ivette3 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 w tej kwestii mam dobre ( o ile to słowo tu pasuje ) wieści. Sprawa przeciw FFA dotyczy nie tylko Partyzanta a wielu, wielu innych przekrętów i nieprawidłowości objętych konkretnymi paragrafami ....tylko cierpliwie trzeba czekać....nie da się ominąć procedur urzędowych...
doogo-60 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 na Tyatnie jest mowa o jakiejś suczce co nie wiadomo co się z nią dzieje. ma ktoś linka na ten temat?
doogo-60 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no to chyba mamy kolejną aferę z FFA tylko tym razem w roli głównej występuje Magdziak - ochrzaniła mnie bo chciałem wiedzieć gdzie jest psina na którą chce wpłacić na hotelik. Podobno w schronie ale to tajemnica:crazyeye:. Rozumie ktoś coś z tego???????????????????????? [url]http://www.dogomania.pl/threads/173281-malutka-sunia-z-cmentarza/page14[/url]
Asior Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no coś mi śmierdzi jak zwykle na ich watkach... jedno zdjęcie raptem i taka tajemnica gdzie jest pies?????
doogo-60 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 :diabloti:no to ja powęszę deko. Magdziaka to już znam z forum gazety.pl bo popisywała się tam kiedyś. rozczulaniem nad swoimi koleżankami zffa i teraz tu je godnie zastępuje. [url]http://www.dogomania.pl/threads/173281-malutka-sunia-z-cmentarza/page14[/url]
Magdziak Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a moze do mnie zadzwonisz?? czekam na telefon. Jak juz mowilam mam taki sam login na miau - wiec zycze dobrego nosa
doogo-60 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Magdziak']a moze do mnie zadzwonisz?? czekam na telefon. Jak juz mowilam mam taki sam login na miau - wiec zycze dobrego nosa[/QUOTE] nie świadcze usług na telefon Magdziaku bidulo :p choć masz czego żałować bo szpakowaty ale sprawny i metro facio ze mnie:eviltong: A skoro już tu cie przygoniło to gadaj w którym to niby schronie tego psa zamknęłaś ? Jutro na gazecie pl zapraszam na dyskusję o możliwościach. Lubisz tam pyszczyć to se pobaraszkujemy:lol: a życzliwi pomogą ci w udzieleniu prostej odpowiedzi na proste pytanie gdzie ta mała sunia? To jest dziwne że tak cie to pytanie irytuje a rzeczywiście twój podpis coś nasuwa na myśl:mad: [url]http://www.dogomania.pl/threads/173281-malutka-sunia-z-cmentarza/page14[/url]
yennefer070 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 A po co się od razu unosić?? Wystarczyłoby uczciwie napisać na forum co się dzieje z sunią, nie robiąc z tego niepotrzebnie tajemnicy. A jeśli jest jeszcze u Ciebie to kilka zdjęć, aby uspokoić tych, którzy się przejęli losem Eli, bo jeśli wydaje Ci się, że tylko Ci co piszą na wątku martwią się o los zwierzaka, to się mylisz. Jest wielu takich jak ja "skrytoczytaczy", którzy odzywają się dopiero wtedy kiedy są w stanie pomóc.
