Izunia:) Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Gosia i kropki napisał(a):Dziś wieczorkiem dam Ci znać, teraz nie róbmy tu offa :razz: Czekammm... :loveu:
Savannah Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Gosia i kropki napisał(a):DZIEKUJE :):multi: do teraz jeszcze nie moge uwierzyć w to wszystko :eviltong: Uwierz uwierz!! Już czas:cool3::eviltong: uwierzyć :)) Oby tak dalej!! czego Ci życze:loveu: BTW nie tylko z posakami:razz: :)
Izunia:) Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Savannah napisał(a):Uwierz uwierz!! Już czas:cool3::eviltong: uwierzyć :)) Oby tak dalej!! czego Ci życze:loveu: BTW nie tylko z posakami:razz: :) Gosiu :] Z haszczakami tez :) To biuro pełne pucharów...:razz: [Nie tylko biuro] Duza częsc dzięki Tobie! :cool3:
wajola Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Chester zdobył brązowy medal na wyst. w Zabrzu :D gratuluję wszystkim - bo my już kończymy "karierę" wystawową :]
Izunia:) Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 wajola napisał(a):Chester zdobył brązowy medal na wyst. w Zabrzu :D gratuluję wszystkim - bo my już kończymy "karierę" wystawową :] Pierwszy byc nie mógł... :P Hehe xD Ale śliczny jest... Jak braciszek oczywiście :)) Buź Wioluś ;*
dachenoceras Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Kielczany 2007 jakby coś, wiela nie ma jeno, - ze 75 sztuków. Siberian Husky, pies, szczeniąt - Oumiak's BAY OF PASSION Siberian Husky, pies, szczeniąt - LANCE De Ciukci Siberian Husky, pies, młodzieży - BOHUN Śnieżne Psy Siberian Husky, pies, młodzieży - Arktogea QUICK DEMON Siberian Husky, pies, młodzieży - Winterfrost's PEGASO Siberian Husky, pies, młodzieży - MISTER OF EUROPE Eskimoski Domek Siberian Husky, pies, młodzieży - LESHAN de Ciukci Siberian Husky, pies, młodzieży - GOLD WIZARD Nitor Nivalis Siberian Husky, pies, młodzieży - ARET Nektar Północy Siberian Husky, pies, młodzieży - GRAF Nektar Północy Siberian Husky, pies, pośrednia - MIESZEK z Coyoacan FCI Siberian Husky, pies, pośrednia - SWIFT WOLF Fortunatus Siberian Husky, pies, pośrednia - SHAMROCK Fortunatus Siberian Husky, pies, pośrednia - DOLAR Took-Suh Siberian Husky, pies, pośrednia - DEMON z Dębickiej Kępy Siberian Husky, pies, pośrednia -BUDYŃ Luks Torpeda Siberian Husky, pies, pośrednia -CHINOOK De Ciukci Siberian Husky, pies, pośrednia - EBONYSHADOW N SHAPALI'S DRAGON Siberian Husky, pies, otwarta - LIDER NIKE'S z Pierwszej Ręki Siberian Husky, pies, otwarta - YUCATAN NIKE'S Syberyjska Rapsodia Siberian Husky, pies, otwarta - Arktogea TRAJAN Siberian Husky, pies, otwarta - KRISTARI'S STOLI Siberian Husky, pies, otwarta - SERHAT De Ciukci Siberian Husky, pies, otwarta - LIMAHL Fortunatus Siberian Husky, pies, otwarta - KAIRO KISMET PRINCE Książęta Północy Siberian Husky, pies, otwarta - WINTERFROST'S CHICHO TERREMOTO Siberian Husky, pies, otwarta - ATAMAN Ninsun Siberian Husky, pies, otwarta - ACHAJ Srebrna Ciżemka Siberian Husky, pies, otwarta - RICK De Ciukci Siberian Husky, pies, championów - Nordic Blue MONTE CARLO Siberian Husky, pies, championów - KARNOVANDA'S ALEXANDER WOLF Siberian Husky, pies, championów - Arktogea SWEETY Siberian Husky, pies, championów - INNISFREE'S INSIDER TRADE Siberian Husky, pies, championów - EASY RIDER Hydrargium Siberian Husky, pies, championów - CHIRICOTE De Ciukci Siberian Husky, pies, championów - PUSHMATAHA Fortunatus Siberian Husky, pies, weteranów -BURSZTYN z Cayoacan (FCI) Siberian Husky, pies, weteranów -ELF Legenda Północy Siberian Husky, suka, szczeniąt - ROYAL LOVELY SUN Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, młodzieży -AZTECA z Coyoacan FCI Siberian Husky, suka, młodzieży -COLUMBIA Połanieckie Wzgórze Siberian Husky, suka, młodzieży -FAMA Sądeckie Pieszczochy Siberian Husky, suka, młodzieży - MISS ARISHA Eskimoski Domek Siberian Husky, suka, młodzieży - NARIS ART OF BEAUTY Srebro Północy Siberian Husky, suka, młodzieży -Discovery POISON Siberian Husky, suka, młodzieży - Arktogea QUEEN OF DREAMS