magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='marlenka']Moje skromne ogłoszenia: http://www.allegro.pl/item767616042_bethowen_bez_ciebie_umrze.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2299459_bethowen_stracil_chec_do_zycia_uratuj.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczeni-ta-BETHOWEN-NIE-MA-OCHOTY-Y-ODMIE-JEGO-WEGETACJE-W0QQAdIdZ162131862 BETHOWEN (2827) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl dzięki:loveu:, a czy możesz jeszcze w allegro napisać o nielicytowaniu-ja to ze swojego doświadczenia podpowiadam, wiem że część osób już miała takie przypadki z mniej myslącymi osobami, które chciały psa po zalicytowaniu;/ Quote
bico Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 straszna szkoda, że nie ma miejsc dla bidaczka tak od ręki w jakimś hotelu lub DT:(:placz: Hotel u ZuziM jest bardzo dobry, podchodzi ona z sercem do psiaków... mogę dorzucić dla psinki 50 zł jednorazowo:oops: Quote
marlenka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 magda z. napisał(a):dzięki:loveu:, a czy możesz jeszcze w allegro napisać o nielicytowaniu-ja to ze swojego doświadczenia podpowiadam, wiem że część osób już miała takie przypadki z mniej myslącymi osobami, które chciały psa po zalicytowaniu;/ Oki za chwilę to napisze bo ogłaszałam 4 psy i wszedzie dopisze ale za jakiś czas bo mnie w końcu z pracy wywala :evil_lol: Quote
lolka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 bico napisał(a):straszna szkoda, że nie ma miejsc dla bidaczka tak od ręki w jakimś hotelu lub DT:(:placz: Hotel u ZuziM jest bardzo dobry, podchodzi ona z sercem do psiaków... mogę dorzucić dla psinki 50 zł jednorazowo:oops: dziękujemy kochana, :loveu: najgorsze jest, że w jego przypadku adopcja prosto ze schroniska jest cholernie trudna......nic , kompletnie nic o nim nie wiem .....on niestety jest kompletnie wycofany i z pewnością dopiero w hoteliku gdy poświęci się mu uwagę pokaże światu swoją osobowość .....dlatego też tak strasznie nam zależy aby trafił do ZuziM.....ona naszego Semirka z podobnej depresji wyciągnęła ....zresztą ma doświadczenie z takimi psami w tej chwili są u niej trzy sunie co 10 lat siedziały w schroo i własnie przechodzą metamorfozę:cool3: Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marlenka napisał(a):Oki za chwilę to napisze bo ogłaszałam 4 psy i wszedzie dopisze ale za jakiś czas bo mnie w końcu z pracy wywala :evil_lol: nie ma sprawy, na innych aukcjach dziewczyny mają, można skopiować;) Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='ketunia']Może tutaj sprawdzić. Psiaki nie są w boksach tylko w domu. http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/index7.html lolka zajrzyj tam proszę, bo jest pytanie o Beethovena, a Ty go widziałaś na żywo Quote
lolka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 magda z. napisał(a):lolka zajrzyj tam proszę, bo jest pytanie o Beethovena, a Ty go widziałaś na żywo kurcze tam jest 8letnia dziewczynka......a ja nie wiem jak on się zachowuje w stosunku do dzieci......w ogóle nic o nim nie wiem, jeżdżę tam od ponad roku i przez ten cały czas Bethowen nie dał się poznać, czasami w ogóle z budy nie wychodzi i mogę się nacmokac, naprosic a on i tak nie wychodzi:shake:.........poza tym psiak 8 lat żyje na łańcuchu a nie wiadomo jak wygladały jego przedschroniskowe 5 lat, kompletnie z niego nie ręczę, nie wiem jak się zachowa w domu, czy będzie umiał :shake: bałabym sie go tam posłać Quote
lolka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 poza tym Bethowen z pewnoscia byłby potraktowany jako duży, bo on w stylu Semira, więc cena 20- 25 zl zł za dobę......600- 700 zł miesięcznie nie damy rady.....uwierz mi Magda choćbyśmy się tu wszystkie zabazarkowały na smierć nie damy rady....no chyba że pod latarnię na zmiane będziemy biagały Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ja wszystko wiem, tylko tam zapytałam-a kto nas weźmie spod tej latarni jeszcze:evil_lol: ja też bym się obawiała o reakcję na dziecko, po tak długim pobycie w schronie i niewiadomej przeszłości. zaraz tam napiszę, jeśli Ciebie jeszce tam nie było:) Quote
