lilk_a Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 środek usypiający to faktycznie ją raczej zabije , przy takim wycieńczeniu w jakim musi się znajdować :( Quote
lilk_a Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 szukałam i szukałam plakatu i ulotek i nie znalazłam to zrobiłam takie na szybko a tutaj do ściągnięcia do wydrukowania 1. plakat 2. ulotki 3.plakat i ulotki troche inne Quote
Agnezia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Straż Gminna i Leśniczy jest powiadomiony. Quote
lilk_a Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wiadomość z mojego maila " Witam. Po odczytaniu informacji oraz zdjęcia informuję, że w dniu dzisiejszym tj 13.01.2010r z terenu firmy BERICAP w m. Rembelszczyzna ul. Strużańska 12 został odstawiony mały pies koloru brązowego do schroniska dla psów w m. Józefów ul. Strużańska gm. Nieporęt. Nie wiem czy to właśnie o tego psa chodzi ale można sprawdzić w schronisku jw. Psa przekazali pracownicy firmy BERICAP. Pozdrawiam Stanisław P. " ale to mały pies ..... może to jakieś przekłamanie .... sprawdzcie to proszę .... Quote
Agnezia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Możesz mi napisać od kogo masz taką informację? Postaram się zajrzeć do schroniska ale nic nie obiecuję. Quote
lilk_a Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 od komendanta straży w nieporęcie chyba straży miejskiej czy gminnej bo nie wiem co tam macie edit: komendant straży gminnej ( SG ) Quote
lilk_a Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 to jeszcze raz Witam. Po odczytaniu informacji oraz zdjęcia informuję, że w dniu dzisiejszym tj 13.01.2010r z terenu firmy BERICAP w m. Rembelszczyzna ul. Strużańska 12 został odstawiony mały pies koloru brązowego do schroniska dla psów w m. Józefów ul. Strużańska gm. Nieporęt. Nie wiem czy to właśnie o tego psa chodzi ale można sprawdzić w schronisku jw. Psa przekazali pracownicy firmy BERICAP. Pozdrawiam Stanisław P...a Komendant SG. Quote
Agnezia Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ok fajnie z jego strony, że się odezwał :) Nie wiem czy dam radę tam pojechać w najbliższych dniach. A może ktoś z hoteliku ma chwilę żeby tam zajechać? Quote
Sylwia K Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='lilk_a']wiadomość z mojego maila " Witam. Po odczytaniu informacji oraz zdjęcia informuję, że w dniu dzisiejszym tj 13.01.2010r z terenu firmy BERICAP w m. Rembelszczyzna ul. Strużańska 12 został odstawiony mały pies koloru brązowego do schroniska dla psów w m. Józefów ul. Strużańska gm. Nieporęt. Nie wiem czy to właśnie o tego psa chodzi ale można sprawdzić w schronisku jw. Psa przekazali pracownicy firmy BERICAP. Pozdrawiam Stanisław P. " Szurka jest zdecydowanie dużym psem, to nawet nie średni tylko wyraźnie duży pies koloru szarego. Napisze do Megi1, na pewno w wolnej chwili albo ona albo jej druga połówka podskoczy. Quote
lilk_a Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wiesz ...wielkość psa zależy od punktu odniesienia , jak ktoś widzi moją wyżliczkę mówi "ale masz dużego psa" a dla mnie jest mała bo przed nią mieliśmy wielkiego psa sięgającego głową na wysokość pasa , Szurka błąka się , zakładając oczywiście że jeszcze żyje ponad dwa miesiące , jest mokra i brudna i prawdopodobnie przeraźliwie chuda .... zresztą nie sprawdzajcie , bo i po co .... Quote
tripti Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Szurka to duzy i wysoki pies, ale tak jak koleżanka na górze uważam, że to może być pojęcie względne. Po 2 miesiącach może marnie wygladać. To zawsze sygnał, który trzeba koniecznie sprawdzić. Megi1 albo jej mąż sprawdza na pewno? Prawda? Quote
lika1771 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Trzeba sprawdzic kazdy sygnał i wykorzystac kazda mozliwosc zeby znalesc to biedactwo Quote