Siberian Husky, suka, młodzieży - Arktogea QUEEN OF SNOW Siberian Husky, suka, młodzieży - Husqvarna TIARA Siberian Husky, suka, młodzieży - AJMARA z Coyoacan Siberian Husky, suka, pośrednia - DELHI Took-Suh Siberian Husky, suka, pośrednia - Arktogea VIXEN Siberian Husky, suka, pośrednia - Husqvarna PRIMA APRILIS Siberian Husky, suka, pośrednia - LUKA Śnieżne Demony Siberian Husky, suka, pośrednia - MIRA CETI Srebro Północy Siberian Husky, suka, otwarta - DIANA Arktyczny Przypływ Siberian Husky, suka, otwarta - KRISTARI'S TEQUILA SUNRISE Siberian Husky, suka, otwarta - SONORA de Ciukci Siberian Husky, suka, otwarta - SEONA de Ciukci Siberian Husky, suka, otwarta - PENNYROYAL TEA Fortunatus Siberian Husky, suka, otwarta - ODE z Tarnawskiej Riviery Siberian Husky, suka, otwarta - LAGUNA De Ciukci Siberian Husky, suka, otwarta - KENOSHA KALLISTO PRINCESS Książęta Północy Siberian Husky, suka, otwarta - VIPER Arktogea Siberian Husky, suka, otwarta - DAPHNE Arctic Wind Siberian Husky, suka, otwarta - Husqvarna CASABLANCA Siberian Husky, suka, otwarta - BRYZA Exultamus Siberian Husky, suka, otwarta - BORN TO THE WILD Fortunatus Siberian Husky, suka, otwarta - ASHANTI NIKE'S Lupinus Siberian Husky, suka, otwarta - ARMIDA ELLIDA-ELZAN Siberian Husky, suka, otwarta - A-KATKA z Vrbova Siberian Husky, suka, otwarta - EVORA de Ciukci Siberian Husky, suka, otwarta - EVENING FALLS Potęga Naturalności Siberian Husky, suka, championów - JAGIENKA z Coyoacan (FCI) Siberian Husky, suka, championów - ALIZE z Leszczynowego Sadu Siberian Husky, suka, championów - KARNOVANDA'S BREE-ANNA
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A może stawka została po prostu skopiowana?;) Pzdr.
jolka11 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Asiaczek napisał(a):A może stawka została po prostu skopiowana?;) Pzdr. No i znówmasz rację :loveu:
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Hihihi, ale etatu wrózki to nikt mi nie chce dać...:placz: Pzdr.
Savannah Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Asiaczek napisał(a):Hihihi, ale etatu wrózki to nikt mi nie chce dać...:placz: Pzdr. Asiaczku etatu to może nie, ale po znajomości powróżysz, co?:cool3:
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 OK. Ale na priv i za opłatą...:evil_lol: (wiesz, bo jak będzie plama, to juz potem nikt się do mnie nie zgłosi...) Pzdr.
Wanka Tanka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Dla zainteresowanych .... :razz: http://www.alebras.net/judging.htm B.Milosevic
jolka11 Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='Asiaczek']OK. Ale na priv i za opłatą...:evil_lol: (wiesz, bo jak będzie plama, to juz potem nikt się do mnie nie zgłosi...) Pzdr. Więc kwota może niezbyt wygórowana?:evil_lol: Choć z naiwnych ponoć można doić :diabloti:
dachenoceras Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Asiaczek napisał(a):A może stawka została po prostu skopiowana?;) Pzdr. No niby tak, niby z pdf`a ciężej skopiować ale da się i niechęć do czynności prozaicznych można pokonać. Irytowało mnie że mam napis że nie zabierałem głosu, tudzież nie napisałem zdania na forum od tygodni więc się w ten sposób spełniłem w dziale psy wystawowe - czy też zaprzęgowe, jakkolwiek by ich nie nazywać.
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 jolka11 napisał(a):Więc kwota może niezbyt wygórowana?:evil_lol: Choć z naiwnych ponoć można doić :diabloti: Wiesz, ja początkująca w tej dziedzinie...:lying::cool: Pzdr.
Asiaczek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 dachenoceras napisał(a):No niby tak, niby z pdf`a ciężej skopiować ale da się i niechęć do czynności prozaicznych można pokonać. Irytowało mnie że mam napis że nie zabierałem głosu, tudzież nie napisałem zdania na forum od tygodni więc się w ten sposób spełniłem w dziale psy wystawowe - czy też zaprzęgowe, jakkolwiek by ich nie nazywać. Nonono. Tak to sobie wykombinowałeś? Ale udział w DGM ma być przyjemnością i relaksem, a nie przykrym obowiązkiem... Pzdr.
