Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Podziękuję mu, podziekuję!!! Nie jestem może aż taka młoda...:cool3: ale mogę Go nawet uściskać!! :oops: I tak jest super, że przyjedziecie po małą !! :loveu: :n00b::buzi::bigcool::laugh2_2: Quote
Javena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Dostałam pw,spróbowałam jeszcze raz,ale cosik po angielsku pisze,ze nie komletna wiadomosc,czy cuś. Nie bardzo angielski znam.Bardziej włoski.:evil_lol: Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 No to już Ci bedzie musiał wytłumaczyć ktoś zorientowany bardziej...:oops: Quote
Javena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 CHYBA SIE UDAŁO,BO MIAŁAM 4 WIADOMOSCI WYSŁANE,TERAZ JEST 5.:multi: POROSTU NIE WPISYWAŁAM TEMATU.Moze dlatego nie kompletna wiadomość. Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Doszła Twoja wiadomość, doszła!! Quote
Javena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ZROBIŁAM ZDJĘCIA NA BAZAREK.WYŚLĘ NA MEILA. CZY DOBRZE TO BEDZIE NIE WIEM. Pierwszy raz cos takiego robie. Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Na Brynów musicie się umówić wcześniej, nie da się od tak przyjechać. Dlatego lepiej jak mała najpierw pojedzie do dt, trochę się ogarnie, a potem pojedzie na sterylkę. Quote
Javena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 __Lara napisał(a):Na Brynów musicie się umówić wcześniej, nie da się od tak przyjechać. Dlatego lepiej jak mała najpierw pojedzie do dt, trochę się ogarnie, a potem pojedzie na sterylkę. Ja też tak sadzę. Potrzebowałabym jakies namiary na Brynów.nr tel. adres.itd.Czekam równiez na decyzje Maciaszek. Quote
maciaszek Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jestem. Co prawda nie wiem o czym mam decydować, ale zadecyduję :diabloti:. Uważam, że sunię trzeba wydać po sterylce. Sterylka z darmowego kuponu tylko w brynowskiej klinice w Katowicach. Na taką sterylkę, tak jak napisała _Lara, trzeba się umówić. Z biegu nie ma szans. Oto namiary na tą lecznicę: Klinika Weterynaryjna Brynów 40-585 Katowice ul. Brynowska 25c tel./fax 32 251 75 30 tel. 32 205 14 67 Co co sprawdzenia domku w Krakowie to sprawdzić oczywiście trzeba. Dobrze by też było, żeby przy rozmowie byli wszyscy dorośli domownicy. Jako, że Noemi jest młodą osobą, przed nią studia (niekoniecznie w Krakowie), całe życie, które może ulegać licznym zmianom, to trzeba poruszyć temat czy jak Noemi np. wyjedzie studiować do innego miasta to czy Petra może zostać pod opieką domowników, ew. na zawsze... Z krakowskich dogomanek do głowy przychodzą mi jeszcze: Kenny, taks, agamika, kiwi. Jaszo, zanim pojedziecie w piątek do schronu, zadzwoń i sprawdź czy po Petrę nie zgłosił się np. właściciel. Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 A Brynów jest niedaleko od centrum miasta, na 4 przystanku się wysiada jadąc od Dworca busem :p ale na żądanie przystanek (tak jak ten przy naszym schronisku). Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 W sprawie wizyty napisałam juz pare PW ale napisze jeszcze. Co do uwag zgadzam się w zupełności. Zadzwonię w piątek rano do schroniska i popytam. Quote
Javena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Nr konta odpisałam ,adres i telefon do kliniki również. Jutro wysle jakies 20zł. Troche to smieszne,ale chciałabym tego mojego pan wciągnąc. Jemu to się wydaje,że to jakies niedorzeczne.Próbuję mu to troche wyjasnić,ale lepiej będzie jak porozmawia z nim obca osoba. TAKIE JAKIES NIEDOWIARKI.W głowie mu się nie miesci,że ludzie potrafia się tak poswiecac dla zwierzat.:shake: Ja to już spać w nocy nie moge,taka jestem przejęta.Jak to sie poukłada.::cool1: Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Będzie dobrze Javeno! Fajnie, że jesteś na Dogo! Ja juz teraz idę się kąpać i spać, bo jutro spacer o czwartej rano jak zwykle... Byle do piątku, Petro kochana... Quote
Javena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Na poczcie wszystkie te zdjecia wróciły i wiadomosć,ze skrzynka zapełniona. Nie wiem,czy wysyłac jeszcze raz?? Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Wyczyszczę ją jutro Javeno i wtedy wyślesz ok? Muszę tam zrobić porządek...:oops: A takie jeszcze znalazłam zdjęcie Petry: Quote
Jasza Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Ja na stronę schroniska nie zaglądałam dawno, bo mam zawsze chandrę potem ... A Petra piękna jest! Quote
__Lara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jasza napisał(a):Ja na stronę schroniska nie zaglądałam dawno, bo mam zawsze chandrę potem ... A Petra piękna jest! Będzie jeszcze piękniejsza :cool3: Quote
Javena Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 PIEKNA!!!!!!!!!!!T:multi:TROSZKE TOALETY I BEDZIE DAMA.:razz: Quote
Jasza Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dzisiaj kupuję obróżkę i smycz. Maciaszku, jaka Petra jest duża mniej więcej? Jak Frania? Quote
Jasza Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dzwoniłam do schroniska. Petra czeka! Jak ja już bym ją chciała zabrać i wyściskać! Javeno, podaj mi proszę na PW Twój adres, bo muszę go podać jak będę zabierała Petrę żeby te dane wpisano na kupon na sterylizację. Może być na PW. Zdjecia na bazarek możesz już wysyłać.:eviltong: Skrzynkę mam pustą. Jakby ktoś chciał się dorzucić do jej wyprawki to jeszcze można!!:cool3: Quote
elmira Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Czyli malutka opuszcza definitywnie i nieodwołalnie schronisko. :) Ja nie moge doczekać się zdjęć już z domu, wykapanej i spokojnej. Quote
Jasza Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Czymcie kciuki jutro!! :mad: Coby nie padało, tylko słonko swieciło! Javena - wiesz, jutro Petra może pierwszy raz od dawna, albo i w ogóle pierwszy raz w życiu zaśnie syta, bezpieczna i wycałowana!! Quote
Javena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 OJ TAK,wygłaskana,wycałowana. Podobno ma byc dośc ładnie.:multi: Ja mam jeszcze jeden powód do radosci. Mała pudeleka ,która miałam na NK z Krakowa, ma domek. Naprawde śliczna. Zmarł jej własciciel,ale tylko 10 dni czekała. Wystawina była 20 września. Cały czas śledziłam jej los. Wysyłałam powiadomienia ,gdzie sie dało.Nie sposób było takiej piękności nie pokochac.Trzymam kciuki za jutro. :lol: Nasza pieknośc też będzie kochana. :multi: Quote
Recommended Posts