nika28 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ogłoszenia dla Lenoxa : przygarnijzwierzaka.pl (do akceptacji) petworld.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl animalia.pl kupiepsa.pl ogloszenia.interpress.net.pl cwirek.pl pineska.pl (do akceptacji) polskasfera.eu i.bazar.pl kokosy.pl rozglos.net pajeczyna.pl (do akceptacji) e-gratka.pl nasipupile.pl ofertka.pl offer.pl Reszta jutro ;) Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 ick napisał(a)::loveu:Śliczny !!!Dla psiaka wzok nie jest najważniejszy ! Allegro to najlepsze dla niego ! Ihabe warto było tyle poświęcenia!!On jest taki slodki śliczne fotki!!!!Może ma szanse jeszcze na odzyskanie wzroku? Co to za choróbsko?Czy jeszcze nazwę pamiętasz? Banerek potrzebny!!!! poprosze Paulinęmyckey... podobno nie ma szansy na odzyskanie wzroku ale cuda się zdażają:loveu: Zdobedę te nazwę jakoś mi wyleciała z głowy. Banerek ? Poprosiłam Selenge , obiecała zrobić ale dziś jedzie z Czrusiem do Elbląga:loveu: Quote
__Lara Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jestem. Nika, odwaliłaś kawał dobrej roboty :-o:loveu: Piękny psiak! Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='nika28']Ogłoszenia dla Lenoxa : przygarnijzwierzaka.pl (do akceptacji) petworld.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl animalia.pl kupiepsa.pl ogloszenia.interpress.net.pl cwirek.pl pineska.pl (do akceptacji) polskasfera.eu i.bazar.pl kokosy.pl rozglos.net pajeczyna.pl (do akceptacji) e-gratka.pl nasipupile.pl ofertka.pl offer.pl Reszta jutro ;) :user: Ty pracowita mróweczko :buzi::buzi::buzi: cenka mi opadła, normalnie cenka mi opadła, jesteś kochana, dziekuję razem z Lenoxem Quote
2010 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Prosze podaj koniecznie nazwę , bo zapytam mojego doskonałego weta... Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 ick napisał(a):Prosze podaj koniecznie nazwę , bo zapytam mojego doskonałego weta... wiem eureka ja to wiem.... choroba Rubartha to jest :multi: cieszę się, że jeszcze nie całkowita skleroza multipla mnie dopadła a nie , że biedny Lenox na to cierpiał:-( Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 szachrajka14 napisał(a):lenox jutro sie zobaczymy:) wymiziaj go od nas wszystkich :loveu::loveu: Ja jutro nie mogę, jedziemy z Kubusiem z Gliwic do nowego domku pod Kraków. Ten staruszek mial szczęście, nasz Lenox nie staruszek jeszcze ale i nie młodzieniaszek też bedzie miał szczęście, zobaczycie!!:loveu::loveu::loveu: ta woda z sokiem, która mi podaje mąż jest jakaś dziwna:razz: Quote
Ola la Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Zrobiłam Lenoxikowi cafeanimala ;) - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl obiecuje odnawiac regularnie z im sie nie zbrzydnie "-D cudny jest :loveu: Quote
Olga7 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Zgłaszam się ja także Cioteczko Ihabe-na tym wątku pisanym ogromnym sercem i piękną duszą o pięknym,wyjątkowym i niewidomym psie LENOXIE :loveu: Nie umiem pisać tak jak -Ty Ihabe -ani tyle pomóc ,a nawet pisać ładnymi, kolorowymi literkami i ozdabiać to ślicznymi rysunkami.Może kiedyś. Póki co -pomogę,jak potrafię .Może na coś się przydam-choć do podnoszenia tego wyjątkowego wątku.:loveu::loveu::loveu:. Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Ola la']Zrobiłam Lenoxikowi cafeanimala ;) - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl obiecuje odnawiac regularnie z im sie nie zbrzydnie "-D cudny jest :loveu: Dziekuję 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000razy + 1 ( przebiłam Jurka):loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 kochana cala przyjemnosc po mej stronce :-D bedziemy męczyc ich Lenoxem do skutku(Metra) :evil_lol: Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 olga7 napisał(a):Zgłaszam się ja także Cioteczko Ihabe-na tym wątku pisanym ogromnym sercem i piękną duszą o pięknym,wyjątkowym i niewidomym psie LENOXIE :loveu: Nie umiem pisać tak jak -Ty Ihabe -ani tyle pomóc ,a nawet pisać ładnymi, kolorowymi literkami i ozdabiać to ślicznymi rysunkami.Może kiedyś. Póki co -pomogę,jak potrafię .Może na coś się przydam-choć do podnoszenia tego wyjątkowego wątku.:loveu::loveu::loveu:. Olga7 Twoja obecność to coś bardziej istotnego niż kolorowe literki i piękne słowa.:loveu::loveu: Dal wielu psów i wiele wątków zrobiłaś tak wiele:loveu: Każda z cioteczek coś potrafi, ta banerki, ta ogłoszenia, ta piekne strofy, ta super zdjęcia, ta nie śpi po nocach aż czegos nie wymysli..... to jest siła dogomanii ale tej czystej nie skażonej procedurami i samowolką:loveu: Dziekuję, że jesteście ze mną i Lenoxem:loveu: Quote
