Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwonko ty i inne cioteczki i tak bardzo bardzo duzo robicie. Dzieki wam tyle psiakow znalazlo dom. Zobaczysz historia Lenoxa bedzie miala szczęśliwe zakonczenie bo spotkal ciebie i to juz jest wygrana dla niego.

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moria']Iwonko ty i inne cioteczki i tak bardzo bardzo duzo robicie. Dzieki wam tyle psiakow znalazlo dom. Zobaczysz historia Lenoxa bedzie miala szczęśliwe zakonczenie bo spotkal ciebie i to juz jest wygrana dla niego.[/quote]

Twoje słowa są lekarstwem dla mej zmęczonej i upokorzonej duszy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziś nie umiałyśmy mu podać kropli bo cały czas się tulił albo podskakiwał z radości :)
Jednym słowem był dziś szczęśliwi :)
To naprawdę wspaniały psiak, po którym serio nie widać aby był niewidomy.

Posted

[quote name='bico']Ihabe...mam niestety podobne odczucia co Ty:roll:
ale jednak liczę, że jest Lenoxikowi jakiś jego "ludź" przeznaczony, żeby dał mu domek i miłość...tyle, że się jeszcze obaj nie odnaleźli nawzajem:-([/quote]

Taaa, dokładnie cioteczki, dzisiaj widziałam na 5-6 psów 3 yorki :mad: i to chodzą z nimi Ci zniewieściali faceci :mad: porażka :mad:

Lenox jest śliczny :loveu: ciotki, on ma ogłoszenia?

Posted

[quote name='__Lara']Taaa, dokładnie cioteczki, dzisiaj widziałam na 5-6 psów 3 yorki :mad: i to chodzą z nimi Ci zniewieściali faceci :mad: porażka :mad:

po przykładzie Cyklopka, wiem, że słowo "york" działa w ogłoszeniach jak magnes:roll:
a gdy 8 sierpnia znalazłam wywaloną z auta małą sunię, była przerażona i właśnie wyglądała jak mix yorka z mini sznaucerkiem lub shitz-zu, to nawet jej wątku na dogo nie zdążyłam założyć - w sobotę ją znalazłam, kolega porobił piękne fotki, miała tylko allegro...telefony się sypały:crazyeye: Dzwonili ludzie z Elbląga, Oborników Śląskich, Gdańska, Białegostoku:crazyeye: W środę już była w nowym domku w Lublinie:crazyeye: Postaram się dodać tu link, gdzie kolega jej foto wstawił na wątku naszego Dropka, tylko stronę muszę sobie przypomnieć:roll:

EDIT - już mam link, od postu 1480 są foto suni:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/lublin-dropek-ma-domek-dropek-ma-domek-132491/index148.html

ale jak przyjdzie do kundelków, starych psów czy chorych, nawet nie obłożnie, to można se flaki wypruć na "milion" ogłoszeń i nikt nie dzwoni:angryy:
wtedy zawsze się zastanawiam, gdzie są te tłumy, które wtedy do mnie dzwoniły:angryy::-(:-(:placz::mad:

Posted

BAdanie krwi Lenoxa wyszło ogólnie dobrze, prócz glukozy,
miał bardzo mocno podwyższoną. Wet podejrzewa cukrzycę.
Wzięłam jego mocz do badania, jednak w tym badaniu nic nie wyszło,
tzn wszytsko w porządku, jednak wet powiedział, że takie jednokrotne badanie moczu nie musi być wiarygodne.

Lenox się ciągle cieszy, domgada się głasków, skacze..
i czeka na domek.

Posted

[quote name='bico']po przykładzie Cyklopka, wiem, że słowo "york" działa w ogłoszeniach jak magnes:roll:
a gdy 8 sierpnia znalazłam wywaloną z auta małą sunię, była przerażona i właśnie wyglądała jak mix yorka z mini sznaucerkiem lub shitz-zu, to nawet jej wątku na dogo nie zdążyłam założyć - w sobotę ją znalazłam, kolega porobił piękne fotki, miała tylko allegro...telefony się sypały:crazyeye: Dzwonili ludzie z Elbląga, Oborników Śląskich, Gdańska, Białegostoku:crazyeye: W środę już była w nowym domku w Lublinie:crazyeye: Postaram się dodać tu link, gdzie kolega jej foto wstawił na wątku naszego Dropka, tylko stronę muszę sobie przypomnieć:roll:

EDIT - już mam link, od postu 1480 są foto suni:
http://www.dogomania.pl/forum/f85/lublin-dropek-ma-domek-dropek-ma-domek-132491/index148.html

ale jak przyjdzie do kundelków, starych psów czy chorych, nawet nie obłożnie, to można se flaki wypruć na "milion" ogłoszeń i nikt nie dzwoni:angryy:
wtedy zawsze się zastanawiam, gdzie są te tłumy, które wtedy do mnie dzwoniły:angryy::-(:-(:placz::mad:

No właśnie kochana bico... mnie już tak kusi żeby wziąć dubeltówkę i wystrzelać te wszystkie yorki... oczywiście w przenośni, bo krzywdy nie zrobią żadnemu zwierzęciu, ale to tak mierzi, dlaczego ludzie są tacy beznadziejni :-(:angryy::shake::shake::shake:

nika, to dobrze, że ma ogłoszenia ;) bo jakby co to wiecie, mogę trochę zrobić :cool3:

Posted

[quote name='Randa']Nie przeczytałam dokładnie wątku, ale może na DT zacząć deklaracje zbierać[/quote]

byłoby super ale wszystkie ciotki spłukane:placz:
ale może coś się uda?

Posted

Randa napisał(a):
Pierwsze 30 deklaruję;)

Randa kochanie, ślicznie dziekuję:loveu::loveu::loveu:
to ja pójde za Twym przykładem i też 30 zł

Mamy więc już 60 zł:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Randa kochanie, ślicznie dziekuję:loveu::loveu::loveu:
to ja pójde za Twym przykładem i też 30 zł