Margo05 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 A nie ma za co :) tym bardziej, że teraz i tak nie działa :( Quote
mamanabank Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 a mój działa, może się naprawią... Quote
leni356 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Przez to nowe dogo stracę wzrok - wszystko w takim samym kolorze, wszystko się zlewa :shake: Do góry jużaczki Quote
mamanabank Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 ja mam ten baner wielki jak stodoła a i tak ludziów tu wcale nie ma :shake: ale i tak Jużaki do góry :multi: Quote
annazz Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Co tu jest za okropny bałagan na tym potalu - znów namieszli i znów do jużaków w potrzebie nie można się dostać ze stron adopcyjnych. Quote
mamanabank Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 banerki nie działają, linki nie działają, porządek kurna się robi :angryy: Quote
mamanabank Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 PILNIE POTRZEBNA POMOC DLA CYPISKA, pies po wypadku, liczy się CZAS: http://www.dogomania.pl/threads/174024-CYPISEK-po-wypadku-nie-ma-kasy-na-operacjAE-pies-cierpi-POMOCY?p=13537002#post13537002 Quote
annazz Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Może dałoby radę podczepić ten wątek pod "przyklejone" bo ciągle gdzieś ucieka, a przecież nie dotyczy jednego zwierzęcia a całej grupy jużaczej. Quote
mamanabank Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 i znowu linki nie działają, Isadora, dasz radę jeszcze raz podlinkowac benerki? Są na pierwszej stronie... proszę i tak do jużków mało ludzi zagląda... Quote
Isadora7 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 mamanabank napisał(a):i znowu linki nie działają, Isadora, dasz radę jeszcze raz podlinkowac benerki? Są na pierwszej stronie... proszę i tak do jużków mało ludzi zagląda... zapisuję sobie i oczywiście zrobię jak się trochę ogarnę (dopiero wróciłam z pracy) Quote
mamanabank Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 jużaki poszukują domów! Jak już będą banerki, łowickie psiaki trochę się przesuną i zrobią miejsce dla białych kudłaczy... Quote
mamanabank Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 modliszka, na wątku kudłaczy jest jużak od Was, czy to jest ten sam BORYS, czy jest już drugi jużak? Quote
modliszka84 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='mamanabank']modliszka, na wątku kudłaczy jest jużak od Was, czy to jest ten sam BORYS, czy jest już drugi jużak? to jest nasz Borys ;) właśnie miałam dodać fotki Proszę o pomoc w ogłoszeniach.... gdyby ktoś mógł, to kontakt na mnie teo 793046770 po godz. 17 [email protected] Quote
aikowo Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/174562-JuA-ak-z-Szymanowa-potrzebne-wsparcie?p=13588027#post13588027 liczę na waszą pomoc !!! Quote
mamanabank Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Już jestem, wróciliśmy przed 3.00 z Kielców, zaraz wkleję zdjęcia jużaczka z powyższego linka Wiera ma dom!!! On wskoczył na jej miejsce oczekuje na pomoc w Emirze... Ze strony Fundacji: Timura przyjęliśmy dziś krótko przed wieczorem. Błąkał się w okolicach Teresina i tylko dobre serce dziewczyny sprawiło,że zajęla się nim i uchroniła od kalectwa, być może od śmierci. Timur jest młodym ok 1-2 letnim owczarkiem południowo-rosyjskim. Jest wylękniony i osowiały. Po tak krótkim czasie trudno powiedzieć coś więcej o jego stanie. Musi zobaczyć go lekarz, aby stwierdzić, czy pies nie ma np. urazów narządów wewnętrznych po potrąceniu przez samochód; jego reakcja lękowa sugeruje,że mógl by żle traktowany. Jest apatyczny i wycofany. _________________ Quote
mamanabank Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Wszystkich, którzy jeszcze o tym nie wiedzą, informuję z radością, że Wiera/Chmurka MA DOM!!! Tutaj można zobaczyć zdjęcia: http://www.dogomania.pl/threads/147573-JuA-aczka-WIERA-znalazA-a-SWOJEGO-CZA-OWIEKA/page7 Quote
Onaa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jużaczki są cudne :) !!! Ale chyba do mieszkania w bloku się nie nadają, prawda ? Quote
nika28 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dogo07 napisał(a): Ale chyba do mieszkania w bloku się nie nadają, prawda ? Raczej nie... Najlepsze są dla jużaków domki z ogrodem ;) Quote
Alfaamal Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witam wszystkich kochających JUŻAKI. Ja poświęciłam tej rasie wiele lat swego życia i były to naprawdę wspaniałe lata. Mój ukochany Jużak AMAL-NAZIR odszedł w lutym tego roku (w wieku 13 lat) za Tęczowy Most, a ja do tej pory nie mogę się z tym pogodzić. Niestety nie mogę przygarnąć obecnie żadnego potrzebującego pomocy Jużaka ponieważ mam cztery dorosłe Czarne Teriery Rosyjskie, jednak na pewno za jakiś czas Jużak zawita w moich progach. Zmierzam do tego, że nie mogę w tej chwili pomóc "fizycznie", jednak posiadam sporą wiedzę na temat tej rasy i spore doświadczenie w pracy z jużakami. Jeśli więc moja wiedza choć trochę się przyda w udzieleniu pomocy potrzebującym jużakom, lub ludziom, chcącym jużaka adoptować, to z chęcią się tą wiedzą podzielę. Quote
mamanabank Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 :multi: :multi: :multi: Witamy, witamy i pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts