Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bico']no to chyba po takim wspaniałym zakończeniu pora tytuł zmienić, żeby dobrą nowinę i tym sposobem w świat rozpowszechnić!:):):)[/QUOTE]

och ja głupi babiszon:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lenox ma dom i wspanialych ludzi ..:loveu: a to ogromna zasluga Ihabe ,która sprawila ,że ten wspanialego psa pokazala .poświecala wraz z TZ wiele czasu i mogli go też zobaczyć ludzie ,ktorzy tak bardzo pomagają Cichemu Kątowi -Dziękujemy Wam wszystkim!:loveu:

Ihabe-jesteś wielka !!!!!:loveu::loveu::loveu: Jesteś Aniołem -nie tylko dla zwierząt.
Dla ludzi także .:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='olga7']Lenox ma dom i wspanialych ludzi ..:loveu: a to ogromna zasluga Ihabe ,która sprawila ,że ten wspanialego psa pokazala .poświecala wraz z TZ wiele czasu i mogli go też zobaczyć ludzie ,ktorzy tak bardzo pomagają Cichemu Kątowi -Dziękujemy Wam wszystkim!:loveu:

Ihabe-jesteś wielka !!!!!:loveu::loveu::loveu: Jesteś Aniołem -nie tylko dla zwierząt.
Dla ludzi także .:loveu::loveu::loveu:

kochana, w tej adopcji nie miałam żadnego wkładu ale tak samo się cieszę:loveu::loveu:
To Krzysiek i Ania z CK sprawili , ze dotarli do tak wspaniałych ludzi:loveu:
Mój wkład to tylko pokazanie Wam Lenoxa i jego problemu i myslę, że było warto:loveu::loveu:

Posted

Ale sie cieszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu:
Nareszczie !!!!!!!!!!!!!!!!! :multi:
Lenox wkońcu znalazł swoje miejsce na ziemi :loveu:
Bądź szczęśliwy piesku :multi:

Posted

[quote name='ihabe']och ja głupi babiszon:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

no będę musiała po tyłku lać za takie stwierdzenia:evil_lol::mad:

Posted

W piątek rozmawiałam z nowym opiekunem Lenoxa,
Lenox już niebawem wyjeżdża z PL, ale tu gdzie teraz jest, są jeszcze chyba 3, inne psy.
To dla niego za dużo, ciągle szczeka, nie potrafi się uspokoić.
Ale Pan Achim i Pani Dana kochają Lenoxa i wierzą, że z jedną suczką (jak już wrócą do Niemiec) Lenoxowi będzie się żyło dużo łatiwej:)

• 1 month later...