Cyraneczka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ja poproszę zdjęcia z Wrocławia!!! [email protected]
NigdyNigdy Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='agacia']Pegaso Bisa dostal tez. Muminek i Ewa poszaleli :jumpie: Gratulacje i trzymamy kciuki za kolejne BiS'y (a co! skoro Wy tak z grubej rury, to i my też :diabloti: ) Dla pozostałych zwycięzców i półzwycięzców również szczere gratulacje. Szczególnie ciepłe dla półsiostry Bursztynka :klacz: (brat przesyła cmoki :loveu: )
Savannah Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 GRATULACJE DLA EWY i śLICZNEGO PEGASO !!!:loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: [SIZE=4] GRATULACJE DLA MONI I SOńKI !!![SIZE=2] ( [SIZE=2]ha a widzisz pepsi odemnie dała Ci moc:cool3:):loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu:
Cyraneczka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='zpr']Gratuluję dzisiejszym zwycięzcom i dzięki za super atmosferę na ringu :loveu: Dodam tylko, że Niagara Fortunatus III BIS Weteranów w konk. 15 u sędziego A. Kaźmierskiego:roll: Świetny wynik! Oby Sonia dalej miała taką kondycję :multi: :multi:
agacia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jeszcze na BISie Weteranow 2 byl mamutek Tanany,a 1 chyba sznaucer miniaturowy :)
Savannah Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 agacia napisał(a):Tyle co wiem PSY kl.szczeniat OSKAR z Pierwszej Reki - w.o kl.mlodziezy DA VINCI Eskimo River II dosk GARET Nektar Polnocy III dosk MAGIC z Pierwszej Reki dyskwalifikacja Winterfrost's PEGASO I dosk Zw.Ml. BOG BIS SAURON Mithrandir Szary Wedrowiec bdb SNOOPY Mithrandir Szaru Wedrowiec bdb kl.posrednia APIS Ninsun nb ARES Wilcze Dziedzictwo II dosk DEXTER z Debickiej Kepy III dosk LAREDO de Ciukci IV dosk Husqvarna ON MY MIND I dosk CWC SAMMI Manoca bdb SWIFT WOLF Fortunatus dosk kl.otwarta ACHAJ Srebrna Cizemka nb ALF Akademicka Rodzinka nb Latrans AWARE OF VICTORY nb Arktogea BLACK WIZARD nb Ebonyshadow Shapali's DRAGON I dosk CWC CACIB DUSTIN Sadeckie Pieszczochy II dosk FIRST EXPRESS Dwie Korony IV dosk KASDAN de Ciukci dosk Oumiak's THE SHOW MUST GO ON III dosk YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia dosk(?) kl.championow GREENLAND Hydrargium - CWC i chyba res.cacib? kl.weteranow AKON Deborah Eiwy I dosk BALTO ze Spiewnego Gonu II SUKI kl.szczeniat NAHNI Srebro Polnocy - wo kl.mlodziezy ALDERAN Nasza Sfora - bdb? (chyba) FAMA Sadeckie Pieszczochy - II dosk. Arktogea QUEEN OF NIGHT - III dosk. Arktogea QUEEN OF SNOW I dosk Zw. Ml.(chyba) Husqvarna QUICK LOVE - IV dosk? kl.posrednia ALBI Leo A'PANAMA Eskimo River - III dosk. BLUE MERLE SIBERIA Bricassart II dosk DASKA Moanke bdb(?) DUMNA z Dzikiego Rancza KENOSHA KALLISTO PRINCESS Ksiazeta Polnocy - IV dosk. Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA I dosk CACIB kl.otwarta AISCHA of Doghouse Farm II dosk. AMI Fast Paws nb ARIZONA DREAM Fortunatus - dosk. ATENA Polanieckie Wzgorze - dosk. BIANKA Syberyjski Przyjaciel BUSHKA LITTLE GIRL Moanke CARMEN SMALL BLACK Moanke Husqvarna Casablanca IV DONA Nektar Polnocy - dosk. EVENING SHINE Nitor Nivalis I res CACIB(?) NIKITA BLACK STRIPE NIKE'S Sniezna Watacha -dosk. PENNYROYAL TEA Fortunatus III ROSANA Eskimoski Domek nb SONORA de Ciukci nb Arktogea VENICE dosk. kl.championow EVERLAST Fortunatus - II dosk Arktogea TSUNAMI - I CWC kl.weteranow ADRISA SWEET Moanke II AZJA Nocny Wedrowiec nb NIAGARA Fortunatus I dosk 3 BIS Veteran jeszcze pare psów do uzupełnienia jest, może ktoś wie
Malvina Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Gratulujemy wszystkim zwyciężcom:laola: Szczególnie tym bisowym.Będe wdzięczna za fotki [email protected]
Łukasz & Kora Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Witam! No wystawe we Wrocławiu można zaliczyć do udanych :D Zrobiła na mnie pozytywne wrażenie :D Pozdrawiam
Bajon Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Savannah napisał(a):jeszcze pare psów do uzupełnienia jest, może ktoś wie Tak, Tak Greenland Hydrargium res.Cacib...
