Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Tak zgadzam sie z Agnieszka ze walentynkowa to byla najgorsza wystawa na jakiej byłam.
MASAKRA to malo. :angryy: wszytsko bylo straszne i naprawde nie znalazlam zadnych pozytywow tej wystawy.
Niestety w tym roku tez tam jade i mam nadzieje ze bedzie lepiej.
wystawa jest dwudniowa wiec to dobrze rokuje.

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo wszystko podejmę ryzyko, głupio jest chyba wozić sie po wystawach po Polsce a na najbiższą swojego domu nie pojechać - nazwijmy to "koniecznością geograficzną" a i jakieś starty się przydadzą bo mobilizują do jakowej pracy nad wystawową sferą psiaka, z lekka zaniedbaną w owym jałowym okreśie przełomu roku, tak więc miast z rowrem pobiegamy przy nodzę trochę. No i awans przed nami - czas na młodzież.

Klateczka też jest, może będzie gdzie ja rozbić. Zresztą muszę jechać bo jadą z mami dwa chińczyki i jeden szkot.

Posted

dachenoceras napisał(a):
.....czy będzie to wystawa z cyklu sześć klas i siedem psów.

Jak na razie to w naszej rasie jest nas dwoje i 3 psiaki :lol:

Posted

jolka11 napisał(a):
Jak na razie to w naszej rasie jest nas dwoje i 3 psiaki :lol:

Ja to się jeszcze spodziwałbym kilku jeszcze z okolic Rzeszowa, pewnie Frysztak będzie, może Połaniec, na letniej było chyba 14 sztuk w rasie.

Posted

rOOn7 napisał(a):
:p ze jest szansa ze z klapciatym bedziemy w Rzeszowie

A to niespodzianka:multi: To może z moją najmłodszą to Ty pobiegasz jakby co :evil_lol:

Posted

Decyzja jest - Szefowa zespolu dala zielone swiatlo - klapciaty bedzie zgloszony w otwartej :multi:
Ja to slabo biegam ;) ale jesli mala nie bedzie miala nic przeciwko - to znam kogos kto z wielka radoscia mala sie zajmie.

Posted

A ja się zastanawiam, czy z okolic W-wy nie chciałyby się z 2 osoby może zabrać, bo ja mam teoretycznie tylko Szkieletora w młodzieży wystawić i szkoda mi kasy na paliwo żeby samemu zaiwaniać w tym mizernym celu 250 km...

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
A ja się zastanawiam, czy z okolic W-wy nie chciałyby się z 2 osoby może zabrać, bo ja mam teoretycznie tylko Szkieletora w młodzieży wystawić i szkoda mi kasy na paliwo żeby samemu zaiwaniać w tym mizernym celu 250 km...

Tak Jacku ja sie chetnie zabiorę :) ale jak przejedziesz przez Poznan :)

Posted

[quote name='HUSKYTEAM']A ja się zastanawiam, czy z okolic W-wy nie chciałyby się z 2 osoby może zabrać, bo ja mam teoretycznie tylko Szkieletora w młodzieży wystawić i szkoda mi kasy na paliwo żeby samemu zaiwaniać w tym mizernym celu 250 km...

To wyraź chęć w tym temacie;
Dogomania Forum > Specjalistyczne > Wystawy Rzeszów - 5.02.2006

chyba z chętnymi nie będzie problemu.

Posted

STAWKA GŁOGOW
SYBERIAN HUSKY

PSY
szczeniat

SNOOPY Mithrandir Szary Wędrowiec

mlodziez
BUDYŃ LUKS Torpeda
KAIRO KISMET PRINCE Książęta Północy

otwarta
ALF Akademicka Rodzinka
DAKOTA NIKE`S Nitor Nivalis
YUCATAN NIKE`S Syperyjska Rapsodia

SUKI
szczeniat

MAAGIE MAE D.B Arctic
UKAYALI Lights of North

mlodziezy
BLUE PRINCESSA BRICASSART

posrednia
Latrans AMERICAN EXPRESS
AMI FAST PAWS
ATENA Połanieckie Wzgórze
OCEANIA Arktogea

otwarta
ARICA Moro-No-Kimi
DAKOTA LONE VOLF Eskimoski Domek
DONA Nektar Północy
INKANA Daffiland
OKTA Rząska

Powodzenia

Posted

napiszcie kto do bydg jedzie i w jakiej klasie?
tylko nie mowcie, ze juz byla o tym mowa wczesniej, plizzz
nie kazcie mi szukac na poprzednich stronach.
chodzi mi tylko o posrednia - suki

z gory dzieki

Posted

aamen napisał(a):
napiszcie kto do bydg jedzie i w jakiej klasie?
tylko nie mowcie, ze juz byla o tym mowa wczesniej, plizzz
nie kazcie mi szukac na poprzednich stronach.
chodzi mi tylko o posrednia - suki

Gdzieś mowa faktycznie była, ale i mi się nie chce szukać :p
My jesteśmy zgłoszeni w składzie tradycyjnym- suka championka i pies weteran.
To niestety wszystko, co wiem na temat stawki :roll:

Posted

No i Rzeszów z "pierwszej ręki"

Klasa młodzieży

524. ATAMAN Ninsun, czekoladowo-białe, 12.11.2004, 9177/XXIV/04, PKR.V-12367 (JOHNY Polarni Expres-CARMEN Husqvarna),
525. DEMON z Dębickiej Kępy, srebrne, 16.03.2005, 6253/XIV/05, PKR.V-12222 (Explorer`s TRADE MARK-DENY z Gojnicy),
526. SHAMROCK Fortunatus, czarno-białe, 22.03.2005, 9140/XXIV/05, PKR.V-12277 (EXPLORER BEAR Hydrargium-Arktogea ROYAL GOLD),
527. SWIFT WOLF Fortunatus, czarno-białe, 22.03.2005, 7209/VI/05, PKR.V-12085 (EXPLORER BEAR Hydrargium-Arktogea ROYAL GOLD), Klasa pośrednia

528. Latrans AWARE OF VICTORY, złoto-białe, 12.07.2004, 1040/XXXIX/04, PKR.V-11602 (EXPLORER'S TRADE Mark-Arktogea CHRYSTAL MOUNTAIN),
529. FIRST EXPRESS Dwie Korony, płowo-białe, 16.05.2004, 7052/VI/04, PKR.V-11467 (EXPLORER Starlight Express-VENTUS FAVONIUS Excellens Vivarium),
530. KAMEL z Pierwszej Ręki, czarno-srebrno-białe, 29.05.2004, 5986/XIV/04, PKr.V-11316 (EXPLORER BEAR Hydrargium-DUMKA NIKE'S Złota Wenus),
531. OTHELLO Arktogea, srebrno-białe, 29.09.2004, 6223/XIV/04, PKR.V-12204 (Oumiak's SEE THE CHANGE-Abmirabils SCARLETT), Klasa otwarta

532. DUSTIN Sądeckie Pieszczochy Mł.Ch.Pl.,, czarno-białe, 17.04.2004, 24514/II/04, PKR.V-11434 (Ch.PL,Mł,.Ch.PL,Zw.PL,Mł,.Zw.Pl., EXPLORER BEAR Hydrargium-ASZA Gorczański Wędrowiec),
533. NABUKO Eskimoski Domek, czarno-białe, 26.01.2004, 8913/XVI/04, PKR.V-12223 (Mł.Ch.Pl.,Mł.Zw.Pl.,Ch.Pl.,Zw.Pl., EXPLORER BEAR Hydrargium-Ch.Pl., ARAUCARIA-EXCELSA Natasza), Suki - Hündinnen

Klasa szczeniąt

534. FAMA Sądeckie Pieszczochy, czarno-srebrno-białe, 18.06.2005, 2095/XXXIII/06, PKR w przygotowaniu (Int.Ch., Arktogea SWEETY-BAJKA Sądeckie Pieszczochy), Klasa pośrednia

