Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie mysle:cool2: , czy wyjasniac wam skutki działania żelków, czy chcecie sie przekonac w Opolu ;-) , ooo sędzina będzie miała ubaw :flasings: :bigok:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Tak sobie mysle:cool2: , czy wyjasniac wam skutki działania żelków, czy chcecie sie przekonac w Opolu ;-) , ooo sędzina będzie miała ubaw :flasings: :bigok:

Może lepiej wczesniej;-) choc niespodzianki są fajne!:)

Posted

sh_maniak napisał(a):

:thinkerg: Wiesz, co, Marto?
Widzę, że zainteresowanie duże, wielu chętnych, więc sprawa jest prosta- zbieraj żelki dla wszystkich, ino nas pomiń :bigok:
Dzieciaki będą mieć frajdę.... i my też ;-)
Dla tych, co są tak bardzo chętni....
Nie wiecie, co czynicie, ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować :evil_lol:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
:thinkerg: Wiesz, co, Marto?
Widzę, że zainteresowanie duże, wielu chętnych, więc sprawa jest prosta- zbieraj żelki dla wszystkich, ino nas pomiń :bigok:
Dzieciaki będą mieć frajdę.... i my też ;-)
Dla tych, co są tak bardzo chętni....
Nie wiecie, co czynicie, ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować :evil_lol:

Dobra dobra :) wiesz ze moja mala bestia wszytsko zje :-D mama nadzieje ze juz do Bydgoszczy (tam sie pewnie spotkamy) frytki weżmiesz :)

Posted

Dzięki uprzejmości przyjaciół wyniki:

Walencja 17.12.2005 - krajowa
s.Ewa Nielsen (Szwecja)

PSY
kl.szczeniat (1)
1 - BOB, BOG, BIS Puppy - Wisconsin de Ciukci
(Togo de Ciukci x CH.Tundra Boreal del Gran Lupus)

kl.mlodziezy (2)
1 - Winterfrost's Chicho Terremoto
(CH.Winterfrost's Hakuna Matata x CH.Winterfrost's Sweet Sensation)
2 - Vodoo Corsica Husky
(Orca de la Baisse de Leveillat x Kevin's Dream Shisheido)

kl.otwarta (2)
1 - CAC - Beckham de Artic Grana
(Brandolf de Estrella Polar x Tulsa de Azares)
2 - R.CAC - Kristari's Neo Revolutions
(CH.Skrimshaw N'Starlytes Patriot x CH.Kristari's Kelly Girl O'Trebor)

kl.championow (2)
1 - BOS - Chiricote de Ciukci
(CH.Kristari's Spectator x Artic Blue's Sienna Sunrise)
2 - Unequalled of Night Shining
(CH.Regular Power of Cool Water x My Love For Ever of Night Shining)

SUKI
kl.mlodziezy (1)
1 - Veni Vidi Vici of Cool Water
(Up And Go of Artic Sun x CH.Tonic Kiss of Artic Sun)

kl.otwarta (4)
1 - CAC, BOB, BOG - Winterfrost's Lara Croft
(Sekene's Winterfrost Tango x Sekene's Winterfrost Salsa)
2 - R.CAC - CH.Innisfree's Cameo
(Innisfree's Golden Eye x Innisfree's Joette)
3 - Sunstar of Night Shining
(Quiet Kill of Artic Sun x CH.Queenwood of Artic Sun)
4 - Betty Boop of Artic Grana

kl.championow (2)
1 - Winterfrost's Mary Poppins
(CH.Artic Blue's Texas Ranger x Sekene's Winterfrost Salsa)
2 - Karnovanda's Bree-Anna
(CH.Karnovanda's Wonderful Wizard x CH.Wildestar's Kaila N´Kreme)

Walencja 18.12.2005- miedzynarodowa
s.Liz-Beth Liljeqvist (Szwecja)

PSY
kl.szczeniat (1)
1 - BOB, BOG, BIS Puppy - Wisconsin de Ciukci
(Togo de Ciukci x CH.Tundra Boreal del Gran Lupus)

kl.mlodziezy (3)
1 - Winterfrost's Chicho Terremoto
(CH.Winterfrost's Hakuna Matata x CH.Winterfrost's Sweet Sensation)
2 - Auron de Siberian Land
(CH.Robin Hood del Karraces x Frida V de Bages Dog)
3 - Vodoo Corsica Husky
(Orca de la Baisse de Leveillat x Kevin's Dream Shisheido)

kl.posrednia (1)
1 - Maribor de Ciukci - R.CAC
(CH.Bain's Northern Formal Attire x CH.Tundra Boreal del Gran Lupus)

kl.otwarta (3)
1 - CAC, R.CACIB - Kristari's Neo Revolutions
(CH.Skrimshaw N'Starlytes Patriot x CH.Kristari's Kelly Girl O'Trebor)
2 - Beckham de Artic Grana
3 - Flip VIII de Bages Dog
(Trotalone del Keral Ghin x Canada II de Bages Dog)

kl.championow (2)
1 - CACIB, BOB, II-BOG - Chiricote de Ciukci
(CH.Kristari's Spectator x Artic Blue's Sienna Sunrise)
2 - Unequalled of Night Shining
(CH.Regular Power of Cool Water x My Love For Ever of Night Shining)

SUKI
kl.mlodziezy (2)
1 - Veni Vidi Vici of Cool Water
(Up And Go of Artic Sun x CH.Tonic Kiss of Artic Sun)
2 - Baby de Siberian Land
(CH.Robin Hood del Karraces x Frida V de Bages Dog)

kl.otwarta (4)
1 - CAC, R.CACIB - CH.Innisfree's Cameo
(Innisfree's Golden Eye x Innisfree's Joette)
2 - R.CAC - Winterfrost's Lara Croft
(Sekene's Winterfrost Tango x Sekene's Winterfrost Salsa)
3 - Sunstar of Night Shining
(Quiet Kill of Artic Sun x CH.Queenwood of Artic Sun)
bdb - Betty Boop of Artic Grana

kl.championow (2)
1 - CACIB, BOS - Winterfrost's Mary Poppins
(CH.Artic Blue's Texas Ranger x Sekene's Winterfrost Salsa)
2 - Karnovanda's Bree-Anna
(CH.Karnovanda's Wonderful Wizard x CH.Wildestar's Kaila N´Kreme)

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Dobra dobra :) wiesz ze moja mala bestia wszytsko zje :-D mama nadzieje ze juz do Bydgoszczy (tam sie pewnie spotkamy) frytki weżmiesz :)

Frytki są uzależnione od tego, czy w bezpośrednim sąsiedztwie znajdować się będzie McDonald's :cool2:
A co do żelek....
No, zaczynam mieć wyrzuty sumienia normalnie.... :sabber:
Marto, przestań! :ghost_2:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Frytki są uzależnione od tego, czy w bezpośrednim sąsiedztwie znajdować się będzie McDonald's :cool2:
A co do żelek....

Obawiam sie że McDonalda tam nie znajdziemy - ale Kasiu to nie koniecznie musza być Frytki ;)

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']Obawiam sie że McDonalda tam nie znajdziemy - ale Kasiu to nie koniecznie musza być Frytki ;)

No, ja wiem.... ;-)
W sumie, to wszystko jedno, co by człowiek nie glamał, byle tylko psu przez gardło się zmieściło :bigok:
Znam to skądś :thinkerg:
(Bursztyn! Odwal się od moich fistaszków, noooo.... )

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
no właśnie tak jak mówisz, a jak sie nie mieści przez gardełko to zawsze można tak zadziałać by sie zmieściło :)

Z niekłamaną satysfakcją rzekłabym w tym miejscu "no! :-D", gdyby nie to, że widziałam jak siostra Burszynka, Bajka, wchłonęła bez gryzienia całą pyzę :watpliwy:
No, dobrze, że byłam obok i miał ją kto odpowietrzać, bo by się wariatka udusiła.... :shock:
Nauczka na przyszłość- nie wierzcie swoim psom, gryźcie za nie ;-)

• 4 weeks later...
Posted

.....och trzy stony w stecz i odnalazłem topik ..... tak coby go z lekka odświzyć - zgłosił się kto na Rzeszów (Mistrzostwa Polski Ściany Wschodniej) czy będzie to wystawa z cyklu sześć klas i siedem psów.

Posted

Poszukaj sobie topicu o zeszlo rocznej wystawie w Rzeszowie, i klateczka obowiazkowo !! a i tak zal mi tych co beda sie meczyc na tej wlasnie wystawie - na gorszej w zyciu nie bylem - wiekszego scisku i strachu ze zadepcza mi psiaka nie przezylem :shake:

Posted

rOOn7 napisał(a):
Poszukaj sobie topicu o zeszlo rocznej wystawie w Rzeszowie, i klateczka obowiazkowo !! a i tak zal mi tych co beda sie meczyc na tej wlasnie wystawie - na gorszej w zyciu nie bylem - wiekszego scisku i strachu ze zadepcza mi psiaka nie przezylem :shake:
Nie opowiadaj :crazyeye: Właśnie jadę tam z dwoma suczkami Wystawy w Rzeszowie mi się podobały ,przynajmniej te letnie..

