ihabe Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='bico']no to chyba po takim wspaniałym zakończeniu pora tytuł zmienić, żeby dobrą nowinę i tym sposobem w świat rozpowszechnić!:):):)[/QUOTE] och ja głupi babiszon:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Olga7 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Lenox ma dom i wspanialych ludzi ..:loveu: a to ogromna zasluga Ihabe ,która sprawila ,że ten wspanialego psa pokazala .poświecala wraz z TZ wiele czasu i mogli go też zobaczyć ludzie ,ktorzy tak bardzo pomagają Cichemu Kątowi -Dziękujemy Wam wszystkim!:loveu: Ihabe-jesteś wielka !!!!!:loveu::loveu::loveu: Jesteś Aniołem -nie tylko dla zwierząt. Dla ludzi także .:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='olga7']Lenox ma dom i wspanialych ludzi ..:loveu: a to ogromna zasluga Ihabe ,która sprawila ,że ten wspanialego psa pokazala .poświecala wraz z TZ wiele czasu i mogli go też zobaczyć ludzie ,ktorzy tak bardzo pomagają Cichemu Kątowi -Dziękujemy Wam wszystkim!:loveu: Ihabe-jesteś wielka !!!!!:loveu::loveu::loveu: Jesteś Aniołem -nie tylko dla zwierząt. Dla ludzi także .:loveu::loveu::loveu: kochana, w tej adopcji nie miałam żadnego wkładu ale tak samo się cieszę:loveu::loveu: To Krzysiek i Ania z CK sprawili , ze dotarli do tak wspaniałych ludzi:loveu: Mój wkład to tylko pokazanie Wam Lenoxa i jego problemu i myslę, że było warto:loveu::loveu: Quote
nika28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Nareszczie !!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: Lenox wkońcu znalazł swoje miejsce na ziemi :loveu: Bądź szczęśliwy piesku :multi: Quote
szachrajka14 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 o jej dzisiaj wchodze a tu taka niespodzianka:) Quote
sabina*** Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 WIELKA RADOŚĆ!!!!!! Co za szczęście!!!!!! Lenoxiku, wszystkiego dobrego w nowym domku!!!!! Trzymaj się cieplutko!!!!! :multi: Quote
bico Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ihabe']och ja głupi babiszon:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] no będę musiała po tyłku lać za takie stwierdzenia:evil_lol::mad: Quote
Cajus JB Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A ja dziś jeszcze Lenoxa polecałem. Wspaniałe wiadomości. Powodzenia Lenox Quote
Ana_Zbyska Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 W piątek rozmawiałam z nowym opiekunem Lenoxa, Lenox już niebawem wyjeżdża z PL, ale tu gdzie teraz jest, są jeszcze chyba 3, inne psy. To dla niego za dużo, ciągle szczeka, nie potrafi się uspokoić. Ale Pan Achim i Pani Dana kochają Lenoxa i wierzą, że z jedną suczką (jak już wrócą do Niemiec) Lenoxowi będzie się żyło dużo łatiwej:) Quote
_Mona Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Tak się cieszę , że Lenox znalazł nowy dom , dziękuje Wszystkim ktorzy przyczynili się do tego szczęścia , ogromny szacunek Quote
OlaLola Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cioteczki zapraszam Was na wątek Wrochemika, psiaka bez oczka, świetnie radzącego sobie ale niestety podupadającego na zdrowiu i duchu w schronisku:-( Ck Wrochem, żywiołowy staruszek bez oczka szuka swojego człowieka :smile: __________________ Quote
olalolaa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 przepraszam za offa .. szczeniak bardzo pilnie potrzebuje DT bo sie wykonczy psychicznie :shake:http://www.dogomania.pl/forum/f1166/okropnie-przestraszony-szczeniak-pilne-dt-dajmy-mu-szanse-zima-w-schronie-172985/ Quote
siekowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja dopiero przeczytałam, że Lenox ma dom :-o ło rany ale wspaniale :multi::multi::multi: :loveu: Quote
Bjuta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Bardzo jetem ciekawa, co Lenox znajdzie pod choinką... Quote
Recommended Posts