Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
Smutne to wszystko :(.

To już niedługo miesiąc jak sunia zaginęła. A może jeszcze raz trzeba sprawdzić pobliskie schroniska ? Kudłaty po miesiącu się znalazł ... w schronie. Przeszedł las.

Pytałam się już też kilka razy czy na plakacie pisze o NAGRODZIE. Taka rzecz czasem ludziom pamieć odświeża a i łatwiej im przychodzi robienie pewnych rzeczy.

Remek też się znalazł w schronie..... Ja ciągle mam nadzieję ze ona się znajdzie, że nie poszła w las :(

Posted

ROZLICZENIE NA DZIEŃ 01.12.2009: (deklaracje stałe)

- Lika1771 - 30 zł
- AnnaA - 50 zł
- Sylwija - 60 zł
- obraczus87 - 10 zł
- agata51 - 20 zł

RAZEM: 170 ZŁ

Deklaracje jednorazowe:
-Sylwija - 50 zł
- bazarek - 45 zł

RAZEM NA MOIM KONCIE: 265,00 ZŁ

Posted

jest taki wątek na którym ktoś prosi o pomoc w poszukiwaniach psa z Nieporętu ....podobno jest tam miejsce w lesie w którym wysypywany jest chleb dla dzików i tam koczują też psi uciekinierzy ...sprawdźcie to miejsce

Posted

może lepiej sama tam nie idź co? z kimś... współczuję smrodu naprawdę - kiedyś trafiłam w lesie na takie miejsce gdzie zerowały dziki :shock: jakies stałe miejsce tam miały - massakraaaaa

Posted

Agnezia napisał(a):
Jeśli są to w lesie bo w "centrum" Nieporętu nie łażą żadne nowe pieski.

Jakoś mi się wierzyć nie chce,żeby pies,którego życie upływało wśród psów i jednak ludzi,zaszył sie w lesie...może w pierwszym momencie,ale teraz ona przecież musi jeść,gdzieś spać...musi poszukać znanego sobie środowiska,a to przecież nie las.
Nie wiem,czy jest w Nieporęcie,ale w lesie nie bedzie szukać schronienia.

Posted

ale z tego co widać na mapie to lasy wokół nieporętu są nieduże a i między dzielnicami jakby nieporętu zdarzają się nieduże laski , jeżeli jest tam żerowisko dzików , w którym dziki są dokarmiane to być może właśnie do tego jedzenia przychodzą zabłąkane psy ........

Posted

lilk_a napisał(a):
ale z tego co widać na mapie to lasy wokół nieporętu są nieduże a i między dzielnicami jakby nieporętu zdarzają się nieduże laski , jeżeli jest tam żerowisko dzików , w którym dziki są dokarmiane to być może właśnie do tego jedzenia przychodzą zabłąkane psy ........

...a to zawężałoby rejon poszukiwań,przynajmniej wokół Nieporętu...

Posted

ale ten nieporęt to może być pomyłka , całkowita pomyłka , po Nieporęcie od początku listopada kręci się pies w czerwonej obroży , a Szurka miała podobno brązową ..... może szukana jest nie tam gdzie powinna ...

Posted

lilk_a napisał(a):
ale ten nieporęt to może być pomyłka , całkowita pomyłka , po Nieporęcie od początku listopada kręci się pies w czerwonej obroży , a Szurka miała podobno brązową ..... może szukana jest nie tam gdzie powinna ...

...i to też jest wielce prawdopodobne...ale tak naprawdę,to nie bardzo wiem jakie działania są obecnie podejmowane...i gdzie...