Asior Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='doogo-60'] szpakowaty ale sprawny i metro facio ze mnie:eviltong:[/QUOTE] ooo lubię metro "chopaków" :lol:
doogo-60 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 :santagri: Asior ;) A ja zapraszam na miłą intelektualną wymianę poglądów:beerchug: :lol:
marysia55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='doogo-60']:santagri: Asior ;) A ja zapraszam na miłą intelektualną wymianę poglądów:beerchug: :lol:[/QUOTE] dlaczego tylko Asiora, ja tez lubię "metro chłopaków" i podeślijcie na wątek linka do tej dyskusji z magdziak w roli głównej, chętnie zabiorę głos:icon_roc:
doogo-60 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='marysia55']dlaczego tylko Asiora, ja tez lubię "metro chłopaków" i podeślijcie na wątek linka do tej dyskusji z magdziak w roli głównej, chętnie zabiorę głos:icon_roc:[/QUOTE] :lol:Już byłem wylogowany ale dla pięknych Pań musiałem,co ja gadam :oops:,chciałem wrócić. Oczywiście zapraszam :) tylko kumpla na dogo muszę znależć bo we dwóch będzie raźniej :lol: i na dobranoc dla Asi:B-fly: i :B-fly: Marysi
marysia55 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Asior']3 posty wyżej doogo wkleił ;)[/QUOTE] a tam juz byłam i swoje zdanie napisałam :cool3: [quote name='doogo-60']:lol:Już byłem wylogowany ale dla pięknych Pań musiałem,co ja gadam :oops:,chciałem wrócić. Oczywiście zapraszam :) tylko kumpla na dogo muszę znależć bo we dwóch będzie raźniej :lol: i na dobranoc dla Asi:B-fly: i [B] :B-fly: Marysi[/QUOTE][/B] o matko, chłop z poświęceniem:roll: to lubię :beerchug:
doogo-60 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witam PIĘKNE Panie :) i podnoszę wątek,bo jako lokalny patriota ziemi częstochowskiej i jury krakowsko-wieluńskiej (ukłon dla Krakowianek :) ) czuję się w obowiązku dbać o dobre imię naszego regionu i tropienia Magdziaków,Florid i im podobnych (nie mogę wiele pomóc ale dopilnować aby nie szkodziły zwierzętom to mogę ).
ivette3 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Analizując wątek suni z cmentarza prowadzony przez Magdziak, doszłam do wniosku,że Partyzant też mógł trafić do jakiegoś tajemniczego schroniska- Florida sama o takiej opcji pisała na początku i pies potem zniknął...niby do Marty... :( .Jeśli tak się stało i jeśli równie tajemniczo to się odbyło jak z tą sunią , to może Partyzant jeszcze gdzieś faktycznie jest :( i mogłabym zabrać go ze schronu. Tylko czy Florida lub Magdziak zechcą mi o tym powiedzieć ? Jeśli nie chcą tu na forum to proszę o PW . Proszę wszystkich - rozejrzyjcie się po schroniskach w waszej okolicy :( ....... z tego co pamiętam Florida wtedy szukała transportu w kierunku Opola....może tam gdzieś.....
yennefer070 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ja niestety w poszukiwaniach nie jestem w stanie pomóc, jestem mocno ograniczona czasowo, a najbliższe schronisko jest chyba w Katowicach. Skopiowałam sobie baner z Partyzantem, czasem się kręcę po wątkach woj. śląskiego, to może ktoś go rozpozna...chociaż w tym przypadku mało we mnie optymizmu:-(
ivette3 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='yennefer070']Ja niestety w poszukiwaniach nie jestem w stanie pomóc, jestem mocno ograniczona czasowo, a najbliższe schronisko jest chyba w Katowicach. Skopiowałam sobie baner z Partyzantem, czasem się kręcę po wątkach woj. śląskiego, to może ktoś go rozpozna...chociaż w tym przypadku mało we mnie optymizmu:-([/QUOTE] Dziękuję yennefer070 - im więcej osób go zobaczy, tym większa szansa, że jeśli jednak żyje to się znajdzie . To zrozumiałe,że nie każdy może chodzić po schronach.Ale jeśli ktoś akurat ma taką okazję.... Można też czasem w wolnych chwilach zerkać na strony internetowe schronisk (ja robię to, ale wszystkich i ciągle nie jestem w stanie śledzić,a wiem , że zwierzaczki tam trafiają ze zdjęciem do adopcji,często z dużym opóźnieniem...
Cajus JB Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wiadomo, że Elę zabieram do siebie. I chciałbym potwierdzić, że nie przestanę dociekać prawdy o Partyzancie i o innych psach, o których nadal nie ma informacji. Postaram się odszukać nowe linki do wątków, które podawałem wcześniej. Ostatnio robię dużo ogłoszeń na wielu stronach mogę szukać Partyzanta na wielu stronach ogłoszeniowych.
majku33krakow Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 czesc wam. strasznie duzo do czytania,co z tym pieskiem sie dzieje?
