nika28 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Trzeba napisać PW do b_b. Może ktoś to zrobić ? Ja próbowałam, ale nie mogę - problem z dogo :oops: Quote
nika28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Udało mi się wreszcie napisać PW do b_b w sprawie Aleksa. Wysłałam też link do tego wątku Państwu którzy chcieli go zaadoptować. Może wybiorą innego potrzebującego jużaka... :) Quote
mamanabank Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 W imieniu Aleksa bardzo Ci dziękuję! Quote
nika28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 B_b napisała mi, że była przy adopcji, zaadoptowała go bardzo miła, fajna Pani. Psiak będzie mieszkał w bloku, ale Pani zdaje sobie sprawę że taki pies potrzebuje dużo ruchu. Na szczęście Aleks dobrze trafił ! :) Quote
mamanabank Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 No to świetnie! ALEKS MA DOM!!! Quote
mamanabank Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Kochane jużaki, świątecznie Was pozdrawiam i nie zapomnę o Was w Święta! Wszystkim miłośnikom i przyjaciołom jużaków w potrzebie życzę Spokojnych Świąt! Quote
Alfaamal Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 W Wigilię Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim kochającym jużaki, aby Wasze serca zawsze biły do nich podwójną miłością, bo ich serca biją do Was całą mocą. A tym biednym przez nikogo nie kochanym życzę aby znalazły dobrą duszę, która je przygarnie i wynagrodzi im cierpienie samotności. Quote
mamanabank Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Jużaki, pokażcie się światu, śniegu już nie ma, jesteście bardziej widoczne! Quote
nika28 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Leni, możesz usunąć z drugiego postu Aleksa ? Piszę do mnie chętni w jego sprawie, podaję im link do tego wątku, a tu pisze że psiak jest nadal do adopcji ;) Quote
mamanabank Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Malutka Sasza z Nowodworu [IMG]http://henrykowka.wolfdog.org/galeria/albums/album54/NOWODWOR_006.sized.jpg[/IMG] Quote
nika28 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ja też nie moge edytować swoich postów, bo ładują sie godzinami... :roll: Quote
leni356 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Zaginął mi wątek, ale już odnalazłam.. Zrobiłam aktualizację Quote
mamanabank Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Wczoraj opiekę na d Saszą przejęła Fundacja Emir Sunia będzie nazywać się Lena i po sterylizacji ( co za ulga!) będzie szukać wspaniałego domu. Sunia jest spokojna i raczej odważna, trochę uparta. Przyjazna dla ludzi. Dziękuję Aikowo, która pokonała wczoraj ze mną ponad 400km, aby przewieźć Saszę do Oddziału. Quote
Basia1968 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a to jest jużaczka w olbrzymiej potrzebie. Jest tam też piesek tez rasowy jużak. Kobieta porzuciła zwierzęta pod Kielcami - konie, 2 jużaki, kundelka, koty. Zostały tam bez niczego. Więcej info na wątku kieleckim ostatnie posty. Psiaki ponoc nie mają za wiele czasu, gdyz pseudo sie nimi dwoma /jużakami/ interesuje. http://www.dogomania.pl/threads/112282-ALARM-Kielce-A-wiAE-tokrzyskie-prosimy-o-POMOC-FINANSOWAE-OGA-OSZENIA-aktualiz-str-1/page767 Quote
modliszka84 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 pabianicki Iwan na śniegu http://www.youtube.com/watch?v=wTEw3gE_v1Q proszę o pomoc w ogłoszeniach :( Quote
mamanabank Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Masakra, kiedy będzie wiadomo coś więcej? (Dotyczy jużaków/katalończyków z Kielc) Quote
Basia1968 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 czekamy na razie czekamy na info - po prostu można popaść w głęboka depresję. Quote
piechcia15 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a tu proszę bardzo zimowe szaleństwa pana Borysa vel Iwana:) http://www.youtube.com/watch?v=wTEw3gE_v1Q Quote
nika28 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Jakbym nie mieszkała w takim małym mieszkaniu jakim mieszkam, to już bym jechała po to cudo do Kielc... Ja nie wiem jak można wogóle porzucić TAKIEGO psa... :-( Quote
piechcia15 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 wiem, ze to nie jużak ale wszędzie szukam ratunku... dziewczyny proszę pomóżcie nam pomóc tej suni wykupionej od meneli w Łodzi ;( http://www.dogomania.pl/threads/177024-sunia-mix-ONka-wykupiona-za-20z-A-od-meneli-zagA-odzona-i-chora-POMA-A-CIE-JAE-RATOWAAE?p=13827849#post13827849 Quote
morgan77 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Witam. Przeklejam informację z forum molosów http://www.forum.**********/showthread.php?t=17552 Dziewczyna pomaga temu psu w sensie karmienia ale pies potrzebuje szybko pomocy znawcy rasy i przede wszystkim dobrego domu. Poniżej podany jest numer telefonu w sprawie psiaka. Od wczoraj w Książenicach k/Grodziska Mazowieckiego błąka się taki psiak. Pies śpi na dworzu (najprawdopobniej w lesie), a pogoda jaka jest każdy widzi... Dzwoniłam po straż miejską w Grodzisku - po usilnych straniach przyjechali, zobaczyli psa, zadzwonili po hycla, który powiedział,że przy tych warunkach atmosferycznych będzie najwcześniej ... w poniedziałek. TOZ z naszych okolic (w Milanówku) umywa ręce i każe mi dzwonić do straży miejskiej w Grodzisku. W ten sposób kółko się zamyka... Ja oprócz nakarmienia psa nic więcej nie jestem w stanie zrobić. Ze względu na moje mało towarzyskie psy nie mogę go wziąć do siebie - nawet na noc. Psiak wygląda na zadbanego (chociaz gruba sierść może robić mylne wrażenie) więc myślę,że błąka się od niedawna. Przy próbie podejścia do niego warczy - ale myślę,że tylko ostrzegawczo, nie ma zamiaru zrobić krzywdy. Na razie koczuje u sąsiada, który nie ma na posesji ogrodzenia ale widać,ze bardzo mu zimno bo ciągle chodzi... Czy ktoś może pomóc? Lub ma jakiś pomysł co jeszcze można dla psa zrobić? Proszę o kontakt: 792-043-809 Nowe info o psie: pies w typie juzaka. Czy ma tatuaz nie wiem - nie daje do siebie podejsc. Czy ma chip tez nie wiem (straz miejska tego nie sprawdzila). Zorganizowalismy dla niego bude (miejmy nadzieje,ze zechce w niej zamieszkac), jest tez regularnie karmiony. Pies jest wystraszony i nieufny ale nie agresywny. Na razie szukamy mu domu, chocby tymczasowego. Pozniej pies trafi niestety do schroniska... PROSIMY O POMOC Dzięki JM. Quote
mamanabank Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 I co z tym psiakiem, jakie są jego losy??? Quote
piechcia15 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 sory za offa serdecznie zapraszam na kolejny bazarek z psiki akcesoriami Tradycyjnie zbieramy fundusze na Pabianickie psiaki. Każda złotówka się liczy. Wejdź zobacz,może i tobie się coś spodoba? BAZAREK Quote
Recommended Posts