Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Czy ktoś moze napisać kto wygrał BISa w Łodzi?? Ciekawa jestem jak poszło na finałach. Haszaczaki tryumfowały w Szczeniakach i Juniorach, a jak było dalej??
Może ktos ma zdjęcia z finałów??

Bisa ocenial Erwin Deutsher i niestety nam sie nie powiodlo. :-( Bisa wygral Malamut , drugi byl Chow chow a trzecia Akita amerykanska

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HUSKYTEAM napisał(a):
Przecież Darek się zawsze stara ;-) A to widzimy się we Wrocławiu? Fajowo

Tak ,wiem Jacku(żle to ujełam). Ja też sie ciesze że we Wrocku będzie duża ekipa,mam nadzieje że bedzie superancko!!!:sweetCyb:

Posted

złotko napisał(a):
Witajcie kochani.Czy ktoś z Was dysponuje ciekawymi fotkami z wystawy w Zielonej Górze?:loveu: :multi: :p :lol: :lol:

Podaj e-mail-troszke tego mam.

Posted

[quote name='LOCZEK']WSZYSTKO CO CHCECIE!:lol: Już poszły!Czy ktoś juz zna stawke na Wrocław?

kochany Loczku chyba mam problem z komputerem bo nie przeszły fotki
w adresie ta spacja to naciśnięty shift i minus
[email protected]
dzięki i przepraszam za kłopocik
byłabym ogromnie wdzięczna za fotki:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Malvina napisał(a):
Monika i Agacia a wma doszły wczoraj te z Łodzi?? Bo do Agnieszki nie dotarły

Tak do mnie doszły i był tam min pies w otwartej z Fortunatusa i Budyń.

Posted

Fotki do mnie jeszcze nie dotarły:placz: cały dzień próbuję wkleić zdjęcie mojego psiaka i też mi nie wychodzi:placz: ratunku!co za dzień:evil_lol: :lol:

Posted

złotko napisał(a):
Fotki do mnie jeszcze nie dotarły:placz: cały dzień próbuję wkleić zdjęcie mojego psiaka i też mi nie wychodzi:placz: ratunku!co za dzień:evil_lol: :lol:

A jakiego masz psiaka? :cool3:

Posted

zpr napisał(a):
A jakiego masz psiaka? :cool3:

syberian husky 6m-cy jak rozpracuje opcje zamieszczania zdjęć to przyślę jego mordkę:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :lol: :lol: ;) ;) ;) ;)

Posted

mam jedno dobre zdjecie z wystawy Lesio napalony na świńske ucho:lol: Seonka tez zadowolona

i Seonka na ringu

ps. Monice pewnie chodziło o nazwe i przydomek pieska :eviltong:
a własnie Monia maile do ciebie pisze a ty nic...

Posted

[quote name='Monika R.']mam jedno dobre zdjecie z wystawy Lesio napalony na świńske ucho:lol: Seonka tez zadowolona

ps. Monice pewnie chodziło o nazwe i przydomek pieska :eviltong:
a własnie Monia maile do ciebie pisze a ty nic...
Hej
No właśnie chodziło mi o imię i "nazwisko" Twojego haszczaka ;) , a Tobie Monia odpiszę spoko, maile dochodzą :loveu:

Posted

zpr napisał(a):
Hej
No właśnie chodziło mi o imię i "nazwisko" Twojego haszczaka ;) , a Tobie Monia odpiszę spoko, maile dochodzą :loveu:

Słuchajcie-a chciałam być anonimowa-ale chyba mi się nie udało:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :lol: :razz: :razz: :razz:
mój kochany facet nigdy nie chce przywozić mi fotek z wystaw a ja ogromnie chciałabym tam za każdym razem być, niestety pojadę dopiero na następną-z powodu córeczki która była za mała na tak dalekie wyprawy nasze psiaki to WIZI i DŻIDŻI a ponieważ nie umiem kłamać teraz już wszystko wiecie.spotkamy się następnym razem już wszyscy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...