Nitor-Nivalis Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Jeszcze nie wiemy, ale to napewno jakas tajna broń :)
sh_maniak Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Tak sobie mysle:cool2: , czy wyjasniac wam skutki działania żelków, czy chcecie sie przekonac w Opolu ;-) , ooo sędzina będzie miała ubaw :flasings: :bigok:
Savannah Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 sh_maniak napisał(a):Tak sobie mysle:cool2: , czy wyjasniac wam skutki działania żelków, czy chcecie sie przekonac w Opolu ;-) , ooo sędzina będzie miała ubaw :flasings: :bigok: Może lepiej wczesniej;-) choc niespodzianki są fajne!:)
NigdyNigdy Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 sh_maniak napisał(a):Tak sobie mysle:cool2: , czy wyjasniac wam skutki działania żelków, czy chcecie sie przekonac w Opolu ;-) , ooo sędzina będzie miała ubaw :flasings: :bigok: :thinkerg: Wiesz, co, Marto? Widzę, że zainteresowanie duże, wielu chętnych, więc sprawa jest prosta- zbieraj żelki dla wszystkich, ino nas pomiń :bigok: Dzieciaki będą mieć frajdę.... i my też ;-) Dla tych, co są tak bardzo chętni.... Nie wiecie, co czynicie, ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować :evil_lol:
sh_maniak Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Jak cos jesteśmy kryte, uprzedzałyśmy :bigok: buuu no jedziecie taki kawał i mamy was pominać, nie ma tak 8-) ;-)
Nitor-Nivalis Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 NigdyNigdy napisał(a)::thinkerg: Wiesz, co, Marto? Widzę, że zainteresowanie duże, wielu chętnych, więc sprawa jest prosta- zbieraj żelki dla wszystkich, ino nas pomiń :bigok: Dzieciaki będą mieć frajdę.... i my też ;-) Dla tych, co są tak bardzo chętni.... Nie wiecie, co czynicie, ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować :evil_lol: Dobra dobra :) wiesz ze moja mala bestia wszytsko zje :-D mama nadzieje ze juz do Bydgoszczy (tam sie pewnie spotkamy) frytki weżmiesz :)
Asdf Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Dzięki uprzejmości przyjaciół wyniki: Walencja 17.12.2005 - krajowa s.Ewa Nielsen (Szwecja) PSY kl.szczeniat (1) 1 - BOB, BOG, BIS Puppy - Wisconsin de Ciukci (Togo de Ciukci x CH.Tundra Boreal del Gran Lupus) kl.mlodziezy (2) 1 - Winterfrost's Chicho Terremoto (CH.Winterfrost's Hakuna Matata x CH.Winterfrost's Sweet Sensation) 2 - Vodoo Corsica Husky (Orca de la Baisse de Leveillat x Kevin's Dream Shisheido) kl.otwarta (2) 1 - CAC - Beckham de Artic Grana (Brandolf de Estrella Polar x Tulsa de Azares) 2 - R.CAC - Kristari's Neo Revolutions (CH.Skrimshaw N'Starlytes Patriot x CH.Kristari's Kelly Girl O'Trebor) kl.championow (2) 1 - BOS - Chiricote de Ciukci (CH.Kristari's Spectator x Artic Blue's Sienna Sunrise) 2 - Unequalled of Night Shining (CH.Regular Power of Cool Water x My Love For Ever of Night Shining) SUKI kl.mlodziezy (1) 1 - Veni Vidi Vici of Cool Water (Up And Go of Artic Sun x CH.Tonic Kiss of Artic Sun) kl.otwarta (4) 1 - CAC, BOB, BOG - Winterfrost's Lara Croft (Sekene's Winterfrost Tango x Sekene's Winterfrost Salsa) 2 - R.CAC - CH.Innisfree's Cameo (Innisfree's Golden Eye x Innisfree's Joette) 3 - Sunstar of Night Shining (Quiet Kill of Artic Sun x CH.Queenwood of Artic Sun) 4 - Betty Boop of Artic Grana (Brandolf de Estrella Polar x Tulsa de Azares) kl.championow (2) 1 - Winterfrost's Mary Poppins (CH.Artic Blue's Texas Ranger x Sekene's Winterfrost Salsa) 2 - Karnovanda's Bree-Anna (CH.Karnovanda's Wonderful Wizard x CH.Wildestar's Kaila N´Kreme) *** Walencja 18.12.2005- miedzynarodowa s.Liz-Beth Liljeqvist (Szwecja) PSY kl.szczeniat (1) 1 - BOB, BOG, BIS Puppy - Wisconsin de Ciukci (Togo de Ciukci x CH.Tundra Boreal del Gran Lupus) kl.mlodziezy (3) 1 - Winterfrost's Chicho Terremoto (CH.Winterfrost's Hakuna Matata x CH.Winterfrost's Sweet Sensation) 2 - Auron de Siberian Land (CH.Robin Hood del Karraces x Frida V de Bages Dog) 3 - Vodoo Corsica Husky (Orca de la Baisse de Leveillat x Kevin's Dream Shisheido) kl.posrednia (1) 1 - Maribor de Ciukci - R.CAC (CH.Bain's Northern Formal Attire x CH.Tundra Boreal del Gran Lupus) kl.otwarta (3) 1 - CAC, R.CACIB - Kristari's