Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zrobię jej allegro, napsize że jest wysoka nagroda za pomoc w odnalezieniu, tylko boję się, ze sami debile będa dzwonić/pisać...

nie wiem, co Wy o tym sądzicie?

A może każdy z zaglądających postarał by się umieścić ogłoszenie o niej w swojej lokalnej prasie?

tylko trzeba by było o to poprosić ludzi z każdego województwa co najmniej...
co o tym sądzicie?

może macie jakieś inne jeszcze pomysły?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się że sunia nie opuściła Waszego województwa.
Allegro, to chyba dobra sprawa.
I jeszcze przydałoby się ogłoszenie w lokalnej gazecie.

Posted

Sylwia to dobry pomysl. Ja przez wknd nie mam dostepu do neta...

Ale może warto zamieścić ogłoszenie w Gazecie Wyborczej, w Fakcie, w Super Expressie. Ludzie czytaja takie gazety...

Co do wysokiej nagrody... własnie mna zawsze targaja mieszane uczucia... zawsze się boję, iz właśnie idioci beda dzwonic i beda wprowadzać w błąd, ale może przewrażliwiona jestem...

Posted

myslę, ze metro to super pomysł, sama jak jeżdżę do wawy to zazwyczaj je czytam

znacie kogoś kto wie jak się tam zamieszcza ogłoszenia?

PS: allegro zrobię jutro w dzień

Posted

Dogo07 napisał(a):
Wydaje mi się że sunia nie opuściła Waszego województwa.
Allegro, to chyba dobra sprawa.
I jeszcze przydałoby się ogłoszenie w lokalnej gazecie.

Ja byłam wczoraj w gazecie legionowskiej "To i owo" - obiecali że zamieszczą ogłoszenie o Suni.

Posted

Mi też wydaje się, że Szurka raczej nie biegnie przed siebie przez całą Polskę... Raczej zatrzymała się w miejscu, gdzie jest dość pożywienia, żeby przeżyć - pod warunkiem oczywiście, że żyje i nikt jej nie przygarnął. U mnie w mieście jest owczarek wyrzucony z auta, z innym dzikim psem poruszają się cały czas w jednym rejonie, polują niestety. Usiłowałam się do niego zbliżyć, ale zdziczał bardzo, nie chce podejść, a ich rejon jest na tyle duży, że nieczęsto go spotykam...

Allegro to świetny pomysł, większość ludzi znajduje psy właśnie tam, może ktoś natrafi na Szurkę. Żałuję, że mogę tylko takie domysły snuć i nie mam jak pomóc... Trzymam kciuki cały czas, mimo wszystko!

Posted

obraczus87 napisał(a):
sama do nas niestety nie przyjdzie... jak patrzyłam na akcje szukania Miszki, to aż dech w piersiach zapierało...

tez patrzyłam niestety mieszkam daleko i nic nie moge zrobic. tyle razy pytala o ten teren gdzie wysypuja chleb, nie wiedza gdzie to jest ale jezeli chleb jest wysypywany to ktos musi wiedziec

Posted

Szlak mnie trafia ze tak wyszło,ile razy pytałam o to miejsce gdzie te dziki chodza zebym mieszkała na miejscu to napewno bym tam poszła.Pies był nie dopilnowany takie jest moje zdanie

Posted

lika1771 napisał(a):
To jednak nikt tak dokładnie jej nie szukał przykro

Jak sobie wyobrażasz dokładne przeszukanie lasu? Dodam, że pies nie siedzi w miejscu tylko się przemieszcza. O ile Szurka w ogóle tu była...

Posted

Agnezia napisał(a):
Jak sobie wyobrażasz dokładne przeszukanie lasu? Dodam, że pies nie siedzi w miejscu tylko się przemieszcza. O ile Szurka w ogóle tu była...

Agniezia - gdyby ktoś psa zaczał szukać tego samego wieczora kiedy Jej już nie było, być może zostałaby znaleziona.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Agniezia - gdyby ktoś psa zaczał szukać tego samego wieczora kiedy Jej już nie było, być może zostałaby znaleziona.

Sunia była szukana tego samego wieczoru.

Posted

I dodam, ze teren wkoło hoteliku to lasy i pola, praktycznie nigdzie nie ma latarni, domów, ciemnica totalna. Wieczorem, kiedy uciekła nawet z latarka było mało co widać.