Posted

heh letnia a halowa to dwie rozne bajki :evil_lol:
napisalem co ja mysle o tej wystawie i chyba nie tylko ja mialem tak kiepskie zdanie.
Jak cos , polecam klateczke, stres duzo mniejszy , u mnie w tym terminie jest wolna klateczka :razz:

Posted

rOOn7 napisał(a):
heh letnia a halowa to dwie rozne bajki :evil_lol:
napisalem co ja mysle o tej wystawie i chyba nie tylko ja mialem tak kiepskie zdanie.
Jak cos , polecam klateczke, stres duzo mniejszy , u mnie w tym terminie jest wolna klateczka :razz:
Dzięki mam swoją,jak na prawdziwego wystawcę przystało :lol: Jest jeden problem ,kto ją będzie taszczył. :roll: A jeśli nie będzie wielkiej konkurencji ,no cóż ,nie będę płakać ,może wreszcie wrócę z jakimś medalem :lol: A może zamiast wolnej klateczki ,masz wolny termin do kibicowania ,Klaka bysię jakaś zdała :evil_lol:

Posted

roon7 ma rację co do klatki...sam pamietam doskonale jak nie wiedzialem co ze swoim kojotem poczac, by go cos nie kasnęło lub ktoś nie przytratował...jedna rada ode mnie - jesli jedziesz bez klatki - weź kogoś do pomocy, inaczej nie będzie ciekawie...no i oczywiście warto być wcześnie, by obrać strategiczną pozycję...

Posted

pmmazz napisał(a):
roon7 ma rację co do klatki...sam pamietam doskonale jak nie wiedzialem co ze swoim kojotem poczac, by go cos nie kasnęło lub ktoś nie przytratował...jedna rada ode mnie - jesli jedziesz bez klatki - weź kogoś do pomocy, inaczej nie będzie ciekawie...no i oczywiście warto być wcześnie, by obrać strategiczną pozycję...

Dzięki za radę.Czy Ty ze swoim kojotem też się wybierasz??

Posted

[quote name='HUSKYTEAM']No cóż, ja nic lepszego o operacji rzeszów nie mogę powiedzieć... ale niektórym nieco drastyczne warunki i wytrwałość na stanowisku przyniosły 1 miejsce ;-) Na zdjęciu prowizoryczna klatka wykonana z krzesła i nóg wystawcy :-)
Mała konkurencja -trudno, ale za takie poświęcenie powinno się dostać 1 miejsce (i nie tylko)
Może i w tym roku tak będzie:evil_lol:

Posted

Jacek :mad: hehehehehhe
miejsca kiepskie byly w 2-gim rzedzie , pierwszy mial wypas bo psiaki juz w ringu lezaly, fajnie sie biegalo po ringu :eviltong: zwracajac szczegolna uwage co by nie przydepnac pluszakow obserwatorow ;)
grrrrrr jak rany , ale kuszenie sie odbywa - ja nie chce do Rzeszowa :placz: ale tak bez klapciatego to lyso ;)

Posted

[quote name='rOOn7']Poszukaj sobie topicu o zeszlo rocznej wystawie w Rzeszowie, i klateczka obowiazkowo !! a i tak zal mi tych co beda sie meczyc na tej wlasnie wystawie - na gorszej w zyciu nie bylem - wiekszego scisku i strachu ze zadepcza mi psiaka nie przezylem :shake:

Z tego co piszecie o Rzeszowskiej wystawie to gorsza jedynie była Walentynkowa w Bydgoszczy.
Nie było tam miejsca, psa na ring wnosiłam na rękach...
ale to to pikuś
Najgorsze było to,że w rogach "hali" była porozrzucana masa trutek na szczury :angryy:

Posted

USH napisał(a):
Z tego co piszecie o Rzeszowskiej wystawie to gorsza jedynie była Walentynkowa w Bydgoszczy.
Nie było tam miejsca, psa na ring wnosiłam na rękach...
ale to to pikuś
Najgorsze było to,że w rogach "hali" była porozrzucana masa trutek na szczury :angryy:

To fajowo :diabloti:
Bo ja właśnie w tym roku, po raz pierwszy zgłosiłam psy do Bydgoszczy i to na wystawę walentykową.
Ot tak z nudów
Coś mi mówi, że będą emocje :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...