkleił ;)[/QUOTE]
a tam juz byłam i swoje zdanie napisałam :cool3:
[quote name='doogo-60']:lol:Już byłem wylogowany ale dla pięknych Pań musiałem,co ja gadam :oops:,chciałem wrócić.
Oczywiście zapraszam :) tylko kumpla na dogo muszę znależć bo we dwóch będzie raźniej :lol:
i na dobranoc dla Asi:B-fly: i [B] :B-fly: Marysi[/QUOTE][/B]
o matko, chłop z poświęceniem:roll: to lubię :beerchug:

Posted

Witam PIĘKNE Panie :) i podnoszę wątek,bo jako lokalny patriota ziemi częstochowskiej i jury krakowsko-wieluńskiej (ukłon dla Krakowianek :) ) czuję się w obowiązku dbać o dobre imię naszego regionu i tropienia Magdziaków,Florid i im podobnych (nie mogę wiele pomóc ale dopilnować aby nie szkodziły zwierzętom to mogę ).

Posted

Analizując wątek suni z cmentarza prowadzony przez Magdziak, doszłam do wniosku,że Partyzant też mógł trafić do jakiegoś tajemniczego schroniska- Florida sama o takiej opcji pisała na początku i pies potem zniknął...niby do Marty... :( .Jeśli tak się stało i jeśli równie tajemniczo to się odbyło jak z tą sunią , to może Partyzant jeszcze gdzieś faktycznie jest :( i mogłabym zabrać go ze schronu. Tylko czy Florida lub Magdziak zechcą mi o tym powiedzieć ? Jeśli nie chcą tu na forum to proszę o PW .

Proszę wszystkich - rozejrzyjcie się po schroniskach w waszej okolicy :( ....... z tego co pamiętam Florida wtedy szukała transportu w kierunku Opola....może tam gdzieś.....

Posted

Ja niestety w poszukiwaniach nie jestem w stanie pomóc, jestem mocno ograniczona czasowo, a najbliższe schronisko jest chyba w Katowicach. Skopiowałam sobie baner z Partyzantem, czasem się kręcę po wątkach woj. śląskiego, to może ktoś go rozpozna...chociaż w tym przypadku mało we mnie optymizmu:-(

Posted

[quote name='yennefer070']Ja niestety w poszukiwaniach nie jestem w stanie pomóc, jestem mocno ograniczona czasowo, a najbliższe schronisko jest chyba w Katowicach. Skopiowałam sobie baner z Partyzantem, czasem się kręcę po wątkach woj. śląskiego, to może ktoś go rozpozna...chociaż w tym przypadku mało we mnie optymizmu:-([/QUOTE]

Dziękuję yennefer070 - im więcej osób go zobaczy, tym większa szansa, że jeśli jednak żyje to się znajdzie . To zrozumiałe,że nie każdy może chodzić po schronach.Ale jeśli ktoś akurat ma taką okazję....
Można też czasem w wolnych chwilach zerkać na strony internetowe schronisk (ja robię to, ale wszystkich i ciągle nie jestem w stanie śledzić,a wiem , że zwierzaczki tam trafiają ze zdjęciem do adopcji,często z dużym opóźnieniem...

Posted

Wiadomo, że Elę zabieram do siebie. I chciałbym potwierdzić, że nie przestanę dociekać prawdy o Partyzancie i o innych psach, o których nadal nie ma informacji. Postaram się odszukać nowe linki do wątków, które podawałem wcześniej.

Ostatnio robię dużo ogłoszeń na wielu stronach mogę szukać Partyzanta na wielu stronach ogłoszeniowych.

Posted

[quote name='marysia55']
o matko, chłop z poświęceniem:roll: to lubię :beerchug:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
dogo.. masz przechlapane :lol:
[quote name='doogo-60']Witam PIĘKNE Panie :) i podnoszę wątek,bo jako lokalny patriota ziemi częstochowskiej i jury krakowsko-wieluńskiej (ukłon dla Krakowianek :) ).[/QUOTE]
uuuu jak nam słodzi.. fiu fiu... to lubię :p

Posted

[quote name='majku33krakow']czesc wam. strasznie duzo do czytania,co z tym pieskiem sie dzieje?[/QUOTE]

Na str.63 jest zamieszczone streszczenie wątku ( najkrócej,jak to było możliwe, aby opisać miesięczne gmatwanie przez florida_blue i jej zwierzchniczki z zarządu FFA w Czę-wie, sprawy pobytu- losów psiaka )

Na tą chwilę jego losy oraz losy kilku- kilkunastu innych zwierząt ( psów i kotów) nie są znane,ale jest wdrożona procedura prawna aby dociec prawdy.

Istnieje nikła szansa , ( o ile te " wolontariuszki" darowały mu życie.... po zabraniu prawie zdrowego ode mnie) , że Partyzant został umieszczony w jakimś odległym od Częstochowy schronisku .Stąd moja prośba o przeglądanie stron internetowych różnych schronisk,ogłoszeń o znalezionych psiakach itp.

Posted

[quote name='Asior']:

uuuu jak nam słodzi.. fiu fiu... to lubię :p[/QUOTE]

:) to nie słodzenie, a należny szacunek dla fajnych Babeczek :Rose: ( Asior,marysia55 :) )
Moje pokolenie już tak ma,ze potrafi docenić Kobiety.....

ale bezwzględne jest dla babonów:angryy: ........a propos babonów czyli tych z ffa :
Odkryłem jak obiecałem niezłą aferę. Te buble animalsowe zamiast szukać domów zwierzakom to upychają kłopotliwą sztukę w schronach byle się nie wydało,że to one,anonimowo i nie do rejonu.Jak uda im sie bez fatygi psa dać komuś to z pompą, jako ffa wyciągają psa ze schronu i robią rwetes gdzie się da, że ffa ma statystyki świetne w adopcjach, a jak pies przeszkadza to siup i znika niech się schron albo ulica martwi.:angryy:
Cajus albo nie wiedział w co wdepnął albo nie wiem chłopie co za zaćma Cię naszła.To że wziąłeś do adopcji Elę to według floridy jej zasługa i udana adopcja hehehe a nie , że im uratowałeś du...y bo ela by była kolejnym zaginionym psem na liście, porzuconym pod fałszywymi danymi psem, a ja bym nie popuścił.Wiem gdzie była i wiem czemu gaciami trzęsie Magdziak i florida bo razem to uknuły. Ale to już zostawiam Cajusowi bo chłop z niego Ok a że wdepnął to naprawił biorąc psa. Teraz sam pewnie napisze prawdę gdzie i jak trafił pies zanim postanowił go stamtąd zabrać.
Ja do Ciebie Cajus nic nie mam i chyle czoła, ze psa wziąłeś i wierze, że nie będziesz na dogo krył tych babonów. Nie warto chłopie. One Ciebie kryć nie będą jak co.
Ty ivette3 natomiast faktycznie popróbuj w schronach, chociaż po takim czasie to nie wiem :shake:. Życzę Ci jednak żeby Partyzant się znalazł i trafił do Ciebie, bo też fajna Kobitka o dobrym sercu jesteś :)

Jak cajus nie chce to ja chętnie za niego opiszę szczegóły, ale myślę że uczciwiej będzie jak sam to zrobi. Prosze go o to ze względu na te psiaki i kociaki, których nikt w takich miejscach nie szukał i nie odnalazł bo to graniczy z cudem a one tam cierpią i umierają mimo, że ktoś ich może i szuka. Cajus miej litość nie tylko nad elą!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...