Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ick napisał(a):
:loveu:Śliczny !!!Dla psiaka wzok nie jest najważniejszy !
Allegro to najlepsze dla niego !
Ihabe warto było tyle poświęcenia!!On jest taki slodki
śliczne fotki!!!!Może ma szanse jeszcze na odzyskanie wzroku?
Co to za choróbsko?Czy jeszcze nazwę pamiętasz?
Banerek potrzebny!!!! poprosze Paulinęmyckey...

podobno nie ma szansy na odzyskanie wzroku ale cuda się zdażają:loveu:
Zdobedę te nazwę jakoś mi wyleciała z głowy.

Banerek ? Poprosiłam Selenge , obiecała zrobić ale dziś jedzie z Czrusiem do Elbląga:loveu:

Posted

[quote name='nika28']Ogłoszenia dla Lenoxa :

przygarnijzwierzaka.pl (do akceptacji)
petworld.pl
adopcjapsa.pl
kupsprzedaj.pl
eoferty.com.pl
animalia.pl
kupiepsa.pl
ogloszenia.interpress.net.pl
cwirek.pl
pineska.pl (do akceptacji)
polskasfera.eu
i.bazar.pl
kokosy.pl
rozglos.net
pajeczyna.pl (do akceptacji)
e-gratka.pl
nasipupile.pl
ofertka.pl
offer.pl

Reszta jutro ;)

:user: Ty pracowita mróweczko

:buzi::buzi::buzi:

cenka mi opadła, normalnie cenka mi opadła, jesteś kochana, dziekuję razem z Lenoxem

Posted

ick napisał(a):
Prosze podaj koniecznie nazwę , bo zapytam mojego doskonałego weta...

wiem eureka ja to wiem....

choroba Rubartha to jest :multi:

cieszę się, że jeszcze nie całkowita skleroza multipla mnie dopadła a nie , że biedny Lenox na to cierpiał:-(

Posted

szachrajka14 napisał(a):
lenox jutro sie zobaczymy:)

wymiziaj go od nas wszystkich :loveu::loveu:
Ja jutro nie mogę, jedziemy z Kubusiem z Gliwic do nowego domku pod Kraków.
Ten staruszek mial szczęście, nasz Lenox nie staruszek jeszcze ale i nie młodzieniaszek też bedzie miał szczęście, zobaczycie!!:loveu::loveu::loveu:

ta woda z sokiem, która mi podaje mąż jest jakaś dziwna:razz:

Posted

Zgłaszam się ja także Cioteczko Ihabe-na tym wątku pisanym ogromnym sercem i piękną duszą o pięknym,wyjątkowym i niewidomym psie LENOXIE :loveu:

Nie umiem pisać tak jak -Ty Ihabe -ani tyle pomóc ,a nawet pisać ładnymi, kolorowymi literkami i ozdabiać to ślicznymi rysunkami.Może kiedyś.
Póki co -pomogę,jak potrafię .Może na coś się przydam-choć do podnoszenia tego wyjątkowego wątku.:loveu::loveu::loveu:.

Posted

olga7 napisał(a):
Zgłaszam się ja także Cioteczko Ihabe-na tym wątku pisanym ogromnym sercem i piękną duszą o pięknym,wyjątkowym i niewidomym psie LENOXIE :loveu:

Nie umiem pisać tak jak -Ty Ihabe -ani tyle pomóc ,a nawet pisać ładnymi, kolorowymi literkami i ozdabiać to ślicznymi rysunkami.Może kiedyś.
Póki co -pomogę,jak potrafię .Może na coś się przydam-choć do podnoszenia tego wyjątkowego wątku.:loveu::loveu::loveu:.

Olga7 Twoja obecność to coś bardziej istotnego niż kolorowe literki i piękne słowa.:loveu::loveu: Dal wielu psów i wiele wątków zrobiłaś tak wiele:loveu:
Każda z cioteczek coś potrafi, ta banerki, ta ogłoszenia, ta piekne strofy, ta super zdjęcia, ta nie śpi po nocach aż czegos nie wymysli..... to jest siła dogomanii ale tej czystej nie skażonej procedurami i samowolką:loveu:

Dziekuję, że jesteście ze mną i Lenoxem:loveu:

Posted

ick napisał(a):
to choroba " niebieskiego oka " ( zaćmienia rogówki )
Jakim stanie te oczy czy można jeszcz coś zrobić?
czasami przechodzi po pewnym okresie odpowiedniego leczenia..

zabij mnie , nie wiem ale na mur się dowiem ........................:loveu::loveu::loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Olga7 Twoja obecność to coś bardziej istotnego niż kolorowe literki i piękne słowa.:loveu::loveu: Dal wielu psów i wiele wątków zrobiłaś tak wiele:loveu:
Każda z cioteczek coś potrafi, ta banerki, ta ogłoszenia, ta piekne strofy, ta super zdjęcia, ta nie śpi po nocach aż czegos nie wymysli..... to jest siła dogomanii ale tej czystej nie skażonej procedurami i samowolką:loveu:

Dziekuję, że jesteście ze mną i Lenoxem:loveu:

A mnie nikt nie powita? :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: schorowana Larę, z czerwonym kiniolem? :cool1::evil_lol:

Posted

sonikowa napisał(a):
matko, ale sie ciotek nazbierało :-) To twoje siła Ihabe, więc Lenox już ma wieelkie szanse na dom :-) Do jutra!

To nasza siła:loveu::loveu::loveu::loveu:
Bez Was jestem nikim:-(

Dobranoc Lenox, muszę Ci skombinować jakiś kocyk bo noce już zimne bardzo....

Posted

Troche późno (jak zwykle zresztą), ale jestem. Witam ihabe i pieknistego Lenoxa. Własciwie to nie wiem w czym mogę pomóc, bo tekst do allegro jest piekny, a właściwie poza tym nie umię robic innych ogłoszeń :shake:.
Lenox, wierzę że znajdziesz dom. Takie psy widzą sercem więcej niż inne oczami.

Posted

Ihabe minęła się z Larą co do minutki - Ihabe poszla pewnie już spać.:p
Ale inne ciotki jeszcze nie śpią -a co niektóre ciotki sporo tu jeszcze posiedzą może A na ból gardla może syrop z cebuli -albo też gorące mleko+miód+maslo +czosnek , albo ciepla przegot.woda z solą --pomogą?

Posted

bico napisał(a):
jestem i ja - Ihabe tyle robi dla psiaczków, że teraz i my musimy pomóc jej i Lenoxowi:lol:
śliczny psiak i ma bardzo fajne foty:cool3:

nastepny 'nocny marek' sie zgłosił :evil_lol: czyli przybywa nocna zmiana :p