ihabe Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Nika28 Ty nocny Marku , dziekuję za kolejne ogłoszenia:loveu::loveu::loveu: Lenoxik czy Ty to widziałeś ile cioteczek przy Tobie czuwało?:loveu::loveu: Dzień dobry witam wszystkich bardzo pęknie:lol: Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 He, he ... właśnie się wzięłam za banerek! Widzisz Lenox jakie masz branie! Quote
Ana_Zbyska Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dom dla Lenoxa pilnie potrzebny, Lenox jak na razie nie wchodzi do budy:-( Sprawdzałyśmy już wkładając białe prześcieradło do budy, niestety, następnego dnia nie było śladu łapek.. A noce są coraz zimniejsze, zima zbliża się szybkim krokiem... PILNIE SZUKAMY DOMKU DLA LENOXA !! czy Lenox ma allegro? Quote
nika28 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Ana_Zbyska'] czy Lenox ma allegro? Ma, ihabe mu zrobiła : Lenox, długowłosy mix widzi sercem i prosi o dom (747771410) - Aukcje internetowe Allegro Quote
maarit Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [LEFT]Jak to "likwidacja CK"??? Tak nie można. W Mielcu był ten sam problem ale udało się go na razie przytłumić... Tak nie można:shake: [/LEFT] Quote
Bjuta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Kochani - pobierzcie banerki! Niech więcej osób się o Lenoxie dowie! Quote
piechcia15 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 przepraszam za offa zapraszam na bazarek dla Miśka-Topielca z Pabianic http://www.dogomania.pl/forum/f99/taniocha-ksiazki-pocztowki-ciuchy-buty-za-grosze-dla-miska-topielca-koniec-28-09-a-146983/#post13003823 zbieram kasę na jego leki!! Quote
szachrajka14 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Niespodzianka DZISIEJSZY LENOX co prawda nie są tak piękne jak od ihabe ale zawsze coś Quote
Olga7 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Piękny i smutny jest ten Lenox-patrzy, a nie widzi dobrze-tak do końca. .Jak by prosił :Ja też chcę dobrze widzieć świat wokół- jak inne ,zdrowe psy widzą. A do tego ,żebym jeszcze mial swój wlasny kąt u dobrych ludzi -to bylbym bardzo ,bardzo szczęśliwy już do końca swego życia ...:loveu::loveu::loveu:. Tak bardzo czekam na to . Quote
szachrajka14 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Lenox nie stracił całkiem wzroku(omija różne słupki, drzwi itp.) Quote
Olga7 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 To dobrze ,że choć trochę widzi ...a może będzie nawet lepiej kiedyś widzial,jesli moze być taka nadzieja i możliwości -kto wie... Quote
nika28 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jaki on smutny za tą siatką... :-( :-( Quote
bico Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Lenoxiku jestem tu i pamiętam o Tobie bidaku:( ciotki kochane, dziadeczko-ślepaczkowe, kolejna bida Iwonki, zajrzyjcie do niego:modla::modla::modla: kto tam zajrzy, jeśli nie my?:oops: Bambaryłek jest cudny...i samotny strasznie:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-slepota-musi-oznaczac-dozywocie-w-schronisku-143076/ Quote
2010 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dzień dobry pięknisiu!!!! A te oczy można chyba wyleczyć .... Quote
szachrajka14 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 właśnie niewiem czy można wyleczyc wiem że leczone są Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 olga7 napisał(a):Ihabe minęła się z Larą co do minutki - Ihabe poszla pewnie już spać.:p Ale inne ciotki jeszcze nie śpią -a co niektóre ciotki sporo tu jeszcze posiedzą może A na ból gardla może syrop z cebuli -albo też gorące mleko+miód+maslo +czosnek , albo ciepla przegot.woda z solą --pomogą? Olga, dzięki za recepturę :loveu: piję już co się da, ale dzisiaj skończy się na lekarzu :p niestety... a ten mi pewnie właduje antybiotyk... Podnoszę do góry naszego kochanego psiaczka! :multi::multi::multi: wysoko!!! Quote
ihabe Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Serduszko Ty moje, nie byłam u Ciebie od wczoraj..... coś we mnie pękło jak mi powiedziano, że śpisz na dworze, bo boisz się wejść do budy:-(:-( Nie wiem skąd u człowieka może się produkować tyle łez? Płakałam prawie cały czas, gdy prasowałam, gdy gotowałam, gdy usypiałam swojego maluszka i z nim zasnęłam o 20.30.:-( Czuję się taka bezsilna:-(:-( Jak dotrezć do tej jednej osoby, która da Ci swe serce i domek, jak?:-(:-( Quote
Olga7 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Na silną anginę ropną czy zapalenie oskrzeli -to te recepty domowe podane już są spoznione-to raczej na zaziębienie i lekkie problemy gardlowe chyba. Ale lekarz -koniecznie -niestety teraz ...:cool3:. Trudno...:shake: Quote
ihabe Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Erazm napisał(a):Zapisze sie na watek... bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Lenox jest dziś w metrze :loveu::loveu::loveu::loveu: Trzymajmy kciuki wszyscy. proszę!!!! Quote
Recommended Posts