ktrebor Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Faktycznie troche zimnawo było i jakoś nieśpieszno mi było zdjecia robić:) zwłaszcza, że sie trochę po godzinie trzęsłem:) A więc pare zdjątek przedstawiające: nasze osiągnięcia (III miejsce w młodzieży), bezdotykowe ocenianie, białe husky, powyścigowe paski i "hardcorowców" w oficjalnych strojach :)
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 łe sniegu na ringu nie mieli , łe zero extrem :wink: więcej zdjęc poproszę :D
moon_light Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 A wie ktos, jak sie nazywa pies z pierwszego zdjecia (brazowy) III lokata ???
Miśka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 moon_light napisał(a):A wie ktos, jak sie nazywa pies z pierwszego zdjecia (brazowy) III lokata ??? BAFFI Luks Torpeda??
HUSKYTEAM Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 BAFFI Luks Torpeda?? Brawo! Wygrywasz Huskolot z kolekcji zimna 2004/2005, bez kompletu psów. Wysyłać czy może podesłać filmik z krótką prezentacją możliwości maszyny w terenie? http://img483.imageshack.us/img483/3320/huskolotx7nk.jpg Pzdr
rOOn7 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 jesiu a cio to polka na ksiazki wyniesiona po kryjomu z gabineciku babci :wink: I jak tu nie wierzyc ze pociaga Cie extrem pod kazda postacia - odkleiles sie juz od kierownicy wozka 8) Kurcze dbaj o siebie troszke - moze tak jakies rekawiczki albo cos - bo jak nie bedziesz mogl pisac na klawiszach to smutek zawita na forum :-? [/quote]
Miśka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 HUSKYTEAM napisał(a): Wysyłać czy może podesłać filmik z krótką prezentacją możliwości maszyny w terenie? chwila moment. to to jeszcze zyje czy jakas wersja ulepszona? zywotnosc tego sprzetu? :) z tego co pamietam protoplast zyl od chwili zbudowania do pierwszego startu :)
ktrebor Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 moon_light napisał(a):A wie ktos, jak sie nazywa pies z pierwszego zdjecia (brazowy) III lokata ??? Baffi Luks Torpeda - Tak zgadza się - nagroda wygląda na wielce uniwersalną :) dwustronna bryka:)
monkey Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 witam, od dłuższego czasu przyglądam się forum, jest tu tak fajnie i tacy smieszni sa ludzie, zwłaszca pan huskyteam, który wciąż się popisuje, i jest bardzo śmiesznie, bo widać,że dziewczynom się to podoba, a on jest taki zabawny, że pękam ze śmiechu normalnie ja jeszcze nie mam huskiego ale napewno będę miała a jeśli chodzi o wystawy to pilnie śledze wyniki i jestem na bieżąco. Mam nadzieję,żę się zaprzyjaźnimy, bo jesteście strasznie fajni pozdrowienia
dachenoceras Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ja też chcę należeć do Fan Teamu śmiesznego Huskty Teamu!!!!!!! Kielczany podały wyniki na razie same psy bo nie mam siły na psice. 850 pies szczeniąt DEMON z Dębickiej Kępy w.obiec I 851 pies szczeniąt SHAMROCK Fortunatus w.obiec II 852 pies młodzieży Latrans AWARE OF VICTORY dosk. I Zw.Mł., Zw.Rasy, 853 pies młodzieży MISTER BINGO Srebro Północy bdb I 854 pies młodzieży POPOW Polarni Expres dosk. II 855 pies młodzieży ZIMOWY HRABIA Eskimoski Domek bdb III 856 pies pośrednia DUSTIN Sądeckie Pieszczochy bdb II 857 pies pośrednia Husqvarna JOKER bdb I 858 pies pośrednia TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek bdb II 859 pies otwarta PIONIER z Coyoacan (FCI) dosk. I CWC, NPwR, 860 pies otwarta ROMEO Dotyk Północnego Wiatru db
monkey Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 a CZY TRZEBA CIESZYĆ SIĘ JAKIMIŚ SPECJALNYMI WZGLĘDAMI, ŻEBY WYGRAĆ HUSKOLOT, BO JA TEZ BYM CHCIAŁA SIĘ PRZEJECHAĆ:)
HUSKYTEAM Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 jest tu tak fajnie i tacy smieszni sa ludzie, zwłaszca pan huskyteam, który wciąż się popisuje, i jest bardzo śmiesznie, bo widać,że dziewczynom się to podoba, a on jest taki zabawny I o to w życiu chodzi. A jak trzeba odreagować ciężką codzienną pracę to tylko w dobrym towarzystwie, czyż nie? a CZY TRZEBA CIESZYĆ SIĘ JAKIMIŚ SPECJALNYMI WZGLĘDAMI, ŻEBY WYGRAĆ HUSKOLOT, BO JA TEZ BYM CHCIAŁA SIĘ PRZEJECHAĆ To zależy, ale podstawą jest to, żeby mieć własne psy bo ja swoich nikomu nie pożyczam, nawet "na chwilę". Poza tym jest drobny problem techniczny, bo huskolot jest jeden a drugi będzie dopiero niedługo, więc musisz się uzbroić w cierpliwość, ale i tak śniegu nie ma... Pzdr
