Jump to content
Dogomania

Petra - malutka, biszkoptowa, kudłata suczka - szukamy DT!!! Adoptowana.

Recommended Posts

Posted

W katowickim schronisku od niedawna przebywa malutka, biszkoptowa, kudłata suczka!
Jest zaniedbana, w DT po wykąpaniu i uczesaniu będzie przepiękna!

Jest młodziutka, przyjaźnie nastawiona do ludzi!

Kontakt w sprawie adopcji:
514-518-167
Agnieszka
[email protected]

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DZIEKUJE ZA WIADOMOSC. JEST NAPRAWDE ŚLICZNA.KIEDY PATRZE NA TE WSZYSTKIE ZWIERZACZKI,TO PRZYGARNEŁBYM JAK LECI.NIESTETY NIE MA WARUNKÓW. ADOPTOWAŁAM DWA KOTKI. Moi panowie umieją je tylko głaskac,a reszta spada na mnie.Ja czesto wyjeżdzam do pracy na kilka miesiecy,,wiec z psem to już napewno nie miałby kto wychodzic,boję się nawet myśleć jak bedzie z kotkami,ale mam nadzieję,że az tacy żli nie sa. Moze dadzą radę. Jest mi naprawde przykro,staram sie pomagac w inny sposób,chocby niewielkimi wpłatami. Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Może ,gdyby chodziło o 2,3 miesiące na dom tymczasowy ?? Muszę jednak porozmawiać z mężem.Mieszkam w bloku 4-e piętro,Jak wspomniałam są koty.Nie wiem jak bedzie z akceptacją nowego zwierzecia. Dam znać ok??

Posted

Oczywiście! Dziekuję za to że zajrzałaś.:loveu:
Małej przydałby sie DT bo sliczna jest i młodziutka więc nie chcialabym, żeby trafiła w nieodpowiednie ręce...:shake:...Wiadomo.
A po wykąpaniu i obcięciu, myśę, że domki będą się o nią biły!

Oczywiście sterylizacja koniecznie. Kupon na bezplatna sterylkę dostanie w schronisku.

Zrobiłam Petrze Allegro, ale nie wyrożnione, tylko pogrubina czcionka...

Posted

Psinka jest piękna :loveu:, ale niestety nie mogę pomóc. Ja nie mogę wsiąść na DT bo moją psina to zazdrośnica i złe znosi pobyt innego psa w domu. Niedawno miałam przez parę dni szczeniaka ehh i nie mogłam potem dojść z nią do porozumienia. Przykro mi.

Guest Elżbieta481
Posted

Cześć maleństwo!
Czy mi się wydaje czy psina jest na uwięzi na tym zdjęciu?
Będziemy zaglądać..
Elżbieta

Posted

Śliczna suczka, czy ma jakie ogłoszenia? Ja jako tymczas odpadam, chociaż biorę malutkie suczki, ale ten rok jestem w Anlii, więc nie mam jak. Mogę zrobic ogłoszenie na alegratce i allegro, powinna szybko pójść!!!

Posted

[quote name='malagos']Taka troche jamnikowaa, nie? Tymczas to dla niej wybawienie i szansa![/quote]

[quote name='Jasza']No tak mi się wydaje, jakby to był mix jamnika i Yorka....
Dzieki że zagladacie....[/quote]

Z jamnika nie ma nic, ale ma i tak same atuty, mała, śliczna - cudny pychol. Musi szybko znaleźć domek.

Posted

A jeśli uda się wykombinować strzyżenie to co potem ? - zdjęcia i schron ? - jednak najlepszy byłby tymczas bo nawet po strzyżeniu w schronie będzie "za chwilę" taka sama.

I czy dyrekcja się zgodzi na taką akcję. Wiem, że już kiedyś był taki pomysł i po srzyżeniu inne psy gryzły te strzyżone. Generalnie należałoby zapewnić tym psom jakieś pomieszczenie gdzie mogłyby się znowu ubrudzić i brzydko pachnieć :shake:

Posted

Te biedne kudłacze mają przekichane...

Kiedy się ubrudzą i zrobią Im się dredy, to nikt nie zauważy, jakie są potencjalnie piękne...

Malutka jest śliczna - w DT pewnie błyskawicznie znalazłaby Dom...

Posted

Jasza widziałam, że dałaś psinkę do mojego ogłoszenia :) tylko ja szukam pieska sprawdzonego sama o niej pomyślałam, ale Pani mieszka na wsi. Tam są koty kury i dzieci nie może do niej iść piesek nie sprawdzony. Przykro mi, ale jak będę miała jakieś info o domku odpowiednim dla taj psinki to dam znać :)

Posted

Wydaje mi się, że jeżeli chcemy ja wykąpać i obciąć, to tylko jak juz będzie w DT.
Tak jak piszesz, zaraz znowu by się ubrudziła, poza tym jest jesień i robi się zimno coraz bardziej...:shake:

Dlatego potrzebny byłby DT.
Ja wysyłam PW i proszę gdzie się da...