Cajus JB Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Los Partyzanta jest nieznany na chwilę obecną.
Asior Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='marysia55'] o matko, chłop z poświęceniem:roll: to lubię :beerchug:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dogo.. masz przechlapane :lol: [quote name='doogo-60']Witam PIĘKNE Panie :) i podnoszę wątek,bo jako lokalny patriota ziemi częstochowskiej i jury krakowsko-wieluńskiej (ukłon dla Krakowianek :) ).[/QUOTE] uuuu jak nam słodzi.. fiu fiu... to lubię :p
ivette3 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='majku33krakow']czesc wam. strasznie duzo do czytania,co z tym pieskiem sie dzieje?[/QUOTE] Na str.63 jest zamieszczone streszczenie wątku ( najkrócej,jak to było możliwe, aby opisać miesięczne gmatwanie przez florida_blue i jej zwierzchniczki z zarządu FFA w Czę-wie, sprawy pobytu- losów psiaka ) Na tą chwilę jego losy oraz losy kilku- kilkunastu innych zwierząt ( psów i kotów) nie są znane,ale jest wdrożona procedura prawna aby dociec prawdy. Istnieje nikła szansa , ( o ile te " wolontariuszki" darowały mu życie.... po zabraniu prawie zdrowego ode mnie) , że Partyzant został umieszczony w jakimś odległym od Częstochowy schronisku .Stąd moja prośba o przeglądanie stron internetowych różnych schronisk,ogłoszeń o znalezionych psiakach itp.
doogo-60 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='Asior']: uuuu jak nam słodzi.. fiu fiu... to lubię :p[/QUOTE] :) to nie słodzenie, a należny szacunek dla fajnych Babeczek :Rose: ( Asior,marysia55 :) ) Moje pokolenie już tak ma,ze potrafi docenić Kobiety..... ale bezwzględne jest dla babonów:angryy: ........a propos babonów czyli tych z ffa : Odkryłem jak obiecałem niezłą aferę. Te buble animalsowe zamiast szukać domów zwierzakom to upychają kłopotliwą sztukę w schronach byle się nie wydało,że to one,anonimowo i nie do rejonu.Jak uda im sie bez fatygi psa dać komuś to z pompą, jako ffa wyciągają psa ze schronu i robią rwetes gdzie się da, że ffa ma statystyki świetne w adopcjach, a jak pies przeszkadza to siup i znika niech się schron albo ulica martwi.:angryy: Cajus albo nie wiedział w co wdepnął albo nie wiem chłopie co za zaćma Cię naszła.To że wziąłeś do adopcji Elę to według floridy jej zasługa i udana adopcja hehehe a nie , że im uratowałeś du...y bo ela by była kolejnym zaginionym psem na liście, porzuconym pod fałszywymi danymi psem, a ja bym nie popuścił.Wiem gdzie była i wiem czemu gaciami trzęsie Magdziak i florida bo razem to uknuły. Ale to już zostawiam Cajusowi bo chłop z niego Ok a że wdepnął to naprawił biorąc psa. Teraz sam pewnie napisze prawdę gdzie i jak trafił pies zanim postanowił go stamtąd zabrać. Ja do Ciebie Cajus nic nie mam i chyle czoła, ze psa wziąłeś i wierze, że nie będziesz na dogo krył tych babonów. Nie warto chłopie. One Ciebie kryć nie będą jak co. Ty ivette3 natomiast faktycznie popróbuj w schronach, chociaż po takim czasie to nie wiem :shake:. Życzę Ci jednak żeby Partyzant się znalazł i trafił do Ciebie, bo też fajna Kobitka o dobrym sercu jesteś :) Jak cajus nie chce to ja chętnie za niego opiszę szczegóły, ale myślę że uczciwiej będzie jak sam to zrobi. Prosze go o to ze względu na te psiaki i kociaki, których nikt w takich miejscach nie szukał i nie odnalazł bo to graniczy z cudem a one tam cierpią i umierają mimo, że ktoś ich może i szuka. Cajus miej litość nie tylko nad elą!
Recommended Posts