ihabe Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Lenox został adoptowany!!!!!! Cześć, jestem Lenox Lenox przebywa obecnie w Cichym Kącie w Tarnowskich Górach schroniskodlazwierzat.com.pl Mamy sytuację krytyczną - Cichemu Kątowi grozi likwidacja ! Sytuacja jest bardzo skomplikowana i niepewna. To straszne, dlaczego ludzie, którzy tyle wysiłku włożyli i wkładają w pomoc zwierzętom mogą zostać nagle pozbawieni tego wszystkiego, gdyż tereny wokół do tej pory rolne, zostały przekształcone, wykupione i jest plan budowy tam osiedla domków jednorodzinnych?:-(:-(:-( Nadchodząca jesień będzie dla nas bardzo pracowita, poszukać tyle domków dla wszystkich bidulek wydaje się niemożliwe ale i ja i WY wierzymy w swoje marzenia:loveu::loveu: LENOX!!!! biegał ogłupiały pomiędzy samochodami na ulicy w Radzionkowie. Ma około 9 lat. Jest średniej wielkości długowłosym mixem. Bardzo sympatyczny do ludzi i innych psów. Lenox patrzy i widzi swym wielkim sercem i słuchem. Jest niewidomy:-( dodatkowo ma silny stan zapalny spojówek, który obecnie leczymy. Leczący go Wet podejrzewa, że Lenox mógł oślepnąć w wyniku choroby wirusowej wątroby ( niestety nie pamiętam nazwy :mad:) Jest po badaniach krwi, obecnie wątroba jest ok, wyniki dobre. Dziś byłam u Lenoxa, poznałam go i zakochałam się po uszy:loveu::-(:loveu: Cudowny psiak, cudowny. Ma piękną sierść. Jest uroczy:loveu: Wspaniale radzi sobie na smyczy na spacerze, trochę ciągnie ale to chyba dlatego, że mało wychodzi :-( Nasłuchuje głosu i od razu przybiega. Zna komendę siad i daj łapkę :loveu: Ten psiak zasługuje na wspaniały dom ( tak bardzo bym go chciała zabrać do siebie:loveu:) ale nie mogę zabrać 4 psa do mieszkania w bloku:-( Logistycznie nie wyrabiamy :-( Ale gdybym tylko miała możliwość to nie zastanawiałabym się ani chwili :loveu::loveu: Kochani !! Apel do wszystkich ciotek, które mają złote serca (a tylko takie tutaj są :evil_lol:) pomóżcie mi znaleźć domek dla Lenoxa pomóżcie mi go ogłaszać zrobię jeszcze dziś allegro i alegratkę Cioteczka Selenga obiecała zrobić banerek Proszę pomóżcie mi bo ja zwykle pomagam w innych wątkach i mało robię swoich i nie mam zbyt wielkiego doświadczenia jak to do końca zrobić aby tak jak WY znaleźć tej psince wymarzony domek ogłoszenia: Bjuta: Oddam za darmo - LENOX szuka domu. Sytuacja Krytyczna! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl ihabe: Lenox wspaniały psiak odda Ci swe serce od zaraz (787604569) - Aukcje internetowe Allegro Lenox, długowłosy mix widzi sercem i prosi o dom nika28: przygarnijzwierzaka.pl (do akceptacji) petworld.pl adopcjapsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl animalia.pl kupiepsa.pl ogloszenia.interpress.net.pl cwirek.pl pineska.pl (do akceptacji) polskasfera.eu i.bazar.pl kokosy.pl rozglos.net pajeczyna.pl (do akceptacji) e-gratka.pl nasipupile.pl ofertka.pl offer.pl portalogloszen.pl anonseogloszenia.pl (do akceptacji) owi.pl (do akceptacji) argetto.pl (do akceptacji) neeon.pl fistak.pl bono-polska.pl zwierzeta.5aleja.pl psy.pl ogloszenia.wp.pl (do akceptacji) gielda.bai.pl (do akceptacji) mammisia.pl e-zwierzak.pl (do akceptacji) morusek.pl nalepka.info Ola La: Lenox - niewidomy psiaczek - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Mamy zarezerwowany Hotelik u Donki5 Deklaracje stałe 50 zł Randa 50 zł ihabe 10 zł Bjuta 10 zł Marysia 55 20 zł Ola_la 20 zł Lilo czyli 160 zł Wpłaty jednorazowe: Martyna 15 zł :loveu::loveu::loveu: ihabe bazarek: 102 zł ( http://www.dogomania.pl/forum/f1075/bazarek-ubranka-74-92-dla-slepaczkow-do-10-10-2009-a-147522/ ) lilo ( przekazane wieszaczki sprzedane) 70 zł =============================================== razem: 187 zł Dla Lenoxa zebrane fundusze stan na 28.X.2009 Zebrane fundusze zostały ptrzeniesione na Pręguska: szczegóły pod: http://www.dogomania.pl/forum/f28/google-page-rankingegus-niestety-zostaje-w-hoteliku-ma-duze-problemy-z-lapka-potrzebna-pomoc-171790/index24.html Quote
nika28 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ja mogę porobić ogłoszenia... Tylko potrzebny jakiś tekst i kontakt... :-( Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='nika28']Ja mogę porobić ogłoszenia... Tylko potrzebny jakiś tekst i kontakt... :-( Nikusiu dziękuję kochana.:loveu: Text muszę zrobić a kontakt to: kontakt: 0602 318 518 lub 0600 634 303 (po godz. 16.00) adres e-mail: [email protected] lub [email protected] Quote
nika28 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 No to czekam na tekst i ruszam z ogłoszeniami :loveu: Quote