535. PYSZNA Eskimoski Domek, srebrno-białe, 22.04.2004, 5007/XXIII/04, PKR.V-11332 (Mł.Ch.Pl.,Ch.Pl.,Mł.Zw.Pl.,Zw.Pl., EXPLORER BEAR Hydrargium-Ch.Pl.,Zw.Kl., LINDA Polarni Expres),
536. SOFI z Tarnawskiej Riviery, czarno-białe, 25.10.2004, 8958/V/04, PKR.V-12081 (HEIKO Malaspina-JUGA z Tarnawskiej Riviery), Klasa otwarta

537. BAJKA Sądeckie Pieszczochy, czarno-srebrno-białe, 23.11.2002, 1802/XXXIII/02, PKR.V-10473 (Int.Ch., DRAGON Errot-ASZA Gorczański Wędrowiec),
538. ROCHER Eskimoski Domek Zw.Mł.,, czarno-białe, 01.05.2004, 5979/XIV/04, PKR.V-11230 (EXPLORER BEAR Hydrargium-KOKO CHANEL Polarni Expres), 539. SATYRA z Tarnawskiej Riviery, czarno-białe, 25.10.2004, 8959/V/04, PKR.V-12080 (HEIKO Malaspina-JUGA z Tarnawskiej Riviery),

Posted

[quote name='rOOn7']a nasze plany udalo sie wykonac w 100%
milo mi przedstawic, bodajze pierwszego polskiego, swiezo upieczonego
Championa Slowacji :-)
DUSTIN Sadeckie Pieszczochy dzisiejszym CACem w Trencinie spelnil wymagania do tego tytulu, natomiast Bajka, rowniez CACem otworzyla sobie przewod... tzn droge, do championatu SK.

Wielkie gratulacje dla NOWEGO CHAMPIONA!!! :smilecol:

[quote name='rOOn7']Ask for more? Drako i Bajka, w porownaniu ok. 20 par zostali Najkrastniejsy para psov czyli I Najpiekniejsza Para Hodowlana Wystawy Miedzynarodowej Trencin 2006.

No a zwycięstwo w PARACH to już OGROMNY SUKCES!!! Ale wcale nie zazdroszczę :), cieszę się, że teraz pokazujemy Słowakom, że Polskie husky mają klasę. GRATULACJE!!!

Posted

rOOn7 napisał(a):
BOB dla najwiekszych maruderow polskiej ekipy :] Tiwaye & sh_maniak.

nie marudzilismy lecz panikowalimy:evil_lol: ,a to wszystko z zimna :mad:

W pieknej stawce Bajka i Drako wywalczyli sobie piękny puchar :loveu:

Posted

I ja się dołączam do gratulacji! Fajnie, że na naszych nie ma mocnych także za granicą.
A tak BTW Drako nieźle rozpoczął sezon - obstawiam, że to będzie jego rok, chyba że rOOn7 zmieni hobby ;-) O jak mi się marzy, żeby któryś Polski pies coś wygrał na Światówce...

Pzdr,

Posted

Trencin 2006 sędzia Biros Milian ( Słowacja)

PSY

kl. szczeniąt

1. Vinyamar's Frodo Baggins - WO

kl. młodzieży

1. Rochester de Ciukci - CAJC

kl. pośrednia
1. Dustin Sądeckie Pieszczochy - CAC :terazpol:

kl. otwarta

1. Kay Gus Von Ranua - CAC, CACIB
2. Vinyamar's Eagle Father - Res.CAC, Res. CACIB

kl. champ.

1. Camton's One and Only - CAC
2. Akhilesh Anoop of Snowdog Farm - Res. CAC

SUKI

kl. szczeniat

1. Vinyamar's Flashing Star - WO

kl. pośrednia

1. Tiwaye Asanpi for Potega Naturalności Eskimoski Domek - CAC, CACIB, BOB :terazpol:
2. Mark My Style of Wolf Point - Res.CAC
3. Winalmik's Baby Revolutions of Mar

kl. otwarta

1. Snowy Grove's Bissful Bownie - CAC, Res.CACIB :terazpol:
2. Vinyamar's Dreamer Lady - Res.CAC

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...