Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiadomość z mojego maila
"
Witam.
Po odczytaniu informacji oraz zdjęcia informuję, że w dniu dzisiejszym
tj 13.01.2010r z
terenu firmy BERICAP w m. Rembelszczyzna ul. Strużańska 12 został
odstawiony mały
pies koloru brązowego do schroniska dla psów w m. Józefów ul.
Strużańska
gm. Nieporęt.
Nie wiem czy to właśnie o tego psa chodzi ale można sprawdzić w
schronisku jw.
Psa przekazali pracownicy firmy BERICAP.

Pozdrawiam
Stanisław P.
"

ale to mały pies ..... może to jakieś przekłamanie .... sprawdzcie to proszę ....

Posted

to jeszcze raz
Witam.
tj 13.01.2010r z
odstawiony mały
Strużańska
gm. Nieporęt.
schronisku jw.

Pozdrawiam
Stanisław P...a
Komendant SG.

Posted

[quote name='lilk_a']wiadomość z mojego maila
"
Witam.
tj 13.01.2010r z
odstawiony mały
Strużańska
gm. Nieporęt.
schronisku jw.

Pozdrawiam
Stanisław P.
"

Szurka jest zdecydowanie dużym psem, to nawet nie średni tylko wyraźnie duży pies koloru szarego.

Napisze do Megi1, na pewno w wolnej chwili albo ona albo jej druga połówka podskoczy.

Posted

wiesz ...wielkość psa zależy od punktu odniesienia , jak ktoś widzi moją wyżliczkę mówi "ale masz dużego psa" a dla mnie jest mała bo przed nią mieliśmy wielkiego psa sięgającego głową na wysokość pasa , Szurka błąka się , zakładając oczywiście że jeszcze żyje ponad dwa miesiące , jest mokra i brudna i prawdopodobnie przeraźliwie chuda ....

zresztą nie sprawdzajcie , bo i po co ....

Posted

Szurka to duzy i wysoki pies, ale tak jak koleżanka na górze uważam, że to może być pojęcie względne. Po 2 miesiącach może marnie wygladać. To zawsze sygnał, który trzeba koniecznie sprawdzić. Megi1 albo jej mąż sprawdza na pewno? Prawda?

Posted

znajdźcie ją! ma bardzo duż esznase na dom. spadła na drugie miejsce co prawda, ale dlatego, ze zaginęła....

a dziewczyny szukają dużej kudłatej suńki dla siebie. duuuużej. wielkośc wyżła to za mało, czy ona jest wieksza od wyżła?

Posted

tripti napisał(a):
Szurka to duzy i wysoki pies, ale tak jak koleżanka na górze uważam, że to może być pojęcie względne. Po 2 miesiącach może marnie wygladać. To zawsze sygnał, który trzeba koniecznie sprawdzić. Megi1 albo jej mąż sprawdza na pewno? Prawda?

Pojadę do schronu ale dopiero w weekend - wcześniej nie dam rady. Wezmę aparat żeby był dowód ze byłam:)

Posted

[quote name='sleepingbyday']znajdźcie ją! ma bardzo duż esznase na dom. spadła na drugie miejsce co prawda, ale dlatego, ze zaginęła....

a dziewczyny szukają dużej kudłatej suńki dla siebie. duuuużej. wielkośc wyżła to za mało, czy ona jest wieksza od wyżła?

Musi być sunia? Takie cudo czeka.. http://www.dogomania.pl/threads/144623-Golin-PORZUCONY-PIES-4-RAZY-CHORY-W-SCHRONIE-MAMY-HOTEL-BRAKUJE-DEKLARACJI

Posted

sleepingbyday napisał(a):
znajdźcie ją! ma bardzo duż esznase na dom. spadła na drugie miejsce co prawda, ale dlatego, ze zaginęła....

wydaje mi się, ze jest trochę wyższa.
Olbrzymia nie jest, ale zdecydowanie jest dużym psem.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
musi byc sunia i musi być szurka. jeśli nie szurka, to pkazałm inne kandydatki, ale stan psychiczny szurki kwalifikuje ją do szybkiego domu. czy ona żyje? ech, cholera. oby!

:( Szurko, wracaj, masz już zaklepany domek... straszne. Jest szansa... Ale nie ma psa.

Posted

a ja już tracę nadzieję że żyje .... i coraz bardziej denerwuje mnie brak działania ze strony osób na miejscu , tzn w pobliżu jej domniemanego pobytu , ja mam taką zasadę ... zrobiłam coś źle , nie dopilnowałam czegoś to robię wszystko żeby to naprawić ...a tu ? nic .... całkowity brak działania albo ruchy pozorowane....
pisałyście wcześniej , dużo wcześniej że straż gminna jest zawiadomiona .... dopiera ja parę dni temu napisałam i dostałam odpowiedz ....napiszcie może co robicie żeby ją znaleźć ...
Megi1, to wam zginęła .... jeździsz jeszcze i jej szukasz ? czy nie ? bo nie masz czasu ? to znajdz trochę czasu bo w zasadzie ty jesteś winna jej zaginięciu .....