Ola la Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ano jest Lenoxik w Metrze... szkoda tylko,ze nikt nie dzwoni :-( no byl jeden glupi telefon:angryy: Quote
sonikowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Może ktoś zadzwoni nawet później, w weekend, czasem ludzie muszą sie oswoić z wlasną decyzja czy planem,.. Trzymam kciuki. Quote
Ajula Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 śliczności piesek :loveu: trzymam kciuki Quote
Atrisko Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dla psiaka który widzi sercem...cudnego rudziaszka... Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ola la napisał(a):ano jest Lenoxik w Metrze... szkoda tylko,ze nikt nie dzwoni :-( no byl jeden glupi telefon:angryy: Lenox w Metrze i nic??? :crazyeye::angryy::angryy::angryy::-( Quote
Ola la Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 __Lara napisał(a):Lenox w Metrze i nic??? :crazyeye::angryy::angryy::angryy::-( i nic :( AMida tez w Metrze i skutek ten sam....... o Lenoxa mialam jeden tepawy sms i to wszystko:angryy: wiecie ja ciagle sie ludze,ze ktos zadzwoni nawet jutro.Czasem tak jest.Raz nawet kobieta dzwonila do mnie po 3 tygodniach od ukazania sie psiaka w Metrze. Quote
__Lara Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ola la napisał(a):i nic :( AMida tez w Metrze i skutek ten sam....... o Lenoxa mialam jeden tepawy sms i to wszystko:angryy: wiecie ja ciagle sie ludze,ze ktos zadzwoni nawet jutro.Czasem tak jest.Raz nawet kobieta dzwonila do mnie po 3 tygodniach od ukazania sie psiaka w Metrze. To ja też mam taką nadzieję! Quote
Selenga Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Obiecane banerki dla Lenoxa, podlinkowane Quote
bico Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ola la napisał(a): wiecie ja ciagle sie ludze,ze ktos zadzwoni nawet jutro.Czasem tak jest.Raz nawet kobieta dzwonila do mnie po 3 tygodniach od ukazania sie psiaka w Metrze. i ja też się tego trzymam i w to wierzę;) Quote
ihabe Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Selenga napisał(a):Obiecane banerki dla Lenoxa, podlinkowane Piekne banerki, bardzo dziękujemy:loveu::loveu::loveu: Lenox ja juz nie mam łez a one nadal płyną. Jak minęła dzisiejsza noc? Bardzo zmarzłeś? On jest taki piekny i do tego czyściutki, ma piękne futerko, nie widać po nim jeszcze schroniska, teraz jest też czas aby znaalazł dom!!! Domku.... proszę Cię!!! Quote
Selenga Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ihabe, napisz do red z Radomia Z radomskiego schroniska wyciągneliśmy ostatnio ślepego psiaka. Była rodzina zainteresowana nim, ale nie udało się bo był zbyt przerażony. Teraz jest inna pani zainteresowana nim ale też nie wiadomo czy do adopcji dojdzie - na razie jest w hoteliku u Morii i jest przyzwyczajany do ludzi. On jest po ciężkich przejściach więc jego socjalizacja może potrwać, a jeśli ci ludzie nie będa chcieli czekać, to może Lenox by się im spodobał. Tu jest wątek psiaka Pobili mnie, straciłem wzrok-schr.Radom-Czaruś pojechał do hoteliku. - Dogomania Forum Quote
ihabe Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Selenga napisał(a):ihabe, napisz do red z Radomia Z radomskiego schroniska wyciągneliśmy ostatnio ślepego psiaka. Była rodzina zainteresowana nim, ale nie udało się bo był zbyt przerażony. Teraz jest inna pani zainteresowana nim ale też nie wiadomo czy do adopcji dojdzie - na razie jest w hoteliku u Morii i jest przyzwyczajany do ludzi. On jest po ciężkich przejściach więc jego socjalizacja może potrwać, a jeśli ci ludzie nie będa chcieli czekać, to może Lenox by się im spodobał. Tu jest wątek psiaka Pobili mnie, straciłem wzrok-schr.Radom-Czaruś pojechał do hoteliku. - Dogomania Forum kochana moja Ty ja wiem co to za ludzie i byłam pierwszą która na nich nakrzyczała, Pan nawet cos mi tam zyczył:-( Raczej nie będę pisała bo i tak nie wezmą:-( Quote
sonikowa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ihabe, a może by tak Lenoxa do telewizji? Do kacika adopcyjnego pana Michala Olszewskiego? Czytalam wlasnie z nim wywiad z moj przyjaciel pies i sobie przypomnialam, ze przed wakacjami tyle psiakow z dogo u niego bylo. Tylko, ze juz dawno nie widzialam na dogo Maszaberli ani Krisa.. Masz moze do nich tel? Quote
Selenga Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ihabe napisał(a):kochana moja Ty ja wiem co to za ludzie i byłam pierwszą która na nich nakrzyczała, Pan nawet cos mi tam zyczył:-( Raczej nie będę pisała bo i tak nie wezmą:-( Ale ja nie mówię o tych ludziach :) teraz zgłosiła się jakaś sympatyczna pani z Lublina Ma domek z ogrodem chyba i 2 dorosle córki Myślę, że dobrze tego pilnować bo jeśli Czaruś do tej pani nie trafi to może Lenox Quote
marysia55 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Selenga napisał(a):Ale ja nie mówię o tych ludziach :) teraz zgłosiła się jakaś sympatyczna pani z Lublina Ma domek z ogrodem chyba i 2 dorosle córki Myślę, że dobrze tego pilnować bo jeśli Czaruś do tej pani nie trafi to może Lenox skoro to nie ci sami ludzie, to chyba jednak warto zawalczyć o ich serce Quote
bico Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 marysia55 napisał(a):skoro to nie ci sami ludzie, to chyba jednak warto zawalczyć o ich serce trzeba wykorzystać każdą, nawet najmniejszą iskierkę nadziei;) Quote
__Lara Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='Selenga']Ale ja nie mówię o tych ludziach :) teraz zgłosiła się jakaś sympatyczna pani z Lublina Ma domek z ogrodem chyba i 2 dorosle córki Myślę, że dobrze tego pilnować bo jeśli Czaruś do tej pani nie trafi to może Lenox[/quote] To jest jakaś szansa :multi: Quote
OlaLola Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 W takim razie trzeba tą szanse wykorzystać... Ihabe skontaktuj sie z nia, a jeśli będzie fajna "przekaż" ja Ani lub Krzysiowi już bezpośresnio. A ja będę trzymać kciuki:loveu: Quote
Olga7 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Odwiedzam Lenoxa i trzymam kciuki za domek dla niego !! Może trafi do tych ludzi ? :loveu::p Oby udalo się . Quote
OlaLola Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ja sobie wypraszam... Lenox aż takim kurduplem nie jest:diabloti::diabloti::diabloti: On wogóle nie jest kurduplem!!! Quote
zachary Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Właśnie erazm, słowo "kurdupel" sąd ostatnio uznał za obraźliwe.Tak nazwał poseł Palikot ...wiecie kogo:razz:... najważniejszą osobę w państwie. Quote
szachrajka14 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 on jest taki kochany naprawde zasługuje na domek Quote
Recommended Posts