Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilk_a']przeglądałam wczoraj wątek celestynowski ....na jednym ze starych zdjęć zobaczyłam Szurkę ...... :(:(:(

podaj linka na ten watek celestynowski...tam tez trzeba sprawdzic...

moze Szurka koczuje w lasach , przy jednym z tych rond na Nieporet sa lasy??? gdzie jest to drugie rondo...???

wyslijcie zdjecia szurki z ogloszniem o zaginieciu na pw [email protected]
zrobimy odbitki i pojedziemy szukac....

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnnaA']A może by tak ktoś coś wyjaśnił, bo ja nic nie rozumiem?
była informacja z innego wątku gdzie poszukiwany jest pies tylko jaśniejszy od Szurki że podobny do niego pies był widziany w okolicach dwóch rond w Rembelszczyźnie ... to niedaleko od Nieporętu .... to był odzew na ogłoszenia rozwieszone przez właścicieli tamtego psa to jego wątek
http://www.dogomania.pl/threads/173316-ZaginAE-A-terier-pszeniczny-NIEPORAE-T-PROSZAE-O-POMOC

wypadało by sprawdzić czy to nie Szurka bo widziany pies był ciemny

ale tu jak zwykle jakoś nikt się z okolic nie kwapi do tego więc ja wysyłam wiadomości na nk z konta założonego dla Szurki przez Sylwię do ludzi z Rembelszczyzny , może jeżeli to Szurka to ktoś ją może w jakiś sposób złapie , tam na miejscu , jestem z Częstochowy , nie pojadę i nie będę szukać choć mnie już to wszystko , ten brak jakichkolwiek działań denerwuje ...żeby nie powiedzieć inaczej :(

Posted

informacja z nk
"7 I widziałem bardzo podobnego psa w okolicach przystanku Kobiałka, gdy jechałem autobusem. Myślę, że może to być Szurka, ale pewien na 100% nie jestem "

róbcie coś , jeżeli to Szurka to biedna psina tuła się już dwa miesiące .....................................................................................................................................

to nie do pomyślenia .............................................