Gosia & c.o. Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Brawa dla Kasi i całej reszty wystawiających :):)
Nitor-Nivalis Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Gratulacje dla wszystkich :) Żaneta jak bedziesz miała chwilke to ślicznie prosze o reszte wyników :) Trzymamy kciuki za dalsze zmagania :)
Cyraneczka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Gratulacje dla wszystkich :) Żaneta jak bedziesz miała chwilke to ślicznie prosze o reszte wyników :) Trzymamy kciuki za dalsze zmagania :) Już nie będę miała chwilki, bo właśnie wychodze z pracy, a w domu nie mam chwilowo kompa, bo.... padł :( Ale napewno jak ludzie podocierają do domów to wstawią resztę. Ja równiez gratuluję Kasi i Jagusi :)
HUSKYTEAM Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Brawa dla Kasi i całej reszty wystawiających Tu "cała reszta" :evilbat: Brawa dla Kasi i Jacka ;-) bo jako jedyni zdecydowaliśmy się na tradycyjny strój na ringu... Ledwo żyję, bo niestety luksus założenia marynary zakończył się niepowodzeniem (wszystko zjedzone przez psy, tradycyjnie odkryte w nocy przed wystawą). Pzdr
Nitor-Nivalis Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 To ja poprosze "cała resztę " o cała staweczke i wyniki :) Jeszcze raz ogromne gratulacje dla wszytskich :) A jak na grupie i pozostałych konkurencjach ?
HUSKYTEAM Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Pamiętacie moje typowanie? Dobra no to typujemy, tylko co stawiacie, jeżeli będę miał rację? Chłopaki pośrednia: 1) Talizman 2) First Express 3) Michael Jockson (Jednak IV, ale dosk ;-) Otwarta: 1) Trajan jak dacie mi go wystawić buhaha 2) Dj Red Championy: 1) Paco 2) Lino (brak) Honorowa: 1) Bursztyn? A dziewczyn nie typuję bo nie widać, kto będzie. Wiem jedno: NjSR Jagienka chyba że Kaśka wywynie orła na zaśnieżonym ringu Chyba miałem rację i Kasia nie wywinęła orła na ringu :-) ale niech się sama chwali co wywalczył "zestaw wygrywający nr1" Pzdr
Nitor-Nivalis Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Dobra dobra :) dawaj te wyniki :) Pamietamy juz wczesniej chciałam pisać ze wykrakałeś :)
NigdyNigdy Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Witajcie moi Mili :D Tu reszta "całej reszty" :wink: Wielkie Dzięki za gratulacje i brawa, choć są tak no.... Tak tyci na wyrost :wink: Pragnę na wstępie sprostować, że rasę wzięła nie Guśka, lecz psiulek z klasy pośredniej- TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek, własność pań Stolarskich :D Co do strojów prezenterskich.... No wiesz, Jacku, ZA TO, to nam się naprawdę brawa należą, bo nie pamiętam wystawy na dworzu, przy temperaturze minusowej, a co za tym idzie, nie pamiętam, żebym kiedykolwiek latała w swoim dyżurnym fraczku po mrozie :wink: .... Poprawka..... Pamiętam taką wystawę- to była klubówka w Łodzi w 1997 :lol: Ale wtedy to ja młoda byłam :wink: No i powstała nowa teoria dotycząca, Jacku, Twojego krawata. Istnieją przypuszczenia, że ma on właściwości grzewcze 8) Wyniki takie troszkę zwichrowane mam. Może Jacek coś dopomoże :wink: Sędzia- Andrzej Szutkiewicz PSY kl. szczeniąt KSIĄŻĘ PRZYPŁYWÓW Dwie Korony -? SWIFT WOLF Fortunatu - ? kl. młodzieży BUDYŃ Luks Torpeda - ? ONYX Arktogea - ? kl. pośrednia ANORAK Leśna Ścieżka - III dosk FIRST EXPRESS Dwie Korony - II dosk JOKER Husqvarna - IV dosk TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek - I dosk, CWC, NPwR, BoB kl.otwarta DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności - II GASPAR z Banciarni - III Arktogea TRAJAN - I, dosk, CWC kl. championów EASY RIDER Hydrargium - nieob. Arktogea SWEETY - I, dosk, CWC kl. honorowa BURSZTYN z Coyoacan - I, dosk, V-ce Best in Show Weteranów SUKI kl. szczeniąt BLUE PRINCESSA Bricassart - I, WO, Najlepsze Szczenię w Rasie, V-ce Best in Show Szczeniąt kl. młodzieży A'PANAMA Eskimo River - nieob. BAFFI Luks Torpeda - ? MIRA CETI Sroebro Północy - ? PENNYROYAL TEA Fortunatu - nieob. PURE POISON Fortunatus - I dosk, Zw. Młodzieży, Najlepszy Młodzik w Rasie kl. pośrednia RILLA Dotyk Północnego Wiatru - III (?) ŚNIEGUROCZKA Śnieżna Rakieta - II (?) TSUNAMI Arktogea - I, CWC kl. otwarta ALABAMA Fortunatus - I, dosk, CWC ALRAUNA Fortunatus - ? BORN TO THE WILD Fortunatus - ? kl. championów JAGIENKA z Coyoacan - I, dosk, CWC, NSwR POCAHONTAS Fortunatus - II, dosk Dodatkowo, trzecie miejsce w konkurencji Najlepsza Para zdobyła para pań Stolarskich- ALABAMA i TALIZMAN FOR FORTUNATUS. Tak, więc zamieszania Husky trochę zrobiły :D :terazpol:
Nitor-Nivalis Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 no to jeszcze raz Gratulacje :) Z tego co widze zminili sędziego jesli sie nie myle mial sedziwać P. Król ?
