jolka11 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Ma się rozumieć ,że będą to bezkrwawe łowy :wink: Zyczę sukcesu ,chętnie zobaczę odmieńca :D
NigdyNigdy Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 SH napisał(a):NigdyNigdy napisał(a):jest zupełnie inny w typie od tych "typowych" Coyoacanów. No tak, nie jest rudy :lol: Cóż, z braku fotek nie pozostaje mi nic innego jak "upolować" psiaka na jakiejś wystawie :P Nie tylko umaszczenie ma inne :wink: Również głowa, budowa ciała.... ładny psiul. Myslę, że upolować go będzie coraz łatwiej. W tej chwili klasyfikuje się dopiero do kl. młodzieży, ale jak troszkę podrośnie, to myślę, że będzie widywany częściej :D jolka11 napisał(a): Zyczę sukcesu ,chętnie zobaczę odmieńca Oh! To nie mnie trzeba życzyć, ale życzenia chętnie przekażę :D Dziękuję w każdym razie :wink:
Savannah Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Kasiu czy Popow ma może umaszczenie srebrno-białe :);)?? Pzdr
Nitor-Nivalis Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 to ja tak z innej beczki :) Kto i na jakie wystawy wybiera sie w przyszlym roku :)
Miśka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Savannah napisał(a):Kasiu czy Popow ma może umaszczenie srebrno-białe :);)?? Pzdr czarno-biały
NigdyNigdy Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Miśka napisał(a):czarno-biały Dokładnie ;-) Co do wystaw w przyszłym roku.... Zaczynamy dopiero w lutym, planujemy ze dwie wystawy w miesiącu, w tym, Bydgoszcz, oczywiście klubówkę, Katowice, Opole, Nowy Dwór Mazowiecki.... Pewnie dojdzie też jakaś wystwa na Litwie, bo brakuje nam małego CAC'a do championatu. :roll: Na razie planuję tylko początek sezonu, co bedzie później- zobaczymy :-D
Savannah Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Miśka napisał(a):czarno-biały dzieki za odpowiedz;-)
sh_maniak Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Kasia do Opola jedziesz :-D , to znaczy dzieciaki mam w żelki wyposazyć TAK :bigok: ;-)
Savannah Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Marta widze nowy bannerek w podpisie, chyba Ci ta sama kochana osoba robiła co mi (dzięki Madzia!!!) ::):):) ;)
sh_maniak Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 oczywiście, że kochana Madzia zrobiła mi taka niespodziankę :bigok: :-D
Savannah Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Wiedziałam:D tak, Madzi się nudziło i mi też zrobiła :)czapeczki sa fajne :) (patrz nawet mamy podobne drzewa w oddali, heheh;) )
NigdyNigdy Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 sh_maniak napisał(a):Kasia do Opola jedziesz :-D , to znaczy dzieciaki mam w żelki wyposazyć TAK :bigok: ;-) No BA! :thinkerg: Ino w takie duże, jak kilka lat temu- małe nie zdadzą egzaminu :haha: No, a do Opola się jednak wybieramy. Początkowo chcieliśmy sobie odpuścić, bo sędzia nam jakoś takoś średnio na jeża pasuje, ale że każdy się na przestrzeni lat zmienia, to stwierdziliśmy, że zaryzykujemy ;-)
maga18 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Savannah napisał(a):Wiedziałam:D tak, Madzi się nudziło i mi też zrobiła :)czapeczki sa fajne :) (patrz nawet mamy podobne drzewa w oddali, heheh;) ) macie inne drzewa ;) Marta ma wylacznie duze - ktorych nie widac :roll: :lol: A Ty masz duze i małe krzaki jakies takie jajowate :lol: ;)
Savannah Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 maga18 napisał(a):macie inne drzewa ;) Marta ma wylacznie duze - ktorych nie widac :roll: :lol: A Ty masz duze i małe krzaki jakies takie jajowate :lol: ;) hehe ważne że jest świątecznie i tyle:bigok: No i że chciało Ci się robic, kochana Madzia!:buzi: :buzi: Pzdr,
sh_maniak Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 NigdyNigdy napisał(a):No BA! :thinkerg: Ino w takie duże, jak kilka lat temu- małe nie zdadzą egzaminu :haha: No, a do Opola się jednak wybieramy. Początkowo chcieliśmy sobie odpuścić, bo sędzia nam jakoś takoś średnio na jeża pasuje, ale że każdy się na przestrzeni lat zmienia, to stwierdziliśmy, że zaryzykujemy ;-) już żeliki zaczynam zbierać 8-) musze miło "konkurencje" powitać, nie :bigok: kogo psy jeszcze chcą poczęstunek ?:) :haha:
sh_maniak Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 maga18 napisał(a):polecam sie na przyszlosc :D wykorzystam to, a jak :bigok: ;-) dzięki Madziu :calus:
maga18 Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 sh_maniak napisał(a):kogo psy jeszcze chcą poczęstunek ?:) :haha: moje chca ;) a co to sa te zeliki?
Savannah Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 maga18 napisał(a):polecam sie na przyszlosc :D będe pamiętac ;-)
Nitor-Nivalis Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 no to moje też chcą :) już sie oblizują - szkoda ze troche sobie na te żelki poczekają :)
sh_maniak Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 maga18 napisał(a):moje chca ;) a co to sa te zeliki? musisz Nigdy Nigdy zapytać jakie sa tego skutki :haha:8-) , ja sie dopiero w Poznaniu o nich dowiedziałam, po całych latach :lookarou: 8-) :bigok: ;-)
Savannah Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 sh_maniak napisał(a):musisz Nigdy Nigdy zapytać jakie sa tego skutki :haha:8-) , ja sie dopiero w Poznaniu o nich dowiedziałam, po całych latach :lookarou: 8-) :bigok: ;-) tez się na to pisze, Shimi nie zapominaj o moich ;-)
sh_maniak Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Savannah napisał(a):tez się na to pisze, Shimi nie zapominaj o moich ;-) hehehe Ksiu czy oni nie wiedzą co czynią ;-) :bigok:
Savannah Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 sh_maniak napisał(a):hehehe Ksiu czy oni nie wiedzą co czynią ;-) :bigok: to ryzykowne? heheh;-) warto zaryzykowac:bigok:
Recommended Posts