zpr Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 jolka11 napisał(a):[quote Ps. A ja serdecznie dziękuję za foteczki. Za oknem haszczaki, na ekranie haszczaki, w domu haszczaki. Strach otworzyć lodówkę, nie mówiąc o skrzynce mailowej... Mam rozumieć ,że fotek Ci nie wysyłać :evil_lol: Muszę jednak stwierdzić ,że bardzo ładnie pozujesz do zdjęć :evil_lol: Serdeczne dzięki za fotki, mam nadzieje, ze gdzies tam moja suńka się zaplątała. ;)
agacia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja tez ladnie prosze o foteczki z Wroclawia:loveu: [email protected]
Canis_lupus_husky Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [email protected] będę wdzięczna za fotki :)
chicken Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja tez bardzo poprosze o foteczki z Wrocławia :p: Na mail: [email protected] lub ten ktory macie w dogo... :razz: Hmm tak sie zatanawiam dlaczego MAGIC z Pierwszej Reki zostal zdyskwalifikowany :(
Huskuś Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja również się dołączam do gratulacji zwycięzcom i nie zwycięzcom. Ogólnie pogratuluję wszystkim już do końca roku, którzy brali i wezmą udział w jakiejś wystawie. :multi: I proponuję utworzyć temat: "Tu możesz wysłać swoje gratulacje i także gratulacje odebrać". ;) Jak miło, że wszyscy własciclele Husky są jak wielka zgodna i kochająca się rodzina. Buziaki dla wszystkich Haszczaków i ich właścicieli. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Z wielkimi całusami i drapami psów za uchem Hania
renjas Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='chicken']Ja tez bardzo poprosze o foteczki z Wrocławia :p: Na mail: [email protected] lub ten ktory macie w dogo... :razz: Hmm tak sie zatanawiam dlaczego MAGIC z Pierwszej Reki zostal zdyskwalifikowany :( MAGIC z Pierwszej Ręki warknął i skoczył na sędziego podczas oceniania :( Sędzia kazał opuścić ring.
chicken Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ojej... :-( Szkoda... :-( To byla jego pierwsza wystawa? Ciekawe co mu sie w glowce pomyslalo :shake:
Nitor-Nivalis Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Najpierw małe sprostowanie do wyników Winterfrost's PEGASO - Zw. Mł. ( Ukończony Ch. Mł.) NJwR, BOB, BOG, BIS BOG sędziował Attla Soos z Węgier BIS A. Mania EVENING SHINE Nitor Nivalis CWC, Res. CACIB a teraz pięknie dziękujemy wszystkim za Gratulacje :) :) :) Strasznie sie cieszymy :) Nie spodziewałam sie tak dobrego wyniku tym bardziej ze byłam bardzo zmęczona :) bieganie z Jackiem i Gosia to naprawdę wielki wysiłek :cool3: Dziekujemy wszytskim za wspaniała atmosfere - moze cos sie zaczyna zmieniać ;) A teraz Gratulacje - dla Joli i Gosi - było super :) dla Moniki i Soni :) Sylwi i Quenni :) oraz dla wszytskich którym moze troszke nie poszlo - nastepnym razem bedzie lepiej :) Po Bisie na Muminie ktory i tak miał dosyć uwiesiło sie stado dzieci :) kazdy chcial go poglaskac :) nawet jest zdjecie we wroclawskiej wyborczej :) No co tu mowic fajnie było :)
Nitor-Nivalis Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 oczywiscie tez bedziemy wdzieczzni za fotosy :) [email protected]
renjas Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 chicken napisał(a):Ojej... :-( Szkoda... :-( To byla jego pierwsza wystawa? Ciekawe co mu sie w glowce pomyslalo :shake: Nie -zdobył Zw.Mł w Jeleniej Górze i Książu. Podobna sytuacja była w Krakowie - ale tam sędzina dała mu chociaż ocenę. Dostał doskonałą.
