mala_czarna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Podjedź wyżej, bo tutaj są zdjęcia ;) Post 941 Quote
tripti Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 oki, to ten co Aga wrzuciła, myślałam, że jakiś jeszcze jeden. To teraz kto pamiętam te wątki:)? Quote
Aga-33-76 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 mala_czarna napisał(a):Podjedź wyżej, bo tutaj są zdjęcia ;) Post 941 mala_czarna, wydawało mi się że tripti chodziło o wątki tych dwóch zaginionych psów a nie naszego kudłacza z Klembowa :) Quote
mala_czarna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jezu, juz mi się wszystko mota. Sorry. :oops: Quote
Tattoi Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 To są Marki, dokładnie dzielnica Zieleniec. Jadąc z okolic Zegrza w stronę Warszawy przez Nieporęt (czyli lasem), kilkanaście km za Nieporętem są dwa zjazdy w prawo do Marek. Pierwszy prowadzi na Zieleniec, czyli wjeżdża się między domy, następny (kilkaset metrów dalej) jest zjazdem na leśny parking. Ten parking jest właśnie nad jeziorem Kruczek. Całe lato kręci się tam sporo ludzi oraz uprawiana jest pewna forma hazardu ("zarażę się, nie zarażę?"). Całe jezioro można obejść dookoła, tam chodzimy z psami. Poza tym przy tej szosie właśnie wyrzuca się sporo psów w okresie letnim. (sami zgarnęliśmy stamtąd chyba z 8 psów, w tym 4 rottki, amstafkę i kilka innych wynalazków). Szkoda, że wtedy nie wiedziałam o Szurce, podniosłabym alarm. Co do jedzenia- nie wiem- to są okolice domów, ludzie wyrzucają żarcie, ale czy tyle, by się wyżywić- wątpię. Quote
lilk_a Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Tattoi napisał(a):To są Marki, dokładnie dzielnica Zieleniec. Jadąc z okolic Zegrza w stronę Warszawy przez Nieporęt (czyli lasem), kilkanaście km za Nieporętem są dwa zjazdy w prawo do Marek. Pierwszy prowadzi na Zieleniec, czyli wjeżdża się między domy, następny (kilkaset metrów dalej) jest zjazdem na leśny parking. Ten parking jest właśnie nad jeziorem Kruczek. Całe lato kręci się tam sporo ludzi oraz uprawiana jest pewna forma hazardu ("zarażę się, nie zarażę?"). Całe jezioro można obejść dookoła, tam chodzimy z psami. Poza tym przy tej szosie właśnie wyrzuca się sporo psów w okresie letnim. (sami zgarnęliśmy stamtąd chyba z 8 psów, w tym 4 rottki, amstafkę i kilka innych wynalazków). Szkoda, że wtedy nie wiedziałam o Szurce, podniosłabym alarm. Co do jedzenia- nie wiem- to są okolice domów, ludzie wyrzucają żarcie, ale czy tyle, by się wyżywić- wątpię. może mieszkają w jakiejś opuszczonej szopie czy innych nieużywanych przez ludzi zabudowaniach ........... Quote
Leyla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Tattoi, może się umówimy i zaprowadzisz mnie w to miejsce cooo?? Może uda nam się ją spotkać i zidentyfikować! Bo jeśli to Szura znajdziemy sposób na złapanie jej. Można zawołać weterynarza ze sprzętem usypiającym... Znowu mam nadzieję. Quote
Leyla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 lilk_a napisał(a):witaj Leylo... dobrze że jesteś :):) Witaj, jestem tu z Wami, czytam sobie.. Quote
coronaaj Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Leyla napisał(a):Witaj, jestem tu z Wami, czytam sobie.. Witaj Leyla, ja niespecjalnie moge pomoc bo jestem z kurduplami w Toruniu....mam tylko nadzieje, ze Szurka zyje??? Quote
Leyla Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 coronaaj napisał(a):Witaj Leyla, ja niespecjalnie moge pomoc bo jestem z kurduplami w Toruniu....mam tylko nadzieje, ze Szurka zyje??? ..Witaj, i we mnie nadzieja się obudziła. Gdyby to była ona ,dałybyśmy rade ją dopaść. Tylko czy to ona ?? Marki są blisko mnie mogłabym tam jeżdzić i sprawdzać to miejsce, tylko muszę je znać.. Z Torunia niewiele byś zdziałała:roll: Quote
lika1771 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Leyla jak dobrze ze jestes,moze w koncu cos sie ruszy Quote
AnnaA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Witaj Leyla, cieszę sie, że jesteś. Może sie uda! Quote
Leyla Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 AnnaA napisał(a):Witaj Leyla, cieszę sie, że jesteś. Może sie uda! Witaj, oby się dało. pojedziemy tam razem z Tatti i jeśli to ona , zabierzemy ją jakoś:p Quote
lilk_a Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Leyla napisał(a):Witaj, oby się dało. pojedziemy tam razem z Tatti i jeśli to ona , zabierzemy ją jakoś:p trzymam kciuki .... Quote
sylwija Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja tez trzymam mocno kciuki i czekam na wiadomości.. Quote
Leyla Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Tattoi ,odezwij się jak przeczytasz końcówkę tego wątku....Jeśli to ona to ją dopadniemy. Jutro mnie nie ma ,wyjeżdżam i nie wiem czy będę miała net, wracam w sobotę ,może już coś będzie wiadomo.... Quote
lika1771 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Szureczko trzymam kciuki zebys to była Ty Quote
Leyla Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Rozmawiałam z tattoi przez telefon i się umówiłyśmy. Biedna Tattoi dostała bana i dlatego jej tu z nami nie ma. A w dodatku okazało się że widziałyśmy się wcześniej wiele razy;)Pojedziemy i sprawdzimy czy to nasza Szura... Quote
obraczus87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Leyla napisał(a):Rozmawiałam z tattoi przez telefon i się umówiłyśmy. Biedna Tattoi dostała bana i dlatego jej tu z nami nie ma. A w dodatku okazało się że widziałyśmy się wcześniej wiele razy;)Pojedziemy i sprawdzimy czy to nasza Szura... Jaki ten świat mały ;) Quote
Leyla Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Byłyśmy dziś z Tattoi w tym miejscu gdzie mogłaby być Szurcia, ale ani śladu . Ciężko się tam poruszac ,bo śnieg do kolan... będę tam jeździć, niech trocchę stopnieje... Tam przychodzą czasem ludzie ,więc zostają resztki jedzenia i jest jeziorko z wodą- super meta. Tattoi zawiadomiła wszystkich sąsiadów na wypadek gdyby takiego kudłacza spotkali.... nie traćmy nadziei Quote
sylwija Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Kurcze, może w końcu uda się ja znaleźć.. Byłoby super Quote
lika1771 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mam nadzieje ze ze tam jest i uda Wam sie Ja odnalesc Quote
Recommended Posts