Łukasz & Kora Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witam... Na mojej stronie www.kora.ovh.org pojawiły się juz fotki z wystawy. Dzisiaj postaram sie juz wszytkie dodoać. W czoraj brakło mi czasu Pozdrawiam Łukasz Wójcik
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='NigdyNigdy'] Muminek i Ewa poszaleli :jumpie: Gratulacje i trzymamy kciuki za kolejne BiS'y (a co! skoro Wy tak z grubej rury, to i my też :diabloti: ) Dla pozostałych zwycięzców i półzwycięzców również szczere gratulacje. Szczególnie ciepłe dla półsiostry Bursztynka :klacz: (brat przesyła cmoki :loveu: ) No Mumio idzie jak burza - super!!! :multi: A Sonia przesyła uściski łapek dla braciszka Bursztynka :loveu: ps. ja równiez poproszę fotki na [email protected]
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Savannah'] [SIZE=7]GRATULACJE DLA MONI I SOńKI !!![SIZE=2] ( [SIZE=2]ha a widzisz pepsi odemnie dała Ci moc:cool3:):loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi::loveu: Dzięki słonko! :loveu: Ta Pepsi uratowała mi życie :eviltong:
Gosia & c.o. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Oczywiście jeszcze raz OGROMNE GRATULACJE [SIZE=2]dla Ewy i Mumia :multi::multi::multi: Ja też wystawe musze zaliczyć do bardzo udanych :):) No i ładnie uśmiecham sie o foteczki na [email protected]
troglodytes Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 GRATULACJE dla wszystkich weekendowych zwycięzców:multi: :multi: :multi:
LOCZEK Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW WE WROCŁAWIU!!![SIZE=5]:klacz: Nie zapomnijmy jednak o wszystkich walczących mniej lub więcej utytułowanych.Każdemu należą sie brawa:klacz: .Dziękujemy za przemiłą atmosfere,a jężeli ktoś chce zdjęcia to wyśle.
jolka11 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 WIELKIE BRAWA DLA WSZYSTKICH, A DLA ZWYCIĘZCÓW jeszcze całusy:buzi: [SIZE=3]Ja poproszę o foteczki :loveu:
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='LOCZEK'] GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW WE WROCŁAWIU!!![SIZE=5]:klacz: Nie zapomnijmy jednak o wszystkich walczących mniej lub więcej utytułowanych.Każdemu należą sie brawa:klacz: .Dziękujemy za przemiłą atmosfere,a jężeli ktoś chce zdjęcia to wyśle. Hej Beatka i Darek dzięki Wam za super atmosferkę na ringu jak również pozostałym :loveu: , szkoda, że nie mogła całego dnia spędzic przy ringu SH :placz: musiałam troszkę "pobyć" na ringu obok :roll: Ja również poproszę o foteczki:multi: każdego, któ jakieś posiada na [email protected] :lol:
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='jolka11']WIELKIE BRAWA DLA WSZYSTKICH, A DLA ZWYCIĘZCÓW jeszcze całusy:buzi: [SIZE=3]Ja poproszę o foteczki :loveu: Ja też poproszę :loveu:
zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote=jolka11;2211230 UCHWYCIŁA SIĘ TAM MOŻE GDZIEŚ W KADRZE MOJA WETERANKA?
HUSKYTEAM Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gratulacje dla Pegaza - mówiłem, że wygra? A jak ja mówię, to zawsze się sprawdza ;-) Ps. A ja serdecznie dziękuję za foteczki. Za oknem haszczaki, na ekranie haszczaki, w domu haszczaki. Strach otworzyć lodówkę, nie mówiąc o skrzynce mailowej...
Asdf Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gratulacje dla zwycięzców :cool3: My tym razem zdeklasowani byliśmy, ale bardzo nam z tym dobrze , hehe :evil_lol: I oczywiście poprosze o fotki :)
jolka11 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote Ps. A ja serdecznie dziękuję za foteczki. Za oknem haszczaki, na ekranie haszczaki, w domu haszczaki. Strach otworzyć lodówkę, nie mówiąc o skrzynce mailowej...[/quote] Mam rozumieć ,że fotek Ci nie wysyłać :evil_lol: Muszę jednak stwierdzić ,że bardzo ładnie pozujesz do zdjęć :evil_lol:
Gosia & c.o. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='agacia']Zwlaszcza te calusy od sedziego:cool3: Ewa fajne były no nie :lol::lol:?? Ja też jeszcze raz bardzo ładnie prosze o wszystkie fotki na [email protected]
Recommended Posts