Monika R. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ja też wszystkim bardzo serdecznie gratuluje i jak wszyscy prosze o fotki [email protected]
---------- Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Gratulacje dla zwyciezcow!!! Szczegolnie dla Mumina i Ewy!!!:klacz: Nam poszlo w sumie najslabiej jak do tej pory w karierze Laredo, bo na IV lokacie jeszcze nie bylismy. Ale jakby sie za kazdym razem wygrywalo, to nie byloby tego dreszczyku emocji, ktory chyba wlasnie troszke uzaleznia i przyciaga na wystawy ;) Fakt zamieszania z lokatami w psach posredniej byl naprawde skandaliczny. Laredo mial w karcie wpisana lok. III i brazowy medal. Podeszlam i zapytalam, na ktorej faktycznie lokacie byl, bo ustawiony zostal na czwartej. W rezultacie sekretarz ringu przekreslila lokate w karcie i wpisala IV. Nie konsultowala tego z sedzia. W dodatku nakrzyczala na nas, kto nam wydal karty bez jej zgody. Placi sie niemala kase a za to jeszcze na czlowieka nakrzycza :angryy: Nitor-Nivalis napisał(a): Dziekujemy wszytskim za wspaniała atmosfere - moze cos sie zaczyna zmieniać ;) Wlasnie! Nie sposob nie zauwazyc przesympatycznej atmosfery panujacej ostatnimi czasy przy ringu SH :) Az przypomnialam sobie dlaczego jezdzilam na wystawy nie majac jeszcze Laredo :) Wprost przyjemniej sie przegrywa :) Korzystajac z okazji chcialabym jeszcze podziekowac konkurencji, czyli Piotrowi Janowi, za wnikliwa ocene eksterieru Laredo :) zawsze ciekawi mnie zdanie innych, wiec dziekuje za opinie ;) na szczescie Laredo ponownie ma wpisane w ocenie "prawidlowa pigmentacja", wiec chyba nie jest tak najgorzej, choc juz zaczelam powaznie martwic sie o jego "jakosc hodowlana" ;) zaglebilam sie rowniez po raz kolejny w lekture wzorca, siegajac do oryginalu zamieszczonego na stronie FCI, i nadal nie doczytalam o tym, aby sniezny nos byl dopuszczalny jedynie w zimie. A juz zaczelam zywic obawe, iz moja wiedza jest niekompletna :)
Nitor-Nivalis Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 ReiMar napisał(a):Gratulacje dla zwyciezcow!!! Szczegolnie dla Mumina i Ewy!!!:klacz: dzieki :) a o snieżnym nosie :) to były żarty :)
Asdf Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 no widzisz asia ty sie nic nie znasz, ani na wzorcu ani na zartach :evil_lol:
---------- Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a): a o snieżnym nosie :) to były żarty :) ;) znaczy sie ze reszta uwag to tez byl zart? :eviltong: Piotr Jan, nastepnym razem powiedz ze zartujesz, bo sam widzisz, ze na zartach to ja sie znam rownie fatalnie jak na wzorcu :p
Łukasz & Kora Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witam! Tak jak obiecałem we wczorajszą noc, dzisiaj uzupełniłem fotki z wczorajszej wystawy we Wrocławiu :multi:. Zdjęcia można obejrzeć na stronie www.kora.ovh.org :lol: Serdecznie zapraszam... Pozdrawiam ;) Łukasz Wójcik
HUSKYTEAM Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 bo sam widzisz, ze na zartach to ja sie znam rownie fatalnie jak na wzorcu Asia, no cóż, jak by Ci to powiedzieć... wszyscy wiemy, jakiego koloru masz włosy :p
---------- Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Asia, no cóż, jak by Ci to powiedzieć... wszyscy wiemy, jakiego koloru masz włosy :p Oj... jestes tego taki pewny? Bo ja sama juz nie pamietam jakiego naprawde sa koloru :eviltong:
Asiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Późno, bo późno, ale serdecznie gratuluję Wam rezultatów na ringu SH. Ewie i Muminkowi - dodatkowo buziaczki za super wyniki! Pzdr.
chicken Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Jak ktos bedzie mial chwile to tez bardzo ladnie prosze o fotki :lol: [email protected]
Nitor-Nivalis Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Pare fotek z Wroclawia BIS BOG BOB i EVENING SHINE Nitor Nivalis latające fotki
Asiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ooooo, latających syberianów to jeszcze nie widziałam!!!:crazyeye: Pzdr.
Nitor-Nivalis Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Asiaczek napisał(a):Ooooo, latających syberianów to jeszcze nie widziałam!!!:crazyeye: Pzdr. a tu prosze :) autorem fotki jest Mariola :klacz:
Recommended Posts