sh_maniak Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Praga (CACIB) 18-19.11.2006 (30 sh) sędzia: Ringer Adolf (Austria) ( mogą być błędy) Psy szczeniaki 3558 - ??? coś z Jednicki 3559 - Lence de Ciukci młodzież 3560 - Gold Wizard Nitor Nivalis pośrednia 3561 - Petroff Polarni Express 3562 - Cry Cowboy z Bybovickeho Udoli otwarta 3563 - Kristari's Stoli 3564 - Oumiak's The Show Must Go On 3565 - Serhat de Ciukci championy 3566 - Soci de Ciukci 3567 - Arktogea Black Diamond 3568 - Karnovanda Alexander Wolf 3569 - Innisfree's Inside Trade 3570 - Chiricote de Ciukci weteran 3571 - Akon Deborah Eiwy Suczki szczeniaki 3572 - ??? cos z Jednicki 3573 - ??? cos z Vendredi 13 młodzież 3574- ??? coś czeskiego :evil_lol: pośrednia 3575 - Pamela Polarni Express 3576 - That's All Folks Delle Grandes Jorasses 3577 - Panda/Peggy Polarni Express 3578 - Nokia Brazil z Pierwszej Ręki otwarta 3579 - Nikita Black Stripe Śnieżna Wataha 3580 - Kristari's Tequila Sunrise 3581 - Dutchess Arktyczna Piękność 3582 - Doghousefarm Arisha 3583 - Panda/Peggy Polarni Express 3584 - Tiwaye Asanpi for Potęga Naturalności Eskimoski Domek 3585 - Laguna de Ciukci champion 3586 - Karnovanda Bree Anna weteran 3587 - ??? coś czeskiego
sh_maniak Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Nitra z tego co patrzyłam : 970 - ??? cos słowackiego 971 - Winterfrost's Pegazo 972 - Oumiak's Ambassedeur de France ( kl. pośrednia) 973 - Swift Wolf Fortunatus (chyba :roll: ) 974 - Vinyamars Fearles Wolf (Chyba :roll: ) 975 - Airborn Shadow of Arctic Skyline 976 - ??? cos slowackiego 977 - Tokima's Northwest Passage (chyba :roll: ) 978 - ??? Vinyamar's coś .. może Eagle Father 979 - ??? Vinyamar's coś .. może Flashing Star 980 - ??? Vinyamar's coś .. może Grey Eminence 981 - Doghousefarm Arisha 982 - ??? coś słowackiego 983 - ??? cos z Marook Ravine 984 - ??? coś z Marook Ravine .. może Mark My Style of Wolf Point
sh_maniak Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ewa uzupełnij: 970 - ??? cos słowackiego 971 - Winterfrost's Pegazo - 1, CAJC, BOB 972 - Oumiak's Ambassedeur de France - 1, CAC 973 - Swift Wolf Fortunatus (chyba :roll: ) 974 - Vinyamars Fearles Wolf (Chyba :roll: ) 975 - Airborn Shadow of Arctic Skyline - 1, CAC, Res. CACIB 976 - ??? cos slowackiego 977 - Tokima's Northwest Passage - 1, CAC, CACIB 978 - ??? Vinyamar's coś .. może Eagle Father 979 - ??? Vinyamar's coś .. może Flashing Star 980 - ??? Vinyamar's coś .. może Grey Eminence 981 - Doghousefarm Arisha - 1, CAC, CACIB 982 - ??? coś słowackiego 983 - Vinyamars' Fire of Fame - 1, CAC, Res CACIB 984 - Vinyamar's Dreamer Lady - 2, Res CAC
Savannah Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='sh_maniak']Ewa uzupełnij: 970 - ??? cos słowackiego 971 - Winterfrost's Pegazo - 1, CAJC, BOB 972 - Oumiak's Ambassedeur de France - 1, CAC 973 - Swift Wolf Fortunatus (chyba :roll: ) 974 - Vinyamars Fearles Wolf (Chyba :roll: ) 975 - Airborn Shadow of Arctic Skyline - 1, CAC, Res. CACIB 976 - ??? cos slowackiego 977 - Tokima's Northwest Passage - 1, CAC, CACIB 978 - ??? Vinyamar's coś .. może Eagle Father 979 - ??? Vinyamar's coś .. może Flashing Star 980 - ??? Vinyamar's coś .. może Grey Eminence 981 - Doghousefarm Arisha - 1, CAC, CACIB 982 - ??? coś słowackiego 983 - Vinyamars' Fire of Fame - 1, CAC, Res CACIB 984 - Vinyamar's Dreamer Lady - 2, Res CAC Dokładnie:loveu: Winterfrost's Pegaso BOB !!! (na BoG w 6) Uściski i Gratulacje dla Ewy i Muminka!!!! :loveu: [SIZE=2]Ha, niemiecki handler był wściekły :evil_lol: i dobrze:loveu:
flashka-g Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Oumiak's Ambassedeur de France - 1, CAC,- brawo Jola- Polska góra;) Tokima's Northwest Passage - 1, CAC, CACIB- Gregorowi sie tez nalezy, jego handling zawsze podziwialam;) niemiecki handler a co to za handler jezeli mozna wiedziec?
Recommended Posts