jolka11 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Wielkie gratulacje dla zwycięzców z Trencina:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Życzę aby ten rok wystawowy był równie udany:cool2:
sh_maniak Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 hehehe Roon no nie docenił cię ten sędzia :eviltong: A ja byłam 100% przekonana, że Bajcia miała Res CACIBa, tak to jest jak nie ma tabliczek na ringu :angryy:
Asdf Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Gratulacja dla nowych Championów i dla tych co Championaty i Interchampionaty zaczęli :)
efra-husky Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gratulacje dla wszystkich polskich zwycięzców :klacz:
flashka-g Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Andrzej a kto zagrnął ten puchar do domu:p Ty czy Mirka;)):mad: :cool3: czy jakaś rozpiske macie kto kiedy puchar trzyma;)
sh_maniak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Ja chciałam im wziaśc ten puchar, aby problemów z tym co piszesz nie mieli, ale sknerusy nie dały :eviltong:
flashka-g Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 To trzeba było siłą jak nie chcieli po dobroci;) ale ty pewnie takze dostalas pucharek?? My sie w przszły weekend widzimy w Brnie na show:)) bo ja jade z Albanką:))
Miśka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Andrzej a kto zagrnął ten puchar do domu:p rOOn tlumacz sie, tlumacz teraz :-)) a to nasze dzieciaki: http://www.husky2.com/images/bestbrace.jpg
Gosia & c.o. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! Szalejecie nieźle nie ma co :razz: Oby tak dalej :) A ja w ten weekend wystawiałam posokowce w Mediolanie i tak "skosiliśmy" co sie dało czyli Best Junior, 3xCAC, 2x CACIB i BOB. Niestety na finałach trafiliśmy na włoskich sędziów, którzy pojęcia o rasie nie mieli i na sedziego z USA a to już w ogóle kosmos dla niego :mad: Ale pozwole sobie napisać Wam stawke SH - wyników niestety nie znam ale widziałam na wyboerze BOG badzo ładnego srebrnego huskiego :) Sędzia: MANOLA POGGESI (USA) PSY: kl. championów KIRISTARI'S HIGHLIGHT'S IN KIKIN' kl.otwarta AIRWILD'S TAKSHAK CRY OUT AXEL KAILA'S SILVERBEAR OF ZAUSEL NIGHTFEVER DELLA FARHA PRIVATE EMOTION THE NEW CASTLE NEW MILLENIUM WAIT AND SEE DELLA FARHA WAKAN TANKA ALONE IN THE WIND WINALMIK'S EL DIABLO ROJO kl. młodzieży CRY OUT LATINO HEAT TUKIAK DELLA FARHA SUKI: kl. championów CRY OUT GREY EMINENCE kl. otwarta ARTIC SUN ASHLEY CHALAYAU BLUE MOON ANKALYN CHEYENNE DELLA VANISELLA CONTI ESPLORATORI DON'T KISS ME PLEASE HOLLYPEK'S MISS DOUBTFIRE HONEYMOON DELLA FARHA INDIAN SUMMER DELLA FARHA KERAL'GHIN'S E LA NEVE VA LIKE A STAR IN THE SKY MODESTY BLAZE DELLA VANISELLA POKEAND PRY OF WOLF POINT TANTOUM PULCHRA QUAM INVICTA OF BAKER LAKE kl. młodzieży BARYNUK'S COME FLY WITH ME GIFT PURE LIFE OF WOLF POINT KERAL'GHIN'S MARIA'S THERESA KT UNFORGETTABLE GLEN EAGLE SCIONKAWAKAN AND BROWN HAWK SNOW CRYSTAL DELLA FARHA WINALMIK'S ANASTACIA kl. szczeniąt CRY OUT NO ESITATION To by było na tyle, jesli ktoś chce dane rodzicóe, daty urodzenia itd. służe pomocą i katalogiem ;). Pozdrawiam Gosia
flashka-g Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Gratuluje sukcesów z Mediolanu..szkoda ze nie masz jakis zdjęć haszczaków
Nitor-Nivalis Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 BOB, CAC, CACIB Cry Out Grey Eminence [SIZE=2] BOS, CAC, CACIB Newcastle New Millenium [SIZE=2] Best Young Winalmik's Anastasia [SIZE=2] Young male Newcastle Iron Will to jest to co wiem z tej wystawy :)
dachenoceras Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Magdalena Musiał będzie oceniać w Rzeszowie - nie wiem czy to dobrze czy źle, ale tak ma być - tyle że futra wychodzą na ring na końcu po Basetach, Ogarach, Beaglach, Poskowcach, Rhodezianach i dalmatyńczyku - ot takie przesunięcie, chyba głównie mające na celu równomierne obciażenie ringów. A ring mamy na balkonie.
Miśka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 rOOn7 napisał(a):ze ostatnie nie nowosc ;) na wiekszosci wystaw ostatnie SH niestety :roll: ale balkon hym ... tia dokladnie jak w poprzednim roku, oj bedzie ciasno :diabloti: ciasno? tak ciasno jak w Trencinie? Ooooo nieeeee..... niedoczekanie. Bierzemy jakies slupki, tasiemki, grodzimy sie i robimy pod ringiem teren przygotowawczo-rekreacyjno-wypoczynkowy.
flashka-g Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 roon to ja odrazu sesje prosze;)) ja wezme barek...specjalnie dla Ciebie;)) kto chce bede serwowac wykfintne drinki...bezalkoholowe oczywiście;)):evil_lol: :cool3:
flashka-g Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 własciwie ja tak pisze zachęcająco...ale sama nie jade;p hehe ale spoko odbijemy sobie:)
Miśka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 no.. drinki z palemka :-) nie wykrecisz sie teraz.
dachenoceras Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Pomyłka to nie balkon z szerokim widokiem - tylko hala tenisowa z trzema ringami, a nad nią jest balkon. No i 52 psiaki z VI grupy - to się przeciagnie bo Husky to chyba na końcu - przynajmniej niektórzy nie będą długo czekać na finały.
Daisunia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 sh_maniak napisał(a):Trzymam kciuki za dogomaniaków :multi: ja też :multi: :lol: :lol: i ładnie proszę o jakieś malamutki :lol:
NigdyNigdy Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 I my! I my! :sweetCyb: I my się też chcemy dołączyć się do gratulacji dla naszej reprezentacji. :B-fly: Chcecie, żeby nas na Słowacji znienawidzili, widzę??? :evil_lol: Jakiś rozbiór naszych południowych sąsiadów planujecie, czy jak? :razz:
Miśka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Chcecie, żeby nas na Słowacji znienawidzili, widzę??? kurcze...jeszcze gdyby jakos licznie SK byla reprezentowana... na 13 psow, 3 z Polski, 5 z Austrii i niby 5 ze Slowacji...ale tylko dwóch wlascicieli...
Recommended Posts