Asiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 No to gratki dla Pani Fotografki!:roll: Pzdr.
jolka11 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Asiaczek napisał(a):No to gratki dla Pani Fotografki!:roll: Pzdr. Dziękuję ,ale ja dopiero sie uczę tego "fachu" :oops:. Następnym razem będzie lepiej. A jak Ewa da choć maleńki znak ,że jej śliczności będzie fruwać to zrobimy fotki wiele lepsze :evil_lol:
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Fotki są super!!! A o jeszcze lepszych to nawet nie śmiem marzyć... Pzdr.
Gosia & c.o. Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Zgadzam się w zupełności!!! Fotki poprostu CUDOWNE :loveu: :loveu: A Jola w roli fotografa sprawdza się świetnie :multi:
NigdyNigdy Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 jolka11 napisał(a):Dziękuję ,ale ja dopiero sie uczę tego "fachu" :oops:. Następnym razem będzie lepiej. Eh no, nie rozumiem zakłopotania :lol: Wdzięczny temat, dobry sprzęt, jeszcze lepszy fotograf :razz: Jednym słowem- fotki genialne! Uwielbiam takie "gwiazdy od kulis" :loveu:
Huskuś Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Ooooo, latających syberianów to jeszcze nie widziałam!!!:crazyeye: Pzdr. Kolekcja latających http://wsh.ovh.org/ranking2005/latajacy/latajacy.html Ewa będzie mogła w tym roku wystąpić w tej konkurencji także. :) Pozdrawiam Hania
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Huskus - dzięki. Ewa koniecznie musi wstawić tam fotki latającego Pegaza. Ale to koniecznie!!! Pzdr.
Manu Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Ooooo, latających syberianów to jeszcze nie widziałam!!!:crazyeye: Pzdr. [SIZE="1"]Dobra, to taki malutki offik :roll: ;) Taki latający może być ? :cool1: http://manu.dogomania.pl/coppermine/displayimage.php?pos=-67
NigdyNigdy Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Manu napisał(a):Dobra, to taki malutki offik :roll: ;) Taki latający może być ? :cool1: http://manu.dogomania.pl/coppermine/displayimage.php?pos=-67 :saeek: Piiiiiękne! Prawdziwy diabeł! :cool2:
Nitor-Nivalis Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Asiaczek napisał(a):Huskus - dzięki. Ewa koniecznie musi wstawić tam fotki latającego Pegaza. Ale to koniecznie!!! Pzdr. Latająca to Gina :) Pegzik to sie od ziemi odbić nie może :p
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Manu napisał(a):Dobra, to taki malutki offik :roll: ;) Taki latający może być ? :cool1: http://manu.dogomania.pl/coppermine/displayimage.php?pos=-67 SUPER LATAJąCY PIES!!! Jak dla mnie - bomba! Pzdr.
Asiaczek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Latająca to Gina :) Pegzik to sie od ziemi odbić nie może :p Oooo, a to dlaczego?! Takie mocne przyciąganie?! A gdzie głowa w chmurach? Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Asiaczek napisał(a):Oooo, a to dlaczego?! Takie mocne przyciąganie?! A gdzie głowa w chmurach? Pzdr. faktycznie w obłokach to on buja :) :) :) ale przyciaganie "czterech liter" do ziemi bardzo mocne :lol:
Gosia & c.o. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 No to pierwsze wyniki z tego weekendu... W Rybniku BOB dla Ebonyshadow N Shapali's Dragon :loveu:
efra-husky Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Gratulacje dla Joli i Dragona :p Jeśli to możliwe to proszę o pełną stawkę.
flashka-g Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A BOS w suczkach PENNYROYAL TEA Fortunatus:)!!
Gosia & c.o. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 I kolejne wieści z Rybnika,... Dragon - Best Of Group & III BEST IN SHOW :):):)
Nitor-Nivalis Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 OGROMNE GRATULACJE DLA DRAGONA JOLI I GOSI :p Bardzo sie cieszymy :) :) :)
Videl Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Sredeczne gratulacje dla Moniki i Hanny:loveu:, a także dla pani Joli i Dragona
Savannah Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='Gosia i kropki']I kolejne wieści z Rybnika,... Dragon - Best Of Group & III BEST IN SHOW :):):) WIELKIE GRATULACJE DLA JOLI I DRAGONA !!!!:p
piotrjan Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Sto całusów dla Gosi , Int Ch dla Joli , Solidnej kości dla Dragona
SH Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 GRATULACJE dla zwycięzców !!! :multi: Podziękowania dla tych, którzy zamieszczają tutaj te wszystkie, stawki, wyniki i fotorelacje - dzięki Wam, mimo że nie bywam na wystawach wiem co w trawie piszczy ;)
Recommended Posts