Bjuta Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ja niewiele umiem robić ogłoszeń (właściwie tylko allegro i darmobranie). A jakie namiary podawać? edit! A już są, widzę, przepraszam. Quote
Bjuta Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Oddam za darmo - LENOX szuka domu. Sytuacja Krytyczna! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Bjuta wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 lenox jest cudowny! Kropienie znosi bardzo dzielnie, uwielbia się przytulać! Świetnie sobie radzi..tylko ejst strasznie samotny.. Nie widzi, nie ma swojego przewodnika..:-( Quote
OlaLola Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Lenox jest na prawde cudownym, wspaniałym psiakiem. Mam nadzieję że wkrótce ktoś go pokocha. Zapraszam na wątek Rambusia i proszę o pomoc w ogłoszeniach: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-rambo-wigilijny-prezent-dla-ck-podrzucony-pod-bramy-azylu-137052/ Quote
Ana_Zbyska Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 wątek Merkusia: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-merkury-on_azylowi-ck-grozi-zamkniecie-pilne-adopcje-potrzebne-merkus-blaga-o-dom-146939/ zapraszam Quote
szachrajka14 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Zapraszam na wątek ZBIRUSIA(również CK)http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-zbirek-tyle-juz-wycierpial-ile-jeszcze-ma-znosic-133054/ Quote
agata.g Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ihabe świetne zdj Lenoxa :) PS.skoro każdy swój wątek reklamuje to ja tez :P zapraszam na wątek Toma i Jerrego http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-tom-jerry-czekaja-na-nowa-lepsza-bajke-146923/ Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Zrobiłam allegro. Nad jednym siedziałam godzinę i jak już doszło do prawie końca to kazało mi sie zalogować, co oznacza nic innego jak stratę wszystkiego co napisałam:angryy::angryy: Normalnie zaczęłam płakać jak dziecko:placz: Tyle weny i czasu, nienawidzę świata serwerów i matrixa:angryy: Drugie zrobiłam na brudno:evil_lol: Lenox, długowłosy mix widzi sercem i prosi o dom (747771410) - Aukcje internetowe Allegro a z minuty na minutę bardziej go kocham:loveu: i alegratkę http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2200739_lenox_dlugowlosy_mix_widzi_sercem_i.html Quote
maarit Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jestem cioteczko... Cuś pomyślę i może dorzucę jakieś ogłoszonko... jutro bo kimam na siedząco:sleeping: Quote
sonikowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Jestem Ihabe :-) Ogłoszenia to podstawa, wiadomo. Trzeba też postarać się go wyciągnąc do jakiegos domowego DT.. I może jakieś super ogłoszenie ze zdjęciem w Moim Psie czy cuś... Psiak cudny :-) Quote
piechcia15 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 kurcze śliczny jest ten psiaczek:loveu: a on jest ślepy na oba oczka?? :( to drugie wygląda normalnie, to błękitne to zaćma czy kolor oka ? Quote
mari23 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 tytuł wątku po prostu piękny, chwyta za serce bardzo!!! pomogę, jak tylko potrafię, czyli przez naszą-klasę...:oops:tylko... skoro Kluska tak domek znalazła( i nie tylko ona), może i ten cudny psiak... piękny jest!!!:loveu: ja to wszystkie ślepaczki zabrałabym do siebie, ale mój "anioł" :evil_lol:na więcej piesków w domu już nie pozwoli:shake: Quote
ihabe Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Dziękuje, że jesteście:loveu::loveu::loveu: Och już mi raźniej.....:loveu::loveu: Jeszcze tylko Generała Gienia66 brakuje:evil_lol::evil_lol: Piechciu, on nie widzi na dwa oczka, ma zaćmę ale radzi sobie super i niesamowity ma węch i słuch. Marii ja za ślepaczki i staruszki za ich szczęście to oddałabym wszystko co mam. Wszystko!! :loveu::loveu: Jak na razie to tylko mam na tyle duże serce, żeby ich pomieścić:-(:-(:-( Jestem wdzięczna za rady i podpowiedzi i jesli ktoś może jakieś ogłoszonko skrobnąć:loveu::loveu: Goniu13 bardzo dziekuję za chęć pomocy w ogłoszeniach buźka Quote
2010 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 :loveu:Śliczny !!!Dla psiaka wzok nie jest najważniejszy ! Allegro to najlepsze dla niego ! Ihabe warto było tyle poświęcenia!!On jest taki slodki śliczne fotki!!!!Może ma szanse jeszcze na odzyskanie wzroku? Co to za choróbsko?Czy jeszcze nazwę pamiętasz? Banerek potrzebny!!!! poprosze Paulinęmyckey... Quote
Recommended Posts