Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola la napisał(a):
ano jest Lenoxik w Metrze...
szkoda tylko,ze nikt nie dzwoni :-(
no byl jeden glupi telefon:angryy:

Lenox w Metrze i nic??? :crazyeye::angryy::angryy::angryy::-(

Posted

__Lara napisał(a):
Lenox w Metrze i nic??? :crazyeye::angryy::angryy::angryy::-(

i nic :( AMida tez w Metrze i skutek ten sam.......

o Lenoxa mialam jeden tepawy sms i to wszystko:angryy:
wiecie ja ciagle sie ludze,ze ktos zadzwoni nawet jutro.Czasem tak jest.Raz nawet kobieta dzwonila do mnie po 3 tygodniach od ukazania sie psiaka w Metrze.

Posted

Ola la napisał(a):
i nic :( AMida tez w Metrze i skutek ten sam.......

o Lenoxa mialam jeden tepawy sms i to wszystko:angryy:
wiecie ja ciagle sie ludze,ze ktos zadzwoni nawet jutro.Czasem tak jest.Raz nawet kobieta dzwonila do mnie po 3 tygodniach od ukazania sie psiaka w Metrze.

To ja też mam taką nadzieję!

Posted

Ola la napisał(a):

i ja też się tego trzymam i w to wierzę;)

Posted

Selenga napisał(a):
Obiecane banerki dla Lenoxa, podlinkowane

Piekne banerki, bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu:

Lenox ja juz nie mam łez a one nadal płyną. Jak minęła dzisiejsza noc? Bardzo zmarzłeś?
On jest taki piekny i do tego czyściutki, ma piękne futerko, nie widać po nim jeszcze schroniska, teraz jest też czas aby znaalazł dom!!! Domku.... proszę Cię!!!

Posted

ihabe, napisz do red z Radomia
Z radomskiego schroniska wyciągneliśmy ostatnio ślepego psiaka. Była rodzina zainteresowana nim, ale nie udało się bo był zbyt przerażony. Teraz jest inna pani zainteresowana nim ale też nie wiadomo czy do adopcji dojdzie - na razie jest w hoteliku u Morii i jest przyzwyczajany do ludzi. On jest po ciężkich przejściach więc jego socjalizacja może potrwać, a jeśli ci ludzie nie będa chcieli czekać, to może Lenox by się im spodobał.
Tu jest wątek psiaka
Pobili mnie, straciłem wzrok-schr.Radom-Czaruś pojechał do hoteliku. - Dogomania Forum

Posted

Selenga napisał(a):
ihabe, napisz do red z Radomia
Z radomskiego schroniska wyciągneliśmy ostatnio ślepego psiaka. Była rodzina zainteresowana nim, ale nie udało się bo był zbyt przerażony. Teraz jest inna pani zainteresowana nim ale też nie wiadomo czy do adopcji dojdzie - na razie jest w hoteliku u Morii i jest przyzwyczajany do ludzi. On jest po ciężkich przejściach więc jego socjalizacja może potrwać, a jeśli ci ludzie nie będa chcieli czekać, to może Lenox by się im spodobał.
Tu jest wątek psiaka
Pobili mnie, straciłem wzrok-schr.Radom-Czaruś pojechał do hoteliku. - Dogomania Forum

kochana moja Ty ja wiem co to za ludzie i byłam pierwszą która na nich nakrzyczała, Pan nawet cos mi tam zyczył:-(
Raczej nie będę pisała bo i tak nie wezmą:-(

Posted

Ihabe, a może by tak Lenoxa do telewizji? Do kacika adopcyjnego pana Michala Olszewskiego? Czytalam wlasnie z nim wywiad z moj przyjaciel pies i sobie przypomnialam, ze przed wakacjami tyle psiakow z dogo u niego bylo. Tylko, ze juz dawno nie widzialam na dogo Maszaberli ani Krisa.. Masz moze do nich tel?

Posted

ihabe napisał(a):
kochana moja Ty ja wiem co to za ludzie i byłam pierwszą która na nich nakrzyczała, Pan nawet cos mi tam zyczył:-(
Raczej nie będę pisała bo i tak nie wezmą:-(

Ale ja nie mówię o tych ludziach :)
teraz zgłosiła się jakaś sympatyczna pani z Lublina
Ma domek z ogrodem chyba i 2 dorosle córki
Myślę, że dobrze tego pilnować bo jeśli Czaruś do tej pani nie trafi to może Lenox

Posted

Selenga napisał(a):
Ale ja nie mówię o tych ludziach :)
Myślę, że dobrze tego pilnować bo jeśli Czaruś do tej pani nie trafi to może Lenox

skoro to nie ci sami ludzie, to chyba jednak warto zawalczyć o ich serce

Posted

marysia55 napisał(a):
skoro to nie ci sami ludzie, to chyba jednak warto zawalczyć o ich serce

trzeba wykorzystać każdą, nawet najmniejszą iskierkę nadziei;)

Posted

[quote name='Selenga']Ale ja nie mówię o tych ludziach :)
Myślę, że dobrze tego pilnować bo jeśli Czaruś do tej pani nie trafi to może Lenox[/quote]

To jest jakaś szansa :multi:

Posted

W takim razie trzeba tą szanse wykorzystać...
Ihabe skontaktuj sie z nia, a jeśli będzie fajna "przekaż" ja Ani lub Krzysiowi już bezpośresnio. A ja będę trzymać kciuki:loveu: