pietrucha204 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 hmmm w schronie się zarzekają, że to na pewno mix sznaucera:/ to co usunąć go stąd? Quote
mala_czarna Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 pietrucha204 napisał(a):hmmm w schronie się zarzekają, że to na pewno mix sznaucera:/ to co usunąć go stąd? Jak chcesz to skonsultuj się z ciotkami od sznupków, ale patrząc na tę pierwszą fotkę (najwyraźniej widać), nie widzę żadnego, choćby najmniejszego podobieństwa. :shake: Quote
pietrucha204 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 adopcja - adopcje - psy - Rodon - Schronisko Dla Zwierząt w Kędzierzynie-Koźlu to jest ze strony schronu. podali mix :p ja tam znawczynią tej rasy nie jestem:eviltong: Quote
leni356 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 malawaszka napisał(a):Bruciuś :loveu: Malawaszko, ile Bruciu ma latek? czemu on jeszcze nie w domku? :placz: Quote
malawaszka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 leni356 napisał(a):Malawaszko, ile Bruciu ma latek? czemu on jeszcze nie w domku? :placz: bo Brutek ma już koło 12 latek i musi brać leki naserduszkowe - ale to taniutkie akurat są dla niego, nie pamiętam ile, ale max 20 zł/mies ale nawet chyba mniej - jednak ludzie nie kochają takich piesków :placz: Quote
weszka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Rodon śliczny ale ze sznaucera nie ma nic. Brutek słodki... że też ludzie widzą przede wszystkim wiek psa i ciężko im wyjść ponad to. Quote
malawaszka Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 KRAKÓW - cudo nie pies!!! http://www.dogomania.pl/forum/f1160/sznaucer-mix-przeswietny-przepiekny-duzy-brok-szuka-domu-krakow-145080/#post12853325 Quote
malawaszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Ze schroniska w cieszyna nasz nowy podopieczny w hoteliku - sznaucer średni GROŃ http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-sredni-piekny-czarny-gron-szuka-domu-krk-145106/#post12855926 :loveu: Quote
Malwi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Pamiętacie Altę - konia trojańskiego o której pisałam wam wcześniej ? wcześniej pisałam że urodziła chłopczyka .... dwa dni temu bawie sie ze szczeniorkiem, on lezy na pleckach , ja go smyram po brzuszku i co ? okazało się ze to dziewczynka ... przez miesiąc wszyscy w schronisku myśleli że to chłopiec ... :roll::roll: w kazdym bądź razie szczeniak ma się świetnie, dali jej na imię Tuptuśka (miał być Tuptuś) :D jest przepiękna i czarna jak węgielek. jutro zrobie jej fotki jak nie zapomne :D Quote
malawaszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 :lol::lol::lol: no pięknie - same niespodzianki :lol: Malwi bardzo proszę Cię wyślij mi zdjęcia wszystkich sznupopodobnych od Was na maila - opisy i fotki proszę bo nie ogarniam i one mi się gdzieś zagubiły :oops: mój mail [email protected] Quote
Malwi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 malawaszka - a może przejrzyj stronkę schroniska .. bo ja sie na sznupach nie znam zbytnio... a moze się coś sznupowatego jeszcze znajdzie. z tego co wiem to są Tobi, Alta(+Tuptusia), Beki i Joszi ... fotki jutro zrobie świeże i prześle od razu. Quote
malawaszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Malwi napisał(a):malawaszka - a może przejrzyj stronkę schroniska .. bo ja sie na sznupach nie znam zbytnio... a moze się coś sznupowatego jeszcze znajdzie. z tego co wiem to są Tobi, Alta(+Tuptusia), Beki i Joszi ... fotki jutro zrobie świeże i prześle od razu. tak - te co wymieniłaś plus Jazon i Puszek bo nie widać ich za dobrze na stronie schroniska a może też by mozna podciągnąć pod mixy sznupkowe Quote
Malwi Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 jazon i puszek ? ... to prędzej mixy pudli ... jazona wczoraj obcinalam i kapalam to sierściuche ma milusią jak owieczka. Fotki reszty prześlę Ci jutro wieczorkiem - będą jeszcze gorące :) Quote
malawaszka Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Malwi napisał(a):jazon i puszek ? ... to prędzej mixy pudli ... jazona wczoraj obcinalam i kapalam to sierściuche ma milusią jak owieczka. Fotki reszty prześlę Ci jutro wieczorkiem - będą jeszcze gorące :) aa widzisz - na fotce go prawie nie widać Quote
Paulina87 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Tzn dla mnie Puszek to właśnie mix sznaucera z pudlem... z umaszczenia i budowy sznaucer, jednak sierść bardziej jak pudel. Jazona na żywo chyba nie widziałam, albo nie kojarzę, ale po zdjęciu to też mix pudla ze sznaucerem. Quote
zerduszko Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Paulina87 napisał(a):Tzn dla mnie Puszek to właśnie mix sznaucera z pudlem... z umaszczenia i budowy sznaucer, jednak sierść bardziej jak pudel. Moja suka też ma taką sierść, wątpię w tego pudla, widac jakaś taka dziwna u mixow wychodzi :roll: Kwestia braku odp. pielęgnacji też ma znaczenie. Quote
mortikia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 "Mam około 5 miesięcy i szukam domu. Jestem bardzo grzeczny i szybko się uczę. Kontakt 506 59 49 39 Agnieszka " Quote
mala_czarna Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 O rany! Coś jak mix haszczaka. Śliczny jest! Może ja i ślepa jestem, ale ze sznupka nic nie ma ;) Quote
Shel Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jest chętna osoba na adopcję sznaucera, tylko ma pewne warunki. Pies musi mieć max 2 lata(ale najlepiej młodszy), oraz żeby nie był duży jak bedzie dorosły. Odbiór psa możliwy tylko w Częstochowie, bądź okolicach... Znajdzie się taki? ;) Quote
malawaszka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Shel']Jest chętna osoba na adopcję sznaucera, tylko ma pewne warunki. Pies musi mieć max 2 lata(ale najlepiej młodszy), oraz żeby nie był duży jak bedzie dorosły. Odbiór psa możliwy tylko w Częstochowie, bądź okolicach... Znajdzie się taki? ;) hm mnie się trochę ciśnienie podnosi na takie warunki, ale nic to - przywykłam, że ludzie chcą rasowego szczeniaka z dowozem do domu :diabloti: mamy średniaka max 2 letni jest, czarny, wykastrowany, ale my też mamy pewne warunki, które ta osoba musiałaby spełniać - nie każdy dostanie naszego Grassika, zresztą tak jest z każdym psem - ludzie stawiają warunki, my stawiamy warunki - jak obie strony je spełniają to może być fajnie :p pies jest w hotelu w Wieliczce tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-sredni-piekny-czarny-gron-szuka-domu-krk-145106/ także prosimy o więcej informacji od tych ludzi - najlepiej bezpośredni kontakt na maila [email protected] i jest jeszcze kochane Psiątko - pod Częstochową w Olsztynie więc myślę że moglibuy Państwo zainteresowani podjechać i zobaczyć - to mix miniaturki około roczny piesek, nieduży i bardzo kochany http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiatko-nadal-szuka-domku-143521/ Quote
Shel Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='malawaszka']hm mnie się trochę ciśnienie podnosi na takie warunki, ale nic to - przywykłam, że ludzie chcą rasowego szczeniaka z dowozem do domu :diabloti: mamy średniaka max 2 letni jest, czarny, wykastrowany, ale my też mamy pewne warunki, które ta osoba musiałaby spełniać - nie każdy dostanie naszego Grassika, zresztą tak jest z każdym psem - ludzie stawiają warunki, my stawiamy warunki - jak obie strony je spełniają to może być fajnie :p pies jest w hotelu w Wieliczce tu jest wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-sredni-piekny-czarny-gron-szuka-domu-krk-145106/ także prosimy o więcej informacji od tych ludzi - najlepiej bezpośredni kontakt na maila [email protected] i jest jeszcze kochane Psiątko - pod Częstochową w Olsztynie więc myślę że moglibuy Państwo zainteresowani podjechać i zobaczyć - to mix miniaturki około roczny piesek, nieduży i bardzo kochany http://www.dogomania.pl/forum/f28/psiatko-nadal-szuka-domku-143521/ Ta kobieta nie chce rasowego psa, NIE MIESZKA W CZĘSTOCHOWIE, oraz psa który nie gubi dużej ilości sierści. Dzięki, podeślę jej. Quote
malawaszka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 [quote name='Shel']Ta kobieta nie chce rasowego psa, NIE MIESZKA W CZĘSTOCHOWIE, oraz psa który nie gubi dużej ilości sierści. Dzięki, podeślę jej. to gdzie mieszka? napisałaś, że: Odbiór psa możliwy tylko w Częstochowie, bądź okolicach... więc tak zrozumiałam, że tam mieszka :niewiem: Quote
Shel Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 malawaszka napisał(a):to gdzie mieszka? napisałaś, że: więc tak zrozumiałam, że tam mieszka :niewiem: Do Cze-wy może dojechać ;) Ona sama mieszka gdzieś niedaleko. Quote
pietrucha204 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 a czy ten psiak jest szanucerowaty ;)? czy druga plama ;) http://www.dogomania.pl/forum/f1169/bobo-zyje-na-ulicy-w-burzeninie-okolice-wielunia-swarzedza-pomocy-146046/ coś chyba za długi nie? Quote
malawaszka Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 jest za długi na sznaucera, ale morduchnę ma sznupkową :placz: Quote
Recommended Posts