sleepingbyday Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 znajdźcie ją! ma bardzo duż esznase na dom. spadła na drugie miejsce co prawda, ale dlatego, ze zaginęła.... a dziewczyny szukają dużej kudłatej suńki dla siebie. duuuużej. wielkośc wyżła to za mało, czy ona jest wieksza od wyżła? Quote
megii1 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 tripti napisał(a):Szurka to duzy i wysoki pies, ale tak jak koleżanka na górze uważam, że to może być pojęcie względne. Po 2 miesiącach może marnie wygladać. To zawsze sygnał, który trzeba koniecznie sprawdzić. Megi1 albo jej mąż sprawdza na pewno? Prawda? Pojadę do schronu ale dopiero w weekend - wcześniej nie dam rady. Wezmę aparat żeby był dowód ze byłam:) Quote
zmierzchnica Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='sleepingbyday']znajdźcie ją! ma bardzo duż esznase na dom. spadła na drugie miejsce co prawda, ale dlatego, ze zaginęła.... a dziewczyny szukają dużej kudłatej suńki dla siebie. duuuużej. wielkośc wyżła to za mało, czy ona jest wieksza od wyżła? Musi być sunia? Takie cudo czeka.. http://www.dogomania.pl/threads/144623-Golin-PORZUCONY-PIES-4-RAZY-CHORY-W-SCHRONIE-MAMY-HOTEL-BRAKUJE-DEKLARACJI Quote
Sylwia K Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 sleepingbyday napisał(a):znajdźcie ją! ma bardzo duż esznase na dom. spadła na drugie miejsce co prawda, ale dlatego, ze zaginęła.... a dziewczyny szukają dużej kudłatej suńki dla siebie. duuuużej. wielkośc wyżła to za mało, czy ona jest wieksza od wyżła? wydaje mi się, ze jest trochę wyższa. Olbrzymia nie jest, ale zdecydowanie jest dużym psem. Quote
sleepingbyday Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 musi byc sunia i musi być szurka. jeśli nie szurka, to pkazałm inne kandydatki, ale stan psychiczny szurki kwalifikuje ją do szybkiego domu. czy ona żyje? ech, cholera. oby! Quote
sylwija Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Strasznie się martwię, ze to tyle trwa. Chyba w miare upływu czasu szanse na jej odnalezienie maleją? :( Quote
zmierzchnica Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 sleepingbyday napisał(a):musi byc sunia i musi być szurka. jeśli nie szurka, to pkazałm inne kandydatki, ale stan psychiczny szurki kwalifikuje ją do szybkiego domu. czy ona żyje? ech, cholera. oby! :( Szurko, wracaj, masz już zaklepany domek... straszne. Jest szansa... Ale nie ma psa. Quote
lika1771 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Szureczko trzeba intensywniej szukac,takie mrozy sa a beda jeszcze wieksze Quote
lilk_a Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 a ja już tracę nadzieję że żyje .... i coraz bardziej denerwuje mnie brak działania ze strony osób na miejscu , tzn w pobliżu jej domniemanego pobytu , ja mam taką zasadę ... zrobiłam coś źle , nie dopilnowałam czegoś to robię wszystko żeby to naprawić ...a tu ? nic .... całkowity brak działania albo ruchy pozorowane.... pisałyście wcześniej , dużo wcześniej że straż gminna jest zawiadomiona .... dopiera ja parę dni temu napisałam i dostałam odpowiedz ....napiszcie może co robicie żeby ją znaleźć ... Megi1, to wam zginęła .... jeździsz jeszcze i jej szukasz ? czy nie ? bo nie masz czasu ? to znajdz trochę czasu bo w zasadzie ty jesteś winna jej zaginięciu ..... Quote
megii1 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Lilka ja nie mam czasu powtarzać co stronę że szukam Szurki, naprawdę. Robię to. Tak jak pisałam na paru ostatnich stronach. Quote
Agnezia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Lilk_a ja tą straż informowałam już jakiś czas temu. Właściwie jak tylko się o Szurce dowiedziałam, powiedzieli że jeśli ją zobaczą to dadzą mi znać. Quote
Recommended Posts