ewaka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Dodaję z tego co pamiętam, bo chyba jeszcze było tak: [quote name='NigdyNigdy'] Sędzia- Andrzej Szutkiewicz PSY kl. szczeniąt KSIĄŻĘ PRZYPŁYWÓW Dwie Korony -? SWIFT WOLF Fortunatu - ? kl. młodzieży BUDYŃ Luks Torpeda - ? ONYX Arktogea - ? kl. pośrednia ANORAK Leśna Ścieżka - III dosk FIRST EXPRESS Dwie Korony - II dosk JOKER Husqvarna - IV dosk TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek - I dosk, CWC, NPwR, BoB kl.otwarta DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności - II GASPAR z Banciarni - III Arktogea TRAJAN - I, dosk, CWC kl. championów EASY RIDER Hydrargium - nieob. Arktogea SWEETY - I, dosk, CWC kl. honorowa BURSZTYN z Coyoacan - I, dosk, V-ce Best in Show Weteranów SUKI kl. szczeniąt BLUE PRINCESSA Bricassart - I, WO, Najlepsze Szczenię w Rasie, V-ce Best in Show Szczeniąt kl. młodzieży A'PANAMA Eskimo River - nieob. EVERYTHING`S GONNA BE ALRIGNT PN - IV dosk BAFFI Luks Torpeda - III dosk MIRA CETI Sroebro Północy - II dosk PENNYROYAL TEA Fortunatu - nieob. PURE POISON Fortunatus - I dosk, Zw. Młodzieży, Najlepszy Młodzik w Rasie kl. pośrednia RILLA Dotyk Północnego Wiatru - III (?) ŚNIEGUROCZKA Śnieżna Rakieta - II (?) TSUNAMI Arktogea - I, CWC kl. otwarta ALABAMA Fortunatus - I, dosk, CWC ALRAUNA Fortunatus - ? BORN TO THE WILD Fortunatus - ? kl. championów JAGIENKA z Coyoacan - I, dosk, CWC, NSwR POCAHONTAS Fortunatus - II, dosk Dodatkowo, trzecie miejsce w konkurencji Najlepsza Para zdobyła para pań Stolarskich- ALABAMA i TALIZMAN FOR FORTUNATUS. Tak, więc zamieszania Husky trochę zrobiły :D :terazpol:
aamen Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Witam, dziekuje za pamiec o mojej Everything's Gonna Be Alright :) Ale wcale nie bylo tak Alright, bo bylysmy ostatnie :placz: A tak ja ladnie odchudzilam :( Trudno, moze nastepnym razem pojdzie nam lepiej...