Neo Revolutions (CH.Skrimshaw N'Starlytes Patriot x CH.Kristari's Kelly Girl O'Trebor) 2 - Beckham de Artic Grana (Brandolf de Estrella Polar x Tulsa de Azares) 3 - Flip VIII de Bages Dog (Trotalone del Keral Ghin x Canada II de Bages Dog) kl.championow (2) 1 - CACIB, BOB, II-BOG - Chiricote de Ciukci (CH.Kristari's Spectator x Artic Blue's Sienna Sunrise) 2 - Unequalled of Night Shining (CH.Regular Power of Cool Water x My Love For Ever of Night Shining) SUKI kl.mlodziezy (2) 1 - Veni Vidi Vici of Cool Water (Up And Go of Artic Sun x CH.Tonic Kiss of Artic Sun) 2 - Baby de Siberian Land (CH.Robin Hood del Karraces x Frida V de Bages Dog) kl.otwarta (4) 1 - CAC, R.CACIB - CH.Innisfree's Cameo (Innisfree's Golden Eye x Innisfree's Joette) 2 - R.CAC - Winterfrost's Lara Croft (Sekene's Winterfrost Tango x Sekene's Winterfrost Salsa) 3 - Sunstar of Night Shining (Quiet Kill of Artic Sun x CH.Queenwood of Artic Sun) bdb - Betty Boop of Artic Grana (Brandolf de Estrella Polar x Tulsa de Azares) kl.championow (2) 1 - CACIB, BOS - Winterfrost's Mary Poppins (CH.Artic Blue's Texas Ranger x Sekene's Winterfrost Salsa) 2 - Karnovanda's Bree-Anna (CH.Karnovanda's Wonderful Wizard x CH.Wildestar's Kaila N´Kreme)
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 dzieki za wyniki ja znalam nie pelne :)
NigdyNigdy Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):Dobra dobra :) wiesz ze moja mala bestia wszytsko zje :-D mama nadzieje ze juz do Bydgoszczy (tam sie pewnie spotkamy) frytki weżmiesz :) Frytki są uzależnione od tego, czy w bezpośrednim sąsiedztwie znajdować się będzie McDonald's :cool2: A co do żelek.... No, zaczynam mieć wyrzuty sumienia normalnie.... :sabber: Marto, przestań! :ghost_2:
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 NigdyNigdy napisał(a):Frytki są uzależnione od tego, czy w bezpośrednim sąsiedztwie znajdować się będzie McDonald's :cool2: A co do żelek.... Obawiam sie że McDonalda tam nie znajdziemy - ale Kasiu to nie koniecznie musza być Frytki ;)
NigdyNigdy Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Nitor-Nivalis']Obawiam sie że McDonalda tam nie znajdziemy - ale Kasiu to nie koniecznie musza być Frytki ;) No, ja wiem.... ;-) W sumie, to wszystko jedno, co by człowiek nie glamał, byle tylko psu przez gardło się zmieściło :bigok: Znam to skądś :thinkerg: (Bursztyn! Odwal się od moich fistaszków, noooo.... )
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 no właśnie tak jak mówisz, a jak sie nie mieści przez gardełko to zawsze można tak zadziałać by sie zmieściło :)
NigdyNigdy Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nitor-Nivalis napisał(a):no właśnie tak jak mówisz, a jak sie nie mieści przez gardełko to zawsze można tak zadziałać by sie zmieściło :) Z niekłamaną satysfakcją rzekłabym w tym miejscu "no! :-D", gdyby nie to, że widziałam jak siostra Burszynka, Bajka, wchłonęła bez gryzienia całą pyzę :watpliwy: No, dobrze, że byłam obok i miał ją kto odpowietrzać, bo by się wariatka udusiła.... :shock: Nauczka na przyszłość- nie wierzcie swoim psom, gryźcie za nie ;-)
dachenoceras Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 .....och trzy stony w stecz i odnalazłem topik ..... tak coby go z lekka odświzyć - zgłosił się kto na Rzeszów (Mistrzostwa Polski Ściany Wschodniej) czy będzie to wystawa z cyklu sześć klas i siedem psów.
rOOn7 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Poszukaj sobie topicu o zeszlo rocznej wystawie w Rzeszowie, i klateczka obowiazkowo !! a i tak zal mi tych co beda sie meczyc na tej wlasnie wystawie - na gorszej w zyciu nie bylem - wiekszego scisku i strachu ze zadepcza mi psiaka nie przezylem :shake:
jolka11 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 rOOn7 napisał(a):Poszukaj sobie topicu o zeszlo rocznej wystawie w Rzeszowie, i klateczka obowiazkowo !! a i tak zal mi tych co beda sie meczyc na tej wlasnie wystawie - na gorszej w zyciu nie bylem - wiekszego scisku i strachu ze zadepcza mi psiaka nie przezylem :shake: Nie opowiadaj :crazyeye: Właśnie jadę tam z dwoma suczkami Wystawy w Rzeszowie mi się podobały ,przynajmniej te letnie..
