Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nika28 Ty nocny Marku , dziekuję za kolejne ogłoszenia:loveu::loveu::loveu:

Lenoxik czy Ty to widziałeś ile cioteczek przy Tobie czuwało?:loveu::loveu:

Dzień dobry witam wszystkich bardzo pęknie:lol:

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dom dla Lenoxa pilnie potrzebny,
Lenox jak na razie nie wchodzi do budy:-(
Sprawdzałyśmy już wkładając białe prześcieradło do budy, niestety,
następnego dnia nie było śladu łapek..
A noce są coraz zimniejsze, zima zbliża się szybkim krokiem...

PILNIE SZUKAMY DOMKU DLA LENOXA !!
czy Lenox ma allegro?

Posted

Piękny i smutny jest ten Lenox-patrzy, a nie widzi dobrze-tak do końca. .Jak by prosił :Ja też chcę dobrze widzieć świat wokół- jak inne ,zdrowe psy widzą. A do tego ,żebym jeszcze mial swój wlasny kąt u dobrych ludzi -to bylbym bardzo ,bardzo szczęśliwy już do końca swego życia ...:loveu::loveu::loveu:.
Tak bardzo czekam na to .

Posted

olga7 napisał(a):
Ihabe minęła się z Larą co do minutki - Ihabe poszla pewnie już spać.:p
Ale inne ciotki jeszcze nie śpią -a co niektóre ciotki sporo tu jeszcze posiedzą może A na ból gardla może syrop z cebuli -albo też gorące mleko+miód+maslo +czosnek , albo ciepla przegot.woda z solą --pomogą?

Olga, dzięki za recepturę :loveu: piję już co się da, ale dzisiaj skończy się na lekarzu :p niestety... a ten mi pewnie właduje antybiotyk...

Podnoszę do góry naszego kochanego psiaczka! :multi::multi::multi: wysoko!!!

Posted

Serduszko Ty moje, nie byłam u Ciebie od wczoraj..... coś we mnie pękło jak mi powiedziano, że śpisz na dworze, bo boisz się wejść do budy:-(:-(
Nie wiem skąd u człowieka może się produkować tyle łez? Płakałam prawie cały czas, gdy prasowałam, gdy gotowałam, gdy usypiałam swojego maluszka i z nim zasnęłam o 20.30.:-(
Czuję się taka bezsilna:-(:-( Jak dotrezć do tej jednej osoby, która da Ci swe serce i domek, jak?:-(:-(

Posted

Na silną anginę ropną czy zapalenie oskrzeli -to te recepty domowe podane już są spoznione-to raczej na zaziębienie i lekkie problemy gardlowe chyba.
Ale lekarz -koniecznie -niestety teraz ...:cool3:. Trudno...:shake: