Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Wysłałam maila i tak! Może jednak jest!:) Oby to Ona!!!

moim zdaniem na 100% to Szurka, ten sam ryjek, tylko inne światło przy robieniu zdjęć...

Posted

no i z miejsca gdzie Szurka zginęła do Klembowa w linii mniej więcej prostej, wzdłuż rzeki i zalewu jest około 30 km więc trasa jak najbardziej do przebycia przez takiego piesa
trzymam kciuki :)

Posted

Agnezia napisał(a):
Oj nie męczcie dziewczyny!! Wołajcie na dogo kogoś kto znał Szurkę.

Nikt Jej nie męczy. Aleksandra zna Celine, więc nie wiem czemu sie wstydzi, ale ok, każdy jest inny ;)

Szurę widziała na zywo Leyla.

Posted

OOOORAAANYY!!!! wygląda jak Sura!! Tylko czyściejsza, na zdjęciu z Celestynowa jest utytłana maksymalnie. Niewykluczone przecież że jest jaśniejsza... Dawajcie tan numer to ja zadzwonię. Jeśli to sunia i panicznie boi się mężczyzn to znaczy że to NASZA DZIEWCZYNKA!!!

Posted

Leyla napisał(a):
OOOORAAANYY!!!! wygląda jak Sura!! Tylko czyściejsza, na zdjęciu z Celestynowa jest utytłana maksymalnie. Niewykluczone przecież że jest jaśniejsza... Dawajcie tan numer to ja zadzwonię. Jeśli to sunia i panicznie boi się mężczyzn to znaczy że to NASZA DZIEWCZYNKA!!!

to numery ze strony
507-292-311
504-649-287
Agnezia napisał(a):
Podobno miała tatuaż jakiś w uchu.

a skąd wiesz ?

Posted

lilk_a napisał(a):
to numery ze strony
507-292-311
504-649-287

Dzwonić dzisiaj jeszcze???? czy jutro??? Ona ma jakiś numer, symbol, jak zapytać?? Przy niej jest 9 ,to coś oznacza??

Posted

Dzisiaj to juz nie radze. Najpewniej Celina już śpi. Trzeba dzwonic jutro ale wyłacznie pod numer 504649287 - to numer do Celiny. Numeru nie ma. Trzeba powiedzieć, że to pies z fotki - data 06.03 i opisać, powinna wiedzieć o którego psa chodzi.

Posted

Leyla- to zadzwonisz jutro? Bo Ty Szurkę widziałaś. Jak będzie trzeba, to ja jutro podjadę, tylko trzeba by się upewnić, czy to choćby suka, bo nie wiadomo...

Posted

Tattoi napisał(a):
Leyla- to zadzwonisz jutro? Bo Ty Szurkę widziałaś. Jak będzie trzeba, to ja jutro podjadę, tylko trzeba by się upewnić, czy to choćby suka, bo nie wiadomo...

Jasne ,ze zadzwonię ! priorytet jutrzejszy;) jeeeej mam nadzieję ,że to ona.... Tylko sobie tak myślę komu się udało ją złapać?? Bo w Celestynowie się urodziła, tylko tam się czuła w miarę pewnie...