Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Ale ponoć systemu nie da się opracować :shake::diabloti:

Ale Lenoxowi na pewno uda nam się pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu:
Musimy w to wierzyć:loveu::loveu::loveu:

Posted

LENOXIK ZMIENIŁ LOKUM. TEN CWANIACZEK UCIEKŁ DZIŚ PRZEZ SZCZELINĘ MIĘDZY DRZWICZKAMI I FRUUUUU !!!...
DWUKROTNIE !!!
ALE POCIESZAJĄCY JEST FAKT, ŻE ZACZĄŁ WCHODZIĆ DO BUDY :multi:

Posted

sanel napisał(a):
LENOXIK ZMIENIŁ LOKUM. TEN CWANIACZEK UCIEKŁ DZIŚ PRZEZ SZCZELINĘ MIĘDZY DRZWICZKAMI I FRUUUUU !!!...
DWUKROTNIE !!!

Ale nie uciekł za CK?
Gdzie jest teraz, bo był na samym końcu.
Och Lenox, nie uciekaj:-(

Posted

sanel napisał(a):
DWUKROTNIE !!!

To dobrze, nie będzie tak marzł w nocy! ma coś tam ciepłego w budce?

Posted

Dobrze ,że Lenox chce już sypiać w budzie,gdyż noce są już b.zimne .
No i te wyprawy turystyczne-to też przejaw odwagi Lenoxa i większej pewności siebie może ..:p,oby tylko nie zrobil sobie krzywdy przeciskając się przez te luki w ogrodzeniu.:razz:

Posted

sanel napisał(a):
DWUKROTNIE !!!

Ale miał przewieszony łańcuszek?
jeśli ma zawieszony, to nie ucieka, bo nie ma jak.
Myślę, że w kojcu 'w sadzie' było mu lepiej. Ciągle tam ktoś przechodzi, poza tym kropienie jest łatwiejsze, jeśli jest bliżej nas.

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
Ale miał przewieszony łańcuszek?
jeśli ma zawieszony, to nie ucieka, bo nie ma jak.
Myślę, że w kojcu 'w sadzie' było mu lepiej. Ciągle tam ktoś przechodzi, poza tym kropienie jest łatwiejsze, jeśli jest bliżej nas.

Aniu, martwię się o Lenoxa bardzo, czy ogłoszenia przynoszą jakiś efekt?
Ja wiem, ze nie powinniśmy faworyzować psiaka ale czy można mu jakiś ciepły kocyk włożyć do budki?:-(
Nadal podtrzymuję propozycję umieszczenia go w hoteliku w Elblagu u Morii, wiem, że będzie miał tam ciepłe warunki, towarzystwo psiaków i ludzi cały czas. Będzie też pod opieką weta. Muszę tylko zebrać nieco więcej deklaracji i zrobic bazarki. Jeden jest już w drodze.
Co sądzicie o tym? :loveu::loveu:

Posted

Niestety, nikt nie dzwonił..
Ogólnie adopcje można powiedzieć troszkę ruszyły, niestety o Lenoxa nikt nie pyta. Jutro poszukam jakiegoś koca. Mam nadzieję, że słomę wkrótce dostaniemy, trzeba na nowo dywaniki poprzywieszać przy wejściach do bud. Niestety nie wsztskie wytrzymały z zeszłego roku.

Posted

Tak, dwywaniki, najlepiej jakieś wykładziny dywanowe by nam się przydały, bo z zeszłego roku nic nam nie zostało, a lada dzień trzeba już je znowu poprzywieszać, żeby psiaki były chronione choć połowicznie przed wiatrem.
A co to za hotelik? To są kojce, czy gdzieś w domku by mieszkał?
:oops:

Posted

Raczej w domku:loveu:
Dziś rozpuściłam wici o dywany i jak tylko coś dostanę to zaraz przywiozę:loveu:
A jak tam Lenox? Ma juz kocyk? Bo jak nie Aniu to ja skombinuje coś ciepłego dla niego:loveu: Daj znać, proszę:loveu:

Lenoksik ....

Posted

Ihabe,zaprosiłaś mnie na wątek terierka i Lenoxa,dziekuję ale... nie mogę nijak pomóc:-(.Ani finansowo,bo mam już 7 adoptowanych staruszków i kilka deklaracji hotelikowych raczej dożywotnich,bo to tez stare psiaki są.Na dt,też nie mogę Go wziąć,bo mam już niewidomego Antosia i nie dam rady opiekować się jeszcze jednym ślepaczkiem...eh,człowiek chciałby pomóc tym biednym psiakom,ale fizycznie nie dam już rady:-(

Posted

Nadchodzi chyba ochlodzenie -nawet ponoć lada dzień może być tylko kilka stopni -ale buda pewnie juz zabezpieczona przez chlodami a i futerko też grzeje Lenoxa nieco ..:razz:

Posted

olga7 napisał(a):
Nadchodzi chyba ochlodzenie -nawet ponoć lada dzień może być tylko kilka stopni -ale buda pewnie juz zabezpieczona przez chlodami a i futerko też grzeje Lenoxa nieco ..:razz:

o tym to ja się przekonam osobiście w niedzielę.
Czekam na info od Ana_zbyska czy Lenox ma juz ten ciepły kocyk?:-(

Posted

Kiedyś domowy DT prowadziła Shell. Miała u siebie Kube z padaczką i super mu bylo i dom mu znalazła. Nie wiem czy dalej to robi. Ale może napiszcie? Jakby się udało z DT, to ja się jednorazowo - na stałe niemogę naprawdę - będę dorzucać.