Moria Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Iwonko ty i inne cioteczki i tak bardzo bardzo duzo robicie. Dzieki wam tyle psiakow znalazlo dom. Zobaczysz historia Lenoxa bedzie miala szczęśliwe zakonczenie bo spotkal ciebie i to juz jest wygrana dla niego. Quote
ihabe Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='Moria']Iwonko ty i inne cioteczki i tak bardzo bardzo duzo robicie. Dzieki wam tyle psiakow znalazlo dom. Zobaczysz historia Lenoxa bedzie miala szczęśliwe zakonczenie bo spotkal ciebie i to juz jest wygrana dla niego.[/quote] Twoje słowa są lekarstwem dla mej zmęczonej i upokorzonej duszy:loveu::loveu::loveu: Quote
OlaLola Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Zdjęcia ze spacerku z Lenoxem:loveu::loveu: On jest taki kochaniutki :loveu::loveu: I tak strasznie sie słucha :) Quote
ihabe Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 och cudowny Lenoksik:loveu::loveu::loveu: Zapraszam na bazarek i do rozgłaszania bazarku dla Lenoxa: http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-ubranka-74-92-dla-slepaczkow-do-10-10-2009-a-147522/#post13046077 :loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 kochany Lenoksik, tak bardzo spragniony miłości :( Quote
ihabe Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Zeby tylko choć tymczas dla niego się znalazł:loveu: Boje się , ze zacznie marnieć w kojcu i dziczeć:-(:-( Quote
agata.g Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziś nie umiałyśmy mu podać kropli bo cały czas się tulił albo podskakiwał z radości :) Jednym słowem był dziś szczęśliwi :) To naprawdę wspaniały psiak, po którym serio nie widać aby był niewidomy. Quote
__Lara Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='bico']Ihabe...mam niestety podobne odczucia co Ty:roll: ale jednak liczę, że jest Lenoxikowi jakiś jego "ludź" przeznaczony, żeby dał mu domek i miłość...tyle, że się jeszcze obaj nie odnaleźli nawzajem:-([/quote] Taaa, dokładnie cioteczki, dzisiaj widziałam na 5-6 psów 3 yorki :mad: i to chodzą z nimi Ci zniewieściali faceci :mad: porażka :mad: Lenox jest śliczny :loveu: ciotki, on ma ogłoszenia? Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='__Lara']Taaa, dokładnie cioteczki, dzisiaj widziałam na 5-6 psów 3 yorki :mad: i to chodzą z nimi Ci zniewieściali faceci :mad: porażka :mad: po przykładzie Cyklopka, wiem, że słowo "york" działa w ogłoszeniach jak magnes:roll: a gdy 8 sierpnia znalazłam wywaloną z auta małą sunię, była przerażona i właśnie wyglądała jak mix yorka z mini sznaucerkiem lub shitz-zu, to nawet jej wątku na dogo nie zdążyłam założyć - w sobotę ją znalazłam, kolega porobił piękne fotki, miała tylko allegro...telefony się sypały:crazyeye: Dzwonili ludzie z Elbląga, Oborników Śląskich, Gdańska, Białegostoku:crazyeye: W środę już była w nowym domku w Lublinie:crazyeye: Postaram się dodać tu link, gdzie kolega jej foto wstawił na wątku naszego Dropka, tylko stronę muszę sobie przypomnieć:roll: EDIT - już mam link, od postu 1480 są foto suni: http://www.dogomania.pl/forum/f85/lublin-dropek-ma-domek-dropek-ma-domek-132491/index148.html ale jak przyjdzie do kundelków, starych psów czy chorych, nawet nie obłożnie, to można se flaki wypruć na "milion" ogłoszeń i nikt nie dzwoni:angryy: wtedy zawsze się zastanawiam, gdzie są te tłumy, które wtedy do mnie dzwoniły:angryy::-(:-(:placz::mad: Quote
Ana_Zbyska Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 BAdanie krwi Lenoxa wyszło ogólnie dobrze, prócz glukozy, miał bardzo mocno podwyższoną. Wet podejrzewa cukrzycę. Wzięłam jego mocz do badania, jednak w tym badaniu nic nie wyszło, tzn wszytsko w porządku, jednak wet powiedział, że takie jednokrotne badanie moczu nie musi być wiarygodne. Lenox się ciągle cieszy, domgada się głasków, skacze.. i czeka na domek. Quote
