Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie poddawać się.
Moja koleżanka odnalazła psa po 3 latach.
Podobnego do Szurki psa widziałam w lesie w Markach, w okolicach Kruczka...późną jesienią.
Ale nie dało się podejść, nie było opcji, był z drugim psem, strasznie wypłoszone...

Posted

[quote name='lika1771']Ja sie nie poddaje.Szurko znajdziesz sie[/QUOTE]

Ja tez mam cały czas nadzieję....

Ale poprosiłabym o przesłanie numeru konta - odeślę Ci te pieniążki. Jak Szureczka się znajdzie, wtedy zaczniemy zbiórkę od nowa.

Swoją drogą, w lipcu pomagałam w poszukiwaniach suni takiej pani. Nie udało się. Zadzwoniła kilka dni temu, że 3 tygodnie temu sunia sie odnalazła. Zaopiekowali sie Nią pracownicy budowli, dokarmiali....

Posted

[quote name='obraczus87']Ja tez mam cały czas nadzieję....

Ale poprosiłabym o przesłanie numeru konta - odeślę Ci te pieniążki. Jak Szureczka się znajdzie, wtedy zaczniemy zbiórkę od nowa.

Swoją drogą, w lipcu pomagałam w poszukiwaniach suni takiej pani. Nie udało się. Zadzwoniła kilka dni temu, że 3 tygodnie temu sunia sie odnalazła. Zaopiekowali sie Nią pracownicy budowli, dokarmiali....[/QUOTE]
oby Twoje słowa prorocze były :(

Posted

Z Szurką jest taki problem, że ona nawet nie bardzo wie gdzie ma wrócic; chyba uznaje za dom schronisko. Jak daleko jest z hoteliku do Celestynowa? Czy miala szanse odnależc drogę?

Posted

Z Szurką jest taki problem, że ona nawet nie bardzo wie gdzie ma wrócic; chyba uznaje za dom schronisko. Jak daleko jest z hoteliku do Celestynowa? Czy miala szanse odnależc drogę?

Posted

[quote name='Tattoi']Raczej nie miała. To kawał drogi- koło 40 km, a Szurka to nie husky.[/QUOTE]

z Serocka do Celestynowa jest około 70km.

Miejmy nadzieję, że ktos zajął się Szurką... Szureczko mam nadzieję, że żyjesz....

Posted

[quote name='Tattoi']Raczej nie miała. To kawał drogi- koło 40 km, a Szurka to nie husky.[/QUOTE]

widze, ze Szurki dalej nie widac....nie trace nadziei ...twoj banerek kennel nie dziala, pewnie nie podlinkowany...