Jump to content
Dogomania

Petra - malutka, biszkoptowa, kudłata suczka - szukamy DT!!! Adoptowana.

Recommended Posts

Posted

Super!
O Lolusiu to Maciaszek Ci więcej powie!
No nie, Maciaszku?
Ja przeczytalam, że ma dwa lata, jest spokojny, troszke wystraszony, lagodny i przyjaźnie nastawiony do ludzi!
To taki trochę mix-terierek!

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do Javeny pojechała ta suczka: http://www.katowice.schronisko.net/adopcja35693-0.html
Żabka nie dała się zapiąc na smycz, warczała, wściekała się, a w końcu uciekła i 4 osoby ją goniły. Poza tym nie nadaje się do bloku...

Javeno, podaj mi proszę jakieś namiary na siebie - chciałabym je wpisać na stronie schroniska, przy suni, która teraz u Ciebie będzie, żeby potencjalni chętni mieli się z kim skontaktować.

Posted

Historię z Żabką opisałam na jej wątku.
Naprawdę strasznie mi przykro. :shake:

Malutka suczka którą zabrałam ma na imię Bella ( imię wybrała Javena).
Zaraz założę jej wątek.

Posted

Bella,to najpiekniejsza i najmądrzejsza sunia na świecie. Wszystko rozumie ,co mówię. ŁADNIE CHODZI NA SMYCZY. Byłysmy już4 razy na spacerze,bo zauwazyłam,że często sika. Jak tylko wyjdzie od razu wie po co jest trawka.Z kotkami powoli zaczyna sie obwąchiwac,ale kotki raczej trzymają się na dystns. Myśle,że to kwestia czasu. Chciała koniecznie na wersalke,ale dałam jej poduszke i kocyk na dywan,pokazałam i od razu wiedziała,gdzie jej miejsce. Naprawde cudowna. Pojadła ,pospacerowała ,teraz śpi.Ona śpi,a kotki siedzą i patrzą na nią:lol::cool3:Wyśle zdjęcie do Jaszy meilem.

• 2 weeks later...