NigdyNigdy Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Z tego co widze zminili sędziego jesli sie nie myle mial sedziwać P. Król ? No, niestety tak. Z początku zastanawiałam się, czy dobrze, czy nie, ale ostatecznie nie żałuję :wink: aamen napisał(a):Ale wcale nie bylo tak Alright, bo bylysmy ostatnie A tak ja ladnie odchudzilam Trudno, moze nastepnym razem pojdzie nam lepiej... Głowa do góry aamen :D Skoro dostałyście ocenę doskonałą, to znaczy, że następnym razem, naprawdę może być lepiej. Nie zawsze się wygrywa- to po prostu nie możliwe :roll:
NigdyNigdy Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Z tego co widze zminili sędziego jesli sie nie myle mial sedziwać P. Król ? No, niestety tak. Z początku zastanawiałam się, czy dobrze, czy nie, ale ostatecznie nie żałuję :wink: aamen napisał(a):Ale wcale nie bylo tak Alright, bo bylysmy ostatnie A tak ja ladnie odchudzilam Trudno, moze nastepnym razem pojdzie nam lepiej... Głowa do góry aamen :D Skoro dostałyście ocenę doskonałą, to znaczy, że następnym razem, naprawdę może być lepiej. Nie zawsze się wygrywa- to po prostu nie możliwe :roll:
Nitor-Nivalis Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 NigdyNigdy napisał(a):No, niestety tak. Z początku zastanawiałam się, czy dobrze, czy nie, ale ostatecznie nie żałuję :wink: A jak oceniał, bo przynam sie szczerze pierwszy raz słyszę to nazwisko :wink:
ewaka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 A jak oceniał, bo przynam sie szczerze pierwszy raz słyszę to nazwisko Bo to był jego "dziewiczy" raz, jeżeli chodzi o sędziowanie SH :D
Asdf Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Gratulacje dla zwycięsców!!!! :laola: A wszystkim innym życze powodzenia na kolejnych wystawach!!!! Widze,że córka Shapcia znowu na pudle BIS Puppy wylądowała, oby na puppy się nie skończyło :) :angel:
dachenoceras Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 USH napisał(a): Widze,że córka Shapcia znowu na pudle BIS Puppy wylądowała, oby na puppy się nie skończyło :) :angel: Odkąd sie intersuję (głównie puppy) to widzę, że moda jakaś nastała na BIS-y jeżeli chodzi o HUsky - mniejmy nadzieję, że to znak, że młodzi gniweni nadchodzą. :D :D :wink:
HUSKYTEAM Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Witam, Ewaka napisała: Bo to był jego "dziewiczy" raz, jeżeli chodzi o sędziowanie SH Aaaaa to wszystko jasne. W tej sytuacji pozostaje się cieszyć, że udało mi się wykonać "plan minimum". A jak oceniał, bo przynam sie szczerze pierwszy raz słyszę to nazwisko Ja się nie znam. Tak będzie bezpieczniej powiedzieć, bo kto był przy ringu ten widział :evilbat:
sh_maniak Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Gratulacje za sukcesy domaniackich piesków w NDM :angel:
Nitor-Nivalis Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 HUSKYTEAM napisał(a):Ja się nie znam. Tak będzie bezpieczniej powiedzieć, bo kto był przy ringu ten widział :evilbat: Jakbym była przy ringu to bym nie pytała :)
NigdyNigdy Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='HUSKYTEAM']A jak oceniał, bo przynam sie szczerze pierwszy raz słyszę to nazwisko Ja się nie znam. Tak będzie bezpieczniej powiedzieć, bo kto był przy ringu ten widział :evilbat: Eeeee.... No, Jacku, nie było wcale aż tak źle 8) Oceniał PRZYZWOICIE, co nie znaczy, że ze wszystkimi typami się zgadzam. Nie było jednak, jakiś kwasów typu maszkara na pierwszym miejscu. Trochę się sędzia, według mnie, dawał zwieść pozorom, bojąc się na przykład, psów białych :-? Wolałabym, aby poświęcił więcej czasu na oględziny dotykowe, ale w sumie, powodem mogły być warunki, w jakich przyszło mu oceniać. No i mógłby kilka psów zmierzyć- też bym nie miała nic przeciwko :wink: Ale ogólnie, nie było jakiegoś niesmaku, przynajmniej w moim odczuciu. A Ty tu Jacku, widzę rozbisurmaniłeś się :evilbat: Co to? Już CWC nie wystarcza? :wink: PS. Wyjżyj przez okno i spójrz, jaką paskudną pogodę mogliśmy mieć wczoraj :lol:
HUSKYTEAM Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Akurat absolutnie nie chodzi mi o moich "jeleni", zresztą jak pisałem plan minium wykonany więc OK. Może to jest tylko pewne wrażenie spowodowane moją awersją do sędziowania "z rękoma w kieszeniach". Szkoda, że nie ma zdjęć, ale chyba przy tej temp. każdy po ocenie ewakuował się do siebie ;) a o wyjmowaniu aparatu nawet nie myślał... Co to? Już CWC nie wystarcza? Pewnie że nie. Albo nastawiamy się na walkę o wszystko, albo siedzimy w domu :-) PS. Wyjżyj przez okno i spójrz, jaką paskudną pogodę mogliśmy mieć wczoraj Wystarczy, że musiałem dziś rano na dłuższy trening wyskoczyć a pogubiłem manetki z kierownicy... po 1,5 godziny trzymania się kawałka zmrożonej stali miałem wrażenie, że przymarzłem do wózka i stanowimy jedność ;-) Ale masz rację!
