obraczus87 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Nieważne czy ten reportaż był z 2008 czy 2009roku. To schronisko nie było sprawdzone, a powinno być. Uważam, że ktos tam powinien pojechać. Quote
Sylwia K Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 [SIZE=6]a ja bym chciała aby ten wątek był wątkiem Szurki i to ona była tu najważniejsza a nie osobiste porachunki...[/SIZE] obrączus, podobno Negri i Laura tam jeżdżą, wiesz coś o tym? Quote
obraczus87 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Sylwio, Negri i Laura jeźdzą ale do Przytuliska w Klembowie, a nie do schroniska w Korabiewiach. Trzeba by popytac ludzi na dogo czy może ktoś jest tam wolontariuszem.. Quote
obraczus87 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Korabiewice są około 50 km za Warszawą, w strone Łodzi. Warto popytac ludzi z Mszczonowa, Skierniewic, Żyrardowa, Radziejowic. Quote
lika1771 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Szurko mam nadzieje ze w koncu sie znajdziesz Quote
Sylwia K Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 z tego co udało mi się dowiedzieć, to nie ma tam wolontariatu... Quote
mtf zalesie Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 na stronie schroniska korabiemice/dajmudom.pl/wpiszcie zapytanie w ksiedze gosci sa tam osoby bywajace w korabiewiach ,mozecie poprosic o adres email kogos kto ma kontakt z pania szwarc i pokaze zdjecie.mozna probowac dzwonic w bardzo poznych godzinach na komorke pani magdy.moim zdaniem malo prawdopdobne zeby suka tam byla bo schroniko mialo umowe z 1-gmina i inne psy przyjmowano rzadko.szkoda ze nie powiedziano pani izie z celestynowa ze suka zginela bo dzwonila do korabiewic pare dni temu. Quote
lilk_a Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 ja to jak tu wchodzę to od razu się denerwuję ......kto tak naprawdę jej szuka i jaki macie plan ? Quote
lika1771 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 I cisza własciciele hoteliku tez mogliby poszukac oni znaja teren maja samochod szkoda Szureczko tak chciałam zebys miała lepiej:-(:-(:-( Quote
Onaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Czy w ogóle ktoś jeszcze Szurke szuka :( ? Quote
megii1 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 lika1771 napisał(a):I cisza własciciele hoteliku tez mogliby poszukac oni znaja teren maja samochod szkoda Szureczko tak chciałam zebys miała lepiej:-(:-(:-( Szukamy tylko nie pisze o tym codziennie bo to nic nie zmieni. Co dwa trzy dni doklejam nowe ogłoszenia, które wożę przez cały czas w samochodzie. Wczoraj byłam w Pułtusku, bo w tamtych rejonach nie była jeszcze szukana, i też zawiesiłam trochę. Na ogłoszeniach jest podany telefon do Sylwi i Leyli także jak ktoś się odezwie one napewno powiadomią. Quote
lika1771 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 To dobrze ale uwazam ze powinno sie pisac po to jest watek zeby pozniej nikt nie pisał ze nic sie nie robi. A na plakacie jest nagroda Quote
megii1 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 lika1771 napisał(a):To dobrze ale uwazam ze powinno sie pisac po to jest watek zeby pozniej nikt nie pisał ze nic sie nie robi. A na plakacie jest nagroda Jest dopisana nagroda:) Wiesz ja nie mam specjalnie czasu na częste pisanie bo mam pod opieką ośmiu hotelowiczów i cztery swoje psiaki ale w tygodniu postaram się jeszcze podjechać do gazety legionowskiej, zeby oni zamieścili ogłoszenie o Szurce. A jest ktoś zalogowany na cafeanimal? Quote
sylwija Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nic nie wiadomo o Szurce? czy ona sie jesczze znajdzie? :( Quote
Piromanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 sylwija napisał(a):Nic nie wiadomo o Szurce? czy ona sie jesczze znajdzie? :( Jest to pytanie, które wszyscy obecni na wątku sobie zadają, ale nikt nie zna na nie odpowiedzi :-( Quote
lika1771 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Szurko gdzie przepadłas jest tak zimno:-(:-( Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Cioteczki bardzo prosze o zastanowienie sie co mam zrobić z pieniążkami które były na Szurkę przeznaczone... :( Może wydarzy się cud noworoczny i Szurka sie znajdzie :( Quote
lilk_a Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 jak ma się znaleźć jak nikt jej nie szuka ..... biedna sunia ....eh z pieniędzmi z bazarku ode mnie możesz zrobić co chcesz ...przeznacz je na jakąś bidę następną Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 sama do nas niestety nie przyjdzie... jak patrzyłam na akcje szukania Miszki, to aż dech w piersiach zapierało... Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 poczekajmy do Nowego Roku. potem Lilka napiszę Ci na PW na jaką inną bidę mogę przeznaczyc pieniążki, a Ty zaakceptujesz... Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Teraz to niestety ale Szureczka może być w Krakowie czy w Sopocie.... mam nadzieje, że trafila na dobrych ludzi i że zyje... Quote
lilk_a Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 obraczus87 napisał(a):Teraz to niestety ale Szureczka może być w Krakowie czy w Sopocie.... mam nadzieje, że trafila na dobrych ludzi i że zyje... też tak myślę :( Quote
Recommended Posts