2010 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 to choroba " niebieskiego oka " ( zaćmienia rogówki ) Na jakim etapie to uszkodzenie ? Czasami przechodzi po pewnym okresie odpowiedniego leczenia.. Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 ick napisał(a):to choroba " niebieskiego oka " ( zaćmienia rogówki ) Jakim stanie te oczy czy można jeszcz coś zrobić? czasami przechodzi po pewnym okresie odpowiedniego leczenia.. zabij mnie , nie wiem ale na mur się dowiem ........................:loveu::loveu::loveu: Quote
2010 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 To proszę dowiedz sie i napisz na pm . Sprobuje pomóc :lol: Quote
sonikowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 matko, ale sie ciotek nazbierało :-) To twoje siła Ihabe, więc Lenox już ma wieelkie szanse na dom :-) Do jutra! Quote
__Lara Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ihabe napisał(a):Olga7 Twoja obecność to coś bardziej istotnego niż kolorowe literki i piękne słowa.:loveu::loveu: Dal wielu psów i wiele wątków zrobiłaś tak wiele:loveu: Każda z cioteczek coś potrafi, ta banerki, ta ogłoszenia, ta piekne strofy, ta super zdjęcia, ta nie śpi po nocach aż czegos nie wymysli..... to jest siła dogomanii ale tej czystej nie skażonej procedurami i samowolką:loveu: Dziekuję, że jesteście ze mną i Lenoxem:loveu: A mnie nikt nie powita? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: schorowana Larę, z czerwonym kiniolem? :cool1::evil_lol: Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 sonikowa napisał(a):matko, ale sie ciotek nazbierało :-) To twoje siła Ihabe, więc Lenox już ma wieelkie szanse na dom :-) Do jutra! To nasza siła:loveu::loveu::loveu::loveu: Bez Was jestem nikim:-( Dobranoc Lenox, muszę Ci skombinować jakiś kocyk bo noce już zimne bardzo.... Quote
marysia55 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Troche późno (jak zwykle zresztą), ale jestem. Witam ihabe i pieknistego Lenoxa. Własciwie to nie wiem w czym mogę pomóc, bo tekst do allegro jest piekny, a właściwie poza tym nie umię robic innych ogłoszeń :shake:. Lenox, wierzę że znajdziesz dom. Takie psy widzą sercem więcej niż inne oczami. Quote
Olga7 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ihabe minęła się z Larą co do minutki - Ihabe poszla pewnie już spać.:p Ale inne ciotki jeszcze nie śpią -a co niektóre ciotki sporo tu jeszcze posiedzą może A na ból gardla może syrop z cebuli -albo też gorące mleko+miód+maslo +czosnek , albo ciepla przegot.woda z solą --pomogą? Quote
Gosia121 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Do góry LENOX musisz znależć jakiś wspaniały domek.Napewno znajdzie się ktoś kto Cię pokocha. Quote
bico Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 jestem i ja - Ihabe tyle robi dla psiaczków, że teraz i my musimy pomóc jej i Lenoxowi:lol: śliczny psiak i ma bardzo fajne foty:cool3: Quote
marysia55 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 bico napisał(a):jestem i ja - Ihabe tyle robi dla psiaczków, że teraz i my musimy pomóc jej i Lenoxowi:lol: śliczny psiak i ma bardzo fajne foty:cool3: nastepny 'nocny marek' sie zgłosił :evil_lol: czyli przybywa nocna zmiana :p Quote
nika28 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Kolejna porcja ogłoszeń ;) portalogloszen.pl anonseogloszenia.pl (do akceptacji) owi.pl (do akceptacji) argetto.pl (do akceptacji) neeon.pl fistak.pl bono-polska.pl zwierzeta.5aleja.pl psy.pl ogloszenia.wp.pl (do akceptacji) gielda.bai.pl (do akceptacji) mammisia.pl e-zwierzak.pl (do akceptacji) morusek.pl nalepka.info Quote
Recommended Posts