NigdyNigdy Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='HUSKYTEAM']Akurat absolutnie nie chodzi mi o moich "jeleni", zresztą jak pisałem plan minium wykonany więc OK. Może to jest tylko pewne wrażenie spowodowane moją awersją do sędziowania "z rękoma w kieszeniach". Szkoda, że nie ma zdjęć, ale chyba przy tej temp. każdy po ocenie ewakuował się do siebie ;) a o wyjmowaniu aparatu nawet nie myślał... No, warunki były takie trochę niekomfortowe i dlatego chciałabym zobaczyć ocenę tego sędziego w warunkach bardziej "normalnych". Temperatura była na tyle niedogodna, że mój spray do psów, zamiast się rozpylać, zaczął na moje psy smarkać :wink: I co tu się dziwić ŻYWYM istotom :roll: [quote name='HUSKYTEAM']Co to? Już CWC nie wystarcza? Pewnie że nie. Albo nastawiamy się na walkę o wszystko, albo siedzimy w domu :-) No to WALCZYĆ, to żeście walczyli dzielnie. Wszystkiego się wywalczyć nie udało, ale trudno. Pocieszę Cię- nam też "nie wyszło" :wink: Ja wiedziałam, że zbyt długi ciąg zwycięstw może rozbisurmanić, ale że aż tak? :lol: [quote name='HUSKYTEAM']Wystarczy, że musiałem dziś rano na dłuższy trening wyskoczyć a pogubiłem manetki z kierownicy... po 1,5 godziny trzymania się kawałka zmrożonej stali miałem wrażenie, że przymarzłem do wózka i stanowimy jedność ;-) To jakiś nowy sposób na niepuszczanie wózka? :lol: W sumie.... niegłupia myśl :wink:
karlaaa Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Mała poprawka:) Sędzia- Andrzej Szutkiewicz PSY kl. szczeniąt KSIĄŻĘ PRZYPŁYWÓW Dwie Korony -? SWIFT WOLF Fortunatu - ? kl. młodzieży BUDYŃ Luks Torpeda - ? ONYX Arktogea - ? kl. pośrednia ANORAK Leśna Ścieżka - III dosk FIRST EXPRESS Dwie Korony - II dosk JOKER Husqvarna - IV dosk TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek - I dosk, CWC, NPwR, BoB kl.otwarta DJ RED DAWID COPERFIELD Potęga Naturalności - II GASPAR z Banciarni - III Arktogea TRAJAN - I, dosk, CWC kl. championów EASY RIDER Hydrargium - nieob. Arktogea SWEETY - I, dosk, CWC kl. honorowa BURSZTYN z Coyoacan - I, dosk, V-ce Best in Show Weteranów SUKI kl. szczeniąt BLUE PRINCESSA Bricassart - I, WO, Najlepsze Szczenię w Rasie, V-ce Best in Show Szczeniąt kl. młodzieży A'PANAMA Eskimo River - nieob. EVERYTHING`S GONNA BE ALRIGNT PN - IV dosk BAFFI Luks Torpeda - III dosk MIRA CETI Sroebro Północy - II dosk PENNYROYAL TEA Fortunatu - nieob. PURE POISON Fortunatus - I dosk, Zw. Młodzieży, Najlepszy Młodzik w Rasie kl. pośrednia RILLA Dotyk Północnego Wiatru - II, ocena doskonała ŚNIEGUROCZKA Śnieżna Rakieta - III (?) TSUNAMI Arktogea - I, CWC kl. otwarta ALABAMA Fortunatus - I, dosk, CWC ALRAUNA Fortunatus - ? BORN TO THE WILD Fortunatus - ? kl. championów JAGIENKA z Coyoacan - I, dosk, CWC, NSwR POCAHONTAS Fortunatus - II, dosk Dodatkowo, trzecie miejsce w konkurencji Najlepsza Para zdobyła para pań Stolarskich- ALABAMA i TALIZMAN FOR FORTUNATUS. Tak, więc zamieszania Husky trochę zrobiły :D :terazpol:
Recommended Posts