Sylwia K Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 zrobię jej allegro, napsize że jest wysoka nagroda za pomoc w odnalezieniu, tylko boję się, ze sami debile będa dzwonić/pisać... nie wiem, co Wy o tym sądzicie? A może każdy z zaglądających postarał by się umieścić ogłoszenie o niej w swojej lokalnej prasie? tylko trzeba by było o to poprosić ludzi z każdego województwa co najmniej... co o tym sądzicie? może macie jakieś inne jeszcze pomysły? Quote
Onaa Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Wydaje mi się że sunia nie opuściła Waszego województwa. Allegro, to chyba dobra sprawa. I jeszcze przydałoby się ogłoszenie w lokalnej gazecie. Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Sylwia to dobry pomysl. Ja przez wknd nie mam dostepu do neta... Ale może warto zamieścić ogłoszenie w Gazecie Wyborczej, w Fakcie, w Super Expressie. Ludzie czytaja takie gazety... Co do wysokiej nagrody... własnie mna zawsze targaja mieszane uczucia... zawsze się boję, iz właśnie idioci beda dzwonic i beda wprowadzać w błąd, ale może przewrażliwiona jestem... Quote
obraczus87 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 aaaaaaa i jeszcze można by poprosic kogos od papierowego METRO, aby umieścił może artykuł.. ?? No nie wiem.. Quote
Sylwia K Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 myslę, ze metro to super pomysł, sama jak jeżdżę do wawy to zazwyczaj je czytam znacie kogoś kto wie jak się tam zamieszcza ogłoszenia? PS: allegro zrobię jutro w dzień Quote
megii1 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Dogo07 napisał(a):Wydaje mi się że sunia nie opuściła Waszego województwa. Allegro, to chyba dobra sprawa. I jeszcze przydałoby się ogłoszenie w lokalnej gazecie. Ja byłam wczoraj w gazecie legionowskiej "To i owo" - obiecali że zamieszczą ogłoszenie o Suni. Quote
zmierzchnica Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Mi też wydaje się, że Szurka raczej nie biegnie przed siebie przez całą Polskę... Raczej zatrzymała się w miejscu, gdzie jest dość pożywienia, żeby przeżyć - pod warunkiem oczywiście, że żyje i nikt jej nie przygarnął. U mnie w mieście jest owczarek wyrzucony z auta, z innym dzikim psem poruszają się cały czas w jednym rejonie, polują niestety. Usiłowałam się do niego zbliżyć, ale zdziczał bardzo, nie chce podejść, a ich rejon jest na tyle duży, że nieczęsto go spotykam... Allegro to świetny pomysł, większość ludzi znajduje psy właśnie tam, może ktoś natrafi na Szurkę. Żałuję, że mogę tylko takie domysły snuć i nie mam jak pomóc... Trzymam kciuki cały czas, mimo wszystko! Quote
lika1771 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 obraczus87 napisał(a):sama do nas niestety nie przyjdzie... jak patrzyłam na akcje szukania Miszki, to aż dech w piersiach zapierało... tez patrzyłam niestety mieszkam daleko i nic nie moge zrobic. tyle razy pytala o ten teren gdzie wysypuja chleb, nie wiedza gdzie to jest ale jezeli chleb jest wysypywany to ktos musi wiedziec Quote
Sylwia K Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 allegro tak wygląda: http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=855519376 Quote
lilk_a Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 bardzo dobrze wygląda ...... może przyniesie jakieś wiadomości .. Quote
Onaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Przepraszam za offa :(, Bursztyn http://www.dogomania.pl/threads/175937-Wychudzony-zrezygnowany-BURSZTYN-bliski-A-mierci-Liczy-siAE-czas Quote
Onaa Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Przepraszam za offa :(, Bursztyn http://www.dogomania.pl/threads/175937-Wychudzony-zrezygnowany-BURSZTYN-bliski-A-mierci-Liczy-siAE-czas Quote
coronaaj Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Sylwia K']allegro tak wygląda: http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=855519376 Usuneli ci te Allegro??? Cos bylo niezgodne z regulaminem...zamiesc tutaj co napisalas... Quote
lika1771 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Szurko co sie z toba stało:-(:-(:-(:-(:-( Quote
lilk_a Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 lika1771 napisał(a):Szurko co sie z toba stało:-(:-(:-(:-(:-( ja niestety mam czarne myśli :shake::shake::shake::shake::shake: Quote
lika1771 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Szlak mnie trafia ze tak wyszło,ile razy pytałam o to miejsce gdzie te dziki chodza zebym mieszkała na miejscu to napewno bym tam poszła.Pies był nie dopilnowany takie jest moje zdanie Quote
Agnezia Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Słuchaj las jest duży i jak masz ochotę poszukać tego miejsca to zapraszam. Quote
lilk_a Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 no niestety beztroska ludzi doprowadziła do tego że pies się błąka .... :(:shake: Quote
lika1771 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Agnezia napisał(a):Słuchaj las jest duży i jak masz ochotę poszukać tego miejsca to zapraszam. To jednak nikt tak dokładnie jej nie szukał przykro Quote
Agnezia Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 lika1771 napisał(a):To jednak nikt tak dokładnie jej nie szukał przykro Jak sobie wyobrażasz dokładne przeszukanie lasu? Dodam, że pies nie siedzi w miejscu tylko się przemieszcza. O ile Szurka w ogóle tu była... Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Agnezia napisał(a):Jak sobie wyobrażasz dokładne przeszukanie lasu? Dodam, że pies nie siedzi w miejscu tylko się przemieszcza. O ile Szurka w ogóle tu była... Agniezia - gdyby ktoś psa zaczał szukać tego samego wieczora kiedy Jej już nie było, być może zostałaby znaleziona. Quote
megii1 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 obraczus87 napisał(a):Agniezia - gdyby ktoś psa zaczał szukać tego samego wieczora kiedy Jej już nie było, być może zostałaby znaleziona. Sunia była szukana tego samego wieczoru. Quote
megii1 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 I dodam, ze teren wkoło hoteliku to lasy i pola, praktycznie nigdzie nie ma latarni, domów, ciemnica totalna. Wieczorem, kiedy uciekła nawet z latarka było mało co widać. Quote
Recommended Posts