Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=6]a ja bym chciała aby ten wątek był wątkiem Szurki i to ona była tu najważniejsza a nie osobiste porachunki...[/SIZE]

obrączus, podobno Negri i Laura tam jeżdżą, wiesz coś o tym?

Posted

na stronie schroniska korabiemice/dajmudom.pl/wpiszcie zapytanie w ksiedze gosci sa tam osoby bywajace w korabiewiach ,mozecie poprosic o adres email kogos kto ma kontakt z pania szwarc i pokaze zdjecie.mozna probowac dzwonic w bardzo poznych godzinach na komorke pani magdy.moim zdaniem malo prawdopdobne zeby suka tam byla bo schroniko mialo umowe z 1-gmina i inne psy przyjmowano rzadko.szkoda ze nie powiedziano pani izie z celestynowa ze suka zginela bo dzwonila do korabiewic pare dni temu.

Posted

lika1771 napisał(a):
I cisza własciciele hoteliku tez mogliby poszukac oni znaja teren maja samochod szkoda Szureczko tak chciałam zebys miała lepiej:-(:-(:-(

Szukamy tylko nie pisze o tym codziennie bo to nic nie zmieni. Co dwa trzy dni doklejam nowe ogłoszenia, które wożę przez cały czas w samochodzie. Wczoraj byłam w Pułtusku, bo w tamtych rejonach nie była jeszcze szukana, i też zawiesiłam trochę. Na ogłoszeniach jest podany telefon do Sylwi i Leyli także jak ktoś się odezwie one napewno powiadomią.

Posted

lika1771 napisał(a):
To dobrze ale uwazam ze powinno sie pisac po to jest watek zeby pozniej nikt nie pisał ze nic sie nie robi. A na plakacie jest nagroda

Jest dopisana nagroda:) Wiesz ja nie mam specjalnie czasu na częste pisanie bo mam pod opieką ośmiu hotelowiczów i cztery swoje psiaki ale w tygodniu postaram się jeszcze podjechać do gazety legionowskiej, zeby oni zamieścili ogłoszenie o Szurce. A jest ktoś zalogowany na cafeanimal?

Posted

jak ma się znaleźć jak nikt jej nie szuka ..... biedna sunia ....eh

z pieniędzmi z bazarku ode mnie możesz zrobić co chcesz ...przeznacz je na jakąś bidę następną

Posted

obraczus87 napisał(a):
Teraz to niestety ale Szureczka może być w Krakowie czy w Sopocie.... mam nadzieje, że trafila na dobrych ludzi i że zyje...

też tak myślę :(