nika28 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='__Lara'] Lenox jest śliczny :loveu: ciotki, on ma ogłoszenia?[/QUOTE] Ma, na pierwszej stronie są wypisane ;) Quote
__Lara Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='bico']po przykładzie Cyklopka, wiem, że słowo "york" działa w ogłoszeniach jak magnes:roll: a gdy 8 sierpnia znalazłam wywaloną z auta małą sunię, była przerażona i właśnie wyglądała jak mix yorka z mini sznaucerkiem lub shitz-zu, to nawet jej wątku na dogo nie zdążyłam założyć - w sobotę ją znalazłam, kolega porobił piękne fotki, miała tylko allegro...telefony się sypały:crazyeye: Dzwonili ludzie z Elbląga, Oborników Śląskich, Gdańska, Białegostoku:crazyeye: W środę już była w nowym domku w Lublinie:crazyeye: Postaram się dodać tu link, gdzie kolega jej foto wstawił na wątku naszego Dropka, tylko stronę muszę sobie przypomnieć:roll: EDIT - już mam link, od postu 1480 są foto suni: http://www.dogomania.pl/forum/f85/lublin-dropek-ma-domek-dropek-ma-domek-132491/index148.html ale jak przyjdzie do kundelków, starych psów czy chorych, nawet nie obłożnie, to można se flaki wypruć na "milion" ogłoszeń i nikt nie dzwoni:angryy: wtedy zawsze się zastanawiam, gdzie są te tłumy, które wtedy do mnie dzwoniły:angryy::-(:-(:placz::mad: No właśnie kochana bico... mnie już tak kusi żeby wziąć dubeltówkę i wystrzelać te wszystkie yorki... oczywiście w przenośni, bo krzywdy nie zrobią żadnemu zwierzęciu, ale to tak mierzi, dlaczego ludzie są tacy beznadziejni :-(:angryy::shake::shake::shake: nika, to dobrze, że ma ogłoszenia ;) bo jakby co to wiecie, mogę trochę zrobić :cool3: Quote
Randa Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nie przeczytałam dokładnie wątku, ale może na DT zacząć deklaracje zbierać Quote
ihabe Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Randa']Nie przeczytałam dokładnie wątku, ale może na DT zacząć deklaracje zbierać[/quote] byłoby super ale wszystkie ciotki spłukane:placz: ale może coś się uda? Quote
Ana_Zbyska Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Czy znacie może kogoś kto móglby przeprowadzić kontrolę przedadopcyjną w okolicach Wałbrzycha? Chodzi o CK Kumpla. Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ihabe napisał(a):byłoby super ale wszystkie ciotki spłukane:placz: ale może coś się uda? Oj może być ciężko :( Quote
sonikowa Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ciotki Lenoxowe, a nie chcecie sobie pocztać o koniu - ślepaczku? Zapraszam, bo wątek umiera, choć koń jeszcze żyje.. http://www.dogomania.pl/forum/f1208/oki-stary-slepy-kulawy-kon-potrzebuje-pomocy-143539/ Quote
ihabe Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Randa napisał(a):Pierwsze 30 deklaruję;) Randa kochanie, ślicznie dziekuję:loveu::loveu::loveu: to ja pójde za Twym przykładem i też 30 zł Mamy więc już 60 zł:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 ihabe napisał(a):Randa kochanie, ślicznie dziekuję:loveu::loveu::loveu: to ja pójde za Twym przykładem i też 30 zł Mamy więc już 60 zł:loveu::loveu::loveu: No proszę :loveu::loveu::loveu: Quote
agata.g Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Link do petycji ::::::www.petycje.pl::::::Petycja o wyznaczenie nowego terenu dla azylu "Cichy Kąt" Osoby, które już podpisały petycję odręczną nie mogą podpisywać drugi raz internetowo. Żeby podpis był ważny należy kliknąć na linka potwierdzającego w e-mailu, który zostaje wysłany w momencie podpisu. Quote
ihabe Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Ciutuchny czy któraś wspomoże Lenoxika chociaż 5 zł:-( Quote
Recommended Posts