Miśka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 dachenoceras napisał(a): Kielczany podały wyniki na razie same psy bo nie mam siły na psice. 850 pies szczeniąt DEMON z Dębickiej Kępy w.obiec I 851 pies szczeniąt SHAMROCK Fortunatus w.obiec II 852 pies młodzieży Latrans AWARE OF VICTORY dosk. I Zw.Mł., Zw.Rasy, 853 pies młodzieży MISTER BINGO Srebro Północy bdb I 854 pies młodzieży POPOW Polarni Expres dosk. II 855 pies młodzieży ZIMOWY HRABIA Eskimoski Domek bdb III 856 pies pośrednia DUSTIN Sądeckie Pieszczochy bdb II 857 pies pośrednia Husqvarna JOKER bdb I 858 pies pośrednia TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek bdb II 859 pies otwarta PIONIER z Coyoacan (FCI) dosk. I CWC, NPwR, 860 pies otwarta ROMEO Dotyk Północnego Wiatru db to ja Cie ubiegne i wklepie suczyska 861 szcz NIRWANA Husqvarna obiec I 862 mł ALASKA Lodowy Dotyk nb 863 mł EVENING FALLS Potęga Naturalności bdb III 864 mł MERCI Srebro Północy bdb II 865 mł PENNYROYAL TEA Fortunatus dosk.I Zw.Mł., 866 poś NAPI Eskimoski Domek db 867 poś PIĘKNA Eskimoski Domek bdb III 868 poś PYSZNA Eskimoski Domek dosk.II 869 poś Arktogea TSUNAMI dosk.I CWC, 870 otw ALABAMA Fortunatus dosk.I CWC, 871 otw ASHANTI NIKE'S Lupinus nb 872 otw BLANKA Paloma Haliny bdb 873 otw CYNTHIA Kwiaty Śniegu dosk.II 874 otw DONA Nektar Północy bdb IV 875 otw GEORGINA Forjana dosk.III 876 otw RÓŻA Dotyk Północnego Wiatru bdb 877 ch Snowy Grove's BLISSFUL BROWNIE dosk.I CWC, NSwR,
SH Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Czegoś tu nierozumiem :confused: 852 pies młodzieży Latrans AWARE OF VICTORY dosk. I Zw.Mł., Zw.Rasy, 853 pies młodzieży MISTER BINGO Srebro Północy bdb I 854 pies młodzieży POPOW Polarni Expres dosk. II 855 pies młodzieży ZIMOWY HRABIA Eskimoski Domek bdb III Chyba, że Bingo był IV :roll:
dachenoceras Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 850 pies szczeniąt DEMON z Dębickiej Kępy w.obiec I 851 pies szczeniąt SHAMROCK Fortunatus w.obiec II 852 pies młodzieży Latrans AWARE OF VICTORY dosk. I Zw.Mł., Zw.Rasy, 853 pies młodzieży MISTER BINGO Srebro Północy bdb IV 854 pies młodzieży POPOW Polarni Expres dosk. II 855 pies młodzieży ZIMOWY HRABIA Eskimoski Domek bdb III 856 pies pośrednia DUSTIN Sądeckie Pieszczochy bdb II 857 pies pośrednia Husqvarna JOKER bdb I 858 pies pośrednia TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek bdb II 859 pies otwarta PIONIER z Coyoacan (FCI) dosk. I CWC, NPwR, 860 pies otwarta ROMEO Dotyk Północnego Wiatru db Oczywiście że był IV mój błąd, ale w pośredniej dwa drugie to są za oficjalnymi danymi ze strony oddziału.
efra-husky Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 MISTER BINGO Srebro Północy był IV; może zjadło się komuś V
SH Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 :hmmmm: Więc może oto jesteśmy świadkami rodzenia się nowej "tradycji" :haha:
NigdyNigdy Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='SH']Czegoś tu nierozumiem :confused: 852 pies młodzieży Latrans AWARE OF VICTORY dosk. I Zw.Mł., Zw.Rasy, 853 pies młodzieży MISTER BINGO Srebro Północy bdb I 854 pies młodzieży POPOW Polarni Expres dosk. II 855 pies młodzieży ZIMOWY HRABIA Eskimoski Domek bdb III Chyba, że Bingo był IV :roll: Potwierdzam, że POPOW był drugi za AWARE OF VICTORY (oba doskonałe) :roll: Przypuszczam zatem, że to nieszczęsne "V", gdzieś się wcięło :wink:
SH Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Dzięksy za wyjaśnienia :) I czy jakaś życzliwa dusza zechce wklepać szersze dane tzn. rodziców POPOWA Polarni Ekspres :-? A może ktoś wklei także fotkę owego POPOWA?
dachenoceras Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 POPOW czarno-biało-szary EXPLORER BEAR Hydrargium - Iglu Dogs LADY IN VELVET, w papierach napisne, że mieszka w Smykowie - znaczy się z Coyoacan?
SH Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Dziękuje dachenoceras :D Wniosek chyba słuszny :wink: Czekam jeszcze na jakąś litościwą duszyczkę co może złapała psiaka na kliszy lub matrycy. Choć oczami wyobraźni już widzę tego futrzaka :wink:
NigdyNigdy Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 dachenoceras napisał(a):POPOW czarno-biało-szary EXPLORER BEAR Hydrargium - Iglu Dogs LADY IN VELVET, w papierach napisne, że mieszka w Smykowie - znaczy się z Coyoacan? :wink: Tak, Popik mieszka u moich rodziców, ale pochodzi z Polani Express. Podoba mi się psiul, choć jest zupełnie inny w typie od tych "typowych" Coyoacanów. SH, zdjęć niestety nie mam- jedynie obrazy w głowie :lol:
SH Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 NigdyNigdy napisał(a):jest zupełnie inny w typie od tych "typowych" Coyoacanów. No tak, nie jest rudy :lol: Cóż, z braku fotek nie pozostaje mi nic innego jak "upolować" psiaka na jakiejś wystawie :P
Recommended Posts