rOOn7 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 heh letnia a halowa to dwie rozne bajki :evil_lol: napisalem co ja mysle o tej wystawie i chyba nie tylko ja mialem tak kiepskie zdanie. Jak cos , polecam klateczke, stres duzo mniejszy , u mnie w tym terminie jest wolna klateczka :razz:
jolka11 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 rOOn7 napisał(a):heh letnia a halowa to dwie rozne bajki :evil_lol: napisalem co ja mysle o tej wystawie i chyba nie tylko ja mialem tak kiepskie zdanie. Jak cos , polecam klateczke, stres duzo mniejszy , u mnie w tym terminie jest wolna klateczka :razz: Dzięki mam swoją,jak na prawdziwego wystawcę przystało :lol: Jest jeden problem ,kto ją będzie taszczył. :roll: A jeśli nie będzie wielkiej konkurencji ,no cóż ,nie będę płakać ,może wreszcie wrócę z jakimś medalem :lol: A może zamiast wolnej klateczki ,masz wolny termin do kibicowania ,Klaka bysię jakaś zdała :evil_lol:
pmmazz Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 roon7 ma rację co do klatki...sam pamietam doskonale jak nie wiedzialem co ze swoim kojotem poczac, by go cos nie kasnęło lub ktoś nie przytratował...jedna rada ode mnie - jesli jedziesz bez klatki - weź kogoś do pomocy, inaczej nie będzie ciekawie...no i oczywiście warto być wcześnie, by obrać strategiczną pozycję...
jolka11 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 pmmazz napisał(a):roon7 ma rację co do klatki...sam pamietam doskonale jak nie wiedzialem co ze swoim kojotem poczac, by go cos nie kasnęło lub ktoś nie przytratował...jedna rada ode mnie - jesli jedziesz bez klatki - weź kogoś do pomocy, inaczej nie będzie ciekawie...no i oczywiście warto być wcześnie, by obrać strategiczną pozycję... Dzięki za radę.Czy Ty ze swoim kojotem też się wybierasz??
HUSKYTEAM Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No cóż, ja nic lepszego o operacji rzeszów nie mogę powiedzieć... ale niektórym nieco drastyczne warunki i wytrwałość na stanowisku przyniosły 1 miejsce ;-) Na zdjęciu prowizoryczna klatka wykonana z krzesła i nóg wystawcy :-) http://img73.imageshack.us/img73/9819/pict00449cj.jpg
jolka11 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='HUSKYTEAM']No cóż, ja nic lepszego o operacji rzeszów nie mogę powiedzieć... ale niektórym nieco drastyczne warunki i wytrwałość na stanowisku przyniosły 1 miejsce ;-) Na zdjęciu prowizoryczna klatka wykonana z krzesła i nóg wystawcy :-) Mała konkurencja -trudno, ale za takie poświęcenie powinno się dostać 1 miejsce (i nie tylko) Może i w tym roku tak będzie:evil_lol:
rOOn7 Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Jacek :mad: hehehehehhe miejsca kiepskie byly w 2-gim rzedzie , pierwszy mial wypas bo psiaki juz w ringu lezaly, fajnie sie biegalo po ringu :eviltong: zwracajac szczegolna uwage co by nie przydepnac pluszakow obserwatorow ;) grrrrrr jak rany , ale kuszenie sie odbywa - ja nie chce do Rzeszowa :placz: ale tak bez klapciatego to lyso ;)
Asdf Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='rOOn7']Poszukaj sobie topicu o zeszlo rocznej wystawie w Rzeszowie, i klateczka obowiazkowo !! a i tak zal mi tych co beda sie meczyc na tej wlasnie wystawie - na gorszej w zyciu nie bylem - wiekszego scisku i strachu ze zadepcza mi psiaka nie przezylem :shake: Z tego co piszecie o Rzeszowskiej wystawie to gorsza jedynie była Walentynkowa w Bydgoszczy. Nie było tam miejsca, psa na ring wnosiłam na rękach... ale to to pikuś Najgorsze było to,że w rogach "hali" była porozrzucana masa trutek na szczury :angryy:
NigdyNigdy Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 USH napisał(a):Z tego co piszecie o Rzeszowskiej wystawie to gorsza jedynie była Walentynkowa w Bydgoszczy. Nie było tam miejsca, psa na ring wnosiłam na rękach... ale to to pikuś Najgorsze było to,że w rogach "hali" była porozrzucana masa trutek na szczury :angryy: To fajowo :diabloti: Bo ja właśnie w tym roku, po raz pierwszy zgłosiłam psy do Bydgoszczy i to na wystawę walentykową. Ot tak z nudów Coś mi mówi, że będą emocje :p
Recommended Posts