lolka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 magda z. napisał(a):ja wszystko wiem, tylko tam zapytałam-a kto nas weźmie spod tej latarni jeszcze:evil_lol: ja też bym się obawiała o reakcję na dziecko, po tak długim pobycie w schronie i niewiadomej przeszłości. zaraz tam napiszę, jeśli Ciebie jeszce tam nie było:) oj ciotka odrobinę wiary w siebie......bolec jest na dobrej trasie:cool3:.....jacyś Helmuci by nas pewnie zechcieli:diabloti:;)........ o matko ale farmazony tu wypisuję:stupid: Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 lolka napisał(a):oj ciotka odrobinę wiary w siebie......bolec jest na dobrej trasie:cool3:.....jacyś Helmuci by nas pewnie zechcieli:diabloti:;)........ o matko ale farmazony tu wypisuję:stupid: jakby Twój TZ to zobaczył, to by padł:evil_lol: nie dość, ze koty znosi hurtowo, to jeszcze chce się wystawić na autostradzie:evil_lol: napisałam już na tamtym wątku, fajne miejsce, ale daleko od nas:roll: no i Helmutów tam nie mają:evil_lol: Quote
lolka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 magda z. napisał(a):jakby Twój TZ to zobaczył, to by padł:evil_lol: nie dość, ze koty znosi hurtowo, to jeszcze chce się wystawić na autostradzie:evil_lol: napisałam już na tamtym wątku, fajne miejsce, ale daleko od nas:roll: no i Helmutów tam nie mają:evil_lol: o losie jakie my głupie:grin::grin::grin: Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 lolka napisał(a):o losie jakie my głupie:grin::grin::grin: jakbyśmy przemyślały na poważnie co z tymi psami to nic tylko się powiesić, więc chyba lepiej się odstresować;) u nas jakiś wysyp szczyli, to jakaś porażka, jak się udało zabrać te poprzednie 2 suki z małymi, to już licznik z powrotem podszedł do tego samego wskaźnika:shake: Zmykam do mojego XVIII wieku-tam też szaleję, mam czarownicę nawet:diabloti: niestety skazali ją na ścięcie-najlepszy sposób na pozbycie się metresy zmarłego szwagra, a na torturach pytali się jej gdzie reszta klejnotów-moje feministyczne ego jest dumne z jej rehabilitacji po blisko 300 latach:p Miłego wieczorku:loveu: i omijaj kocie souvenirki;) Quote
mikoada Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Co słychać u Bethowenka, czy są jakieś wieści w sprawie DT?? Quote
magda z. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Beethoven ma nas na razie tutaj:diabloti: Bo nie wie co mu szykujemy;) na razie czekamy na miejsca u Zuzi, dzisiaj pies do nas wyszedł, tyle osób się nazbierało i chciało z nim pogadać, że w końcu się schował, zaraz dodam pozostałe foty;) Quote
mikoada Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 czekam z niecierpliwością :) i mam nadzieję, że z tego szykowania coś wyjdzie i już niedługo zobaczymy uśmiechniętą mordkę Bethowena :) Quote
magda z. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 my też mamy taką nadzieję, nie wszystko od nas zależy, też chcemy go jak najszybciej zabrać, ale na razie jest deficyt DT lub hoteli, wszędzie długie kolejki pysiolek kochany:loveu: wyszedł z budy:loveu: i tylko tyle, później się schował, a zwierzaków do ogarnięcia wiele Quote
ketunia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Śliczny jest. Tylko taki smutny:( Już niedługo Bethowenku Quote
dorota k. Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Trzymam kciuki z Bethowena. Na pewno się uda. Kochane psisko:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 na razie nic.... Semir poogłaszany po b-cu, ale cisza:roll: Quote
agabytom Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Bethowen -biedny,zapomniany,samotny....W góre piesku... Dla Ciebie też wyjdzie słońce,nie poddawaj się!!! Quote
magda z. Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 na szczęście pogoda ma się już lepiej, bo przez ostatnie kilka dni padało Quote
bico Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 lolka napisał(a):dziękujemy kochana, :loveu: najgorsze jest, że w jego przypadku adopcja prosto ze schroniska jest cholernie trudna......nic , kompletnie nic o nim nie wiem .....on niestety jest kompletnie wycofany i z pewnością dopiero w hoteliku gdy poświęci się mu uwagę pokaże światu swoją osobowość .....dlatego też tak strasznie nam zależy aby trafił do ZuziM.....ona naszego Semirka z podobnej depresji wyciągnęła ....zresztą ma doświadczenie z takimi psami w tej chwili są u niej trzy sunie co 10 lat siedziały w schroo i własnie przechodzą metamorfozę:cool3: i dlatego właśnie mnie też bardzo zależy aby dziaduszek trafił do ZuziM i jeżeli tam ma trafić(na hotel megi niestety się nie dorzucę miesięcznie:shake:), to wyskrobię choć 10 zeta miesięcznie:oops: plus 50 zeta jednorazowo, jak już pisałam wcześniej. On jest jeszcze gdzieś w kolejkę wpisany? Bo czas dla niego ucieka:-( i zima się zbliża:( i może warto podsumować ile jest łącznie deklaracji miesięcznych, wpłat jednorazowych i wpłat z bazarków?:oops: tak by było czytelniej;) Quote
Recommended Posts