Jump to content
Dogomania

Petra - malutka, biszkoptowa, kudłata suczka - szukamy DT!!! Adoptowana.

Recommended Posts

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jasza']Mam oczywiście telefon i dokładne dane Noemi.

Nie działa mi wyszukiwanie użytkownikow !!!
Kogo znamy z Krakowa?
Chcę powysyłać PW ale nie mam jak wyszukać....:-(

A ja mogę Petre zawieźć, za polowe kosztów podroży (o ile się nie myle 16 zł.),bo w sumie mam cos do załatwienia w Krakowie. Mozliwe, że nie bedzie trzeba mi zwracac pieniazków - planuje mi sie trasa na 9-11.10 najprawdopodobniej.

Posted

Czy na sterylkę trzeba ja konicznie zawiesc do Brynowa? Mam blisko weterynarza. Czy taki kupon nie realizują wszedzie? Jest mi głupio,z tymi pieniędzmi. Ja poproszę o jakiś nr konta. Cos tam wyślę,tylko to musi być między nami. Wiecie ,ze ci mężczyzni to mają węzą w kieszeni. Tylko na PIWKO I PAPIEROSY IM NIE ZAL.

Posted

Javena napisał(a):
Czy na sterylkę trzeba ja konicznie zawiesc do Brynowa? Mam blisko weterynarza. Czy taki kupon nie realizują wszedzie? Jest mi głupio,z tymi pieniędzmi. Ja poproszę o jakiś nr konta. Cos tam wyślę,tylko to musi być między nami. Wiecie ,ze ci mężczyzni to mają węzą w kieszeni. Tylko na PIWKO I PAPIEROSY IM NIE ZAL.

Sterylizacja jest bezpłatna ale kupon realizowany jest tylko w Brynowie.
Spokojnie, zastanów się Javeno..

Posted

Dzwoniłam do naszego weterynarza.No ,niestety nie ma takiej opcji. To mmusi być umowa. Ciezko by było przyjechac po nia ,jechac na zabieg i taką umordowaną wiez.Kurcze nie wiem jak to zorganizować.:shake:

Posted

[quote name='coronaaj']czyli zapowiada sie niezle, ???

Zapowiada się nieźle, ale nie chcę zapeszać...
Kciuki zaciskać proszę!
Już się nie mogę piątku doczekać!
Będę u Petry po 15.00!

Wymiziać ją od Was??:cool3:

Posted

Javena napisał(a):
Dzwoniłam do naszego weterynarza.No ,niestety nie ma takiej opcji. To mmusi być umowa. Ciezko by było przyjechac po nia ,jechac na zabieg i taką umordowaną wiez.Kurcze nie wiem jak to zorganizować.:shake:

To niech się wypowie Maciaszek.
Tradycyjnie...:cool3:
Ewentualnie wydamy ją do nowego domu bez sterylizacji, tylko będzie trzeba podpisać umowę, dokładnie omówić ten jej punkt no i potem to sprawdzić na wizycie poadopcyjnej.
Jak myślicie?

Posted

Poczekajmy Javeno na Maciaszka, dobrze?

Brynów to dzielnica Katowic.
Samochodu nie mam, więc nie wiem ile sie tam jedzie z centrum, ale nie jest to bardzo daleko.

Posted

JESLI BEDZIEMY W KATOWICACH ,TO NIE BYŁOBY PROBLEMU,TYLKO,ZE UMÓWINE JESTESMY PÓZNYM POPOŁUDNIEM.Nie wiadomo jak tam przyjmują. Chociaz,moja córka adoptowała pieska ze schroniska i nie był kastrowany,dopiero jak skończy rok.Czy wiadomo, ile sunia ma lat??

Posted

Javena napisał(a):
JESLI BEDZIEMY W KATOWICACH ,TO NIE BYŁOBY PROBLEMU,TYLKO,ZE UMÓWINE JESTESMY PÓZNYM POPOŁUDNIEM.Nie wiadomo jak tam przyjmują. Chociaz,moja córka adoptowała pieska ze schroniska i nie był kastrowany,dopiero jak skończy rok.Czy wiadomo, ile sunia ma lat??

Klinika na Brynowie otwarta jest całodowobowo 7 dni w tygodniu Najlepiej zadzwonic i umówic godzinę i dzien zabiegu. Mozna tez suczke pare dni przetrzymac w szpitaliku po zabiegu, tylko, że doba kosztuje chyba 25 zł., no i nie wiadomo czy są miesjca.

Posted

Ode mnie też musza być miziaki ;) Pisałam już,ale nie wiem,czy ktos czytał. Proszę o nr konta na który mogłaby przesłac choc pare zł.co jakis czas.Jestam konsultantka w Avonie,marnie ta sprzedaż idzie,ale zawsze jakieś 10,20 sie uzbiera.:evil_lol: napisałam znowu na pw do Jaszy i chyba cos robie nie tak, nie widze jej nigdzie tz.tej wiadomosci.:angryy:

Posted

BoUnTy napisał(a):
Klinika na Brynowie otwarta jest całodowobowo 7 dni w tygodniu Najlepiej zadzwonic i umówic godzinę i dzien zabiegu. Mozna tez suczke pare dni przetrzymac w szpitaliku po zabiegu, tylko, że doba kosztuje chyba 25 zł., no i nie wiadomo czy są miesjca.

Choinka,to sie sprawa komplikuje. Jednak mysle,ze lepiej będzie jechac z nia za jakies dwa dni i przywież ją do domu.Narazie czekamy na decyzje Maciaszek.

Posted

Konto poda Ci Maciaszek.

A PW pisz proszę ak:
Najedź myszką na Jasza - nad zdjeciem mojego Reksia ;)
i kliknij prawym przyciskiem myszki.

Ja na razie żadnego Twojego PW nie dostałam...

Posted

Javeno, ale na sterylkę możesz pojechać kiedykolwiek, nawet za tydzien lub dwa!
Rano (po wcześniejszym umówieniu przez telefon) możecie pojechać i po zabiegu ja zabierzecie do domu...

Posted

Jasza napisał(a):
Javeno, ale na sterylkę możesz pojechać kiedykolwiek, nawet za tydzien lub dwa!
Rano (po wcześniejszym umówieniu przez telefon) możecie pojechać i po zabiegu ja zabierzecie do domu...

Tak własnie sobie mysle. Dobrze by było,gdybyś tak troche temu mojemu panu ,opowiedziała choc w skrócie jak ta wasza pomoc wygląda. Troche mu tam nadziekowac;) oni to lubia. Łasi na pochwały ,a jeszcze